Gość: max Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.146.219.172.ip.airbites.pl 24.10.07, 17:28 urodzony 4 sierpnia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 18:44 I bardzo dobrze!!! Witam i pozdrawiam, Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumio4 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.aster.pl 26.10.07, 21:10 Hop hop tu Warszawa.Ja w sprawie ew.spotkania do Prezesa- po przestudiowaniu mapy proponuję Kalisz,wszyscy mielibyśmy mniej więcej taką samą odległość do pokonania.Jeśli zaś chodzi o Lądek- to ode mnie piekielnie daleko,więc proszę o rozważenie mojej propozycji i kontakt na gg.Wasze numery skasowały mi się przy okazji solidnej awarii,więc proszę o zagadywanie do mnie.Nr tel.też mam inny.Pozdrawiam wszystkich i witam Maxa- może jakieś bardziej szczegółowe inf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remix Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:50 Witam Konkretna propozycja raczej do zrealizowania, zmienił się jednak termin spotkania.Sugestia to 01-02 12 2007 w tym terminie będzie nas więcej, tak przypuszczam po wstępnej rozmowie z pewną Lwicą... Kalisz to piękne miasteczko zwłaszcza latem,jednak trochę mu brakuje urody zimą w porównaniu z Lądkiem.Ale cóż nie liczy sie miejsce lecz towarzystwo dla którego cygan dał sie powiesić.Dzięki Aniu. Czekam na inne propozycje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumio4 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.aster.pl 28.10.07, 18:47 Uroki każdego miasta zbledną w porównianiu z naszym czarem...To ja wobec tego szukam jakiegoś miejsca w Kaliszu,Wy również.A zatem do klawiatur, bo 1.12.zbliża się nieubłaganie.Pozdrawiam wszystkie Lwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 29.10.07, 23:37 ja jestem otwarta na propozycje:) buziaki i pozdrówka Max witaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 11:36 Hej, 4- sierpniowcy! rozumiem, że mnie zasypało, ale Was? Co to za złowroga cisza na planie? Pozdrawiam, Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 22:31 Hej, opieszałe Lewki, co z Wami? Pozdrawiam z kresów wschodnich, tzn Lublina i Warszawy :). Napiszcie coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumio4 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.aster.pl 25.11.07, 16:11 Zgodnie z poleceniem - meldują sie kresy wschodnie(choć chyba nigdy bym na to nie wpadła,ze mieszkam na kresach wschodnich;))).Na wschodzie normalnie- zimno,wieje i coś nieokreślonego pada z nieba.Pozostałe Lwy już chyba kompletnie zamarzły albo zapadły w sen zimowy- głucha cisza z ich strony.Mimo to gorąco pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 18:59 Ech, sen zimowy... alem się rozmarzyła. Zapaść by tak, by obudzić się w marcu na przykład. Mmmmm, to byłby przedni pomysł A tak, co? Słoty i ciemności, a kierat się kręci, jak zwykle ... Mimo to pozdrawiam serdecznie z południa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy_wywiad Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.07, 21:02 Ale nuuuuuuuda. Wszystkie Slusznie Urodzone Lwy Czwartosierpniowe przysypane pod koniec listopada jesiennymi liscmi. I co? Tak Wam juz zostanie na wiecznosc? My (tj. ja i Leon) sie nie zgadzamy. Co za zycie, coraz mniej do czytania. Lady Agatha Christie nic nie pisze (usprawiedliwia to jej cielesny niebyt); Lwy z tego watku tez sie pochowaly, forum przysypia (zeby nie powiedziec przymiera). Gdziescie sa Lwy Forumowe?????? Pozdrawiamy z obrzydliwie szarej i mokrej Wwy: Bialy Wywiad i Leon prawie lew. A, jeszcze jedno. NIe wiem jak tam z Waszom wiarom (ciagle nie wiem, gdzie tu znalezc polskom czcionke stond te idiotyczne koncowki w wyrazach) w tzw. Malego Mikolaja (tzn. tego z 6 grudnia). Ale bez wzgledu na - niech Was obsypie malymi (Maly Mikolaj to i prezenty male) prezencikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumio4 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.aster.pl 06.12.07, 18:38 Mikołaj w Poznaniu nazywa się Gwiazdor,wiem, bo czytałam o tym w jednej książce.Na pewno do wszystkich przyszedł.Ode mnie dostajecie ciepłe pozdrowce...i odezwijcie się może????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 20:46 Witam! Miło zobaczyć taki ruch na forum. Czyżby Lwy zwąchały już świateczne mięsiwo? Mam jednak złe wieści, ale muszę Wam to w końcu powiedzieć. Latoś, jak byłam na Dalekiej Północy, w krainie reniferów i chrobotka reniferowego (a niektórzy mówią, że w Krainie Świętego Mikołaja), to okazało się, że go tam wcale nie ma. Jest więc wielce pawdopodobne, że to ktoś inny podrzuca nocą te prezenty i tylko nam wmawiają, że to jakiś Mikołaj.:) A Gwiazdor to u nas chodził na Gwiazdkę, znaczy 24 grudnia. Pozdrawiam ze smętnej Szklarskiej Poręby, bo właśnie dzisiaj, wraz z deszczem, spłynął ostatni śnieg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Radosnych świąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 17:38 Urodzeni słusznie zapadli w sen zimowy albo zasypał ich śnieg, odcinając dostęp do światłowodów, albo lepią zapamiętale uszka i o lewskim świecie zapomnieli. Tak czy inaczej, zanim jeszcze zapadniecie na powrót w amok codzienności pragnę złożyć Wam najlepsze życzenia Radosnych świat, ciepłej, rodzinnej atmosfery, światła w mroku i nadziei w chwilach zwątpienia. No i żeby Nowy Rok sypnął Wam tym, o co go prosicie. Z serdecznymi pozdrowieniami. ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumio4 Re: Radosnych świąt IP: *.aster.pl 23.12.07, 23:06 Dołączam i ja do życzeń Loli,Kochani,życzę Wam niezawodnych przyjaciół, ludzi słownych, przyzwoitych, niemałostkowych, wielkiego serca, którzy będą Was lubić, mimo tego, że Was znają.....I sobie też tego życzę, i każdemu, kto takich życzeń potrzebuje......Radosnych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Radosnych świąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 12:59 Samych radosnych chwil, ciepełka na codzień i od święta, duuużo szczęścia i sukcesów życzy Marzena :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumio4 Re: Radosnych świąt IP: *.aster.pl 30.12.07, 21:18 Co ma myśleć lew, który zagląda tu w nadziei upolowania smakowitego intelektualnego kąska, a znajduje NIC? Dobre wychowanie (tak, było coś takiego dawno temu) powstrzymuje mnie od zacytowania nie całkiem dobrych myśli. Kochane Lwy, pomimo że Was tu nie ma, wiem, że gdzieś tam jesteście i że tu zajrzycie, więc życzę Wam dobrego nowego roku. I choć nie będzie to rok Lwa, a Koziorożca, wierzę, że dla nas też będzie łaskawy. Nowy rok, oczywiście, a nie Koziorożec. Pzdr Mumio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumio4 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: 195.74.79.* 19.01.08, 22:03 A to dziwne........dlaczego tu nikogo nie ma? Prezesie? Słonko? Marzena? Lolka? Boże, wygląda to jak apel poległych.Ludzie, co z Wami? Zameldować się proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 01:36 Melduję się posłusznie. Uprzejmię donoszę,że od czasu, jak gazetowa poczta zaczęła tak byle jak działać, to i ja tu rzadziej bywam, bo zawsze przy okazji zajrzałam na forum... Ale jestem!!! Silna, zwarta i gotowa! Pozdrawiam wszystkie Wielkie Koty. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 31.01.08, 22:22 Witam Wszystkich serdecznie Po 2 miesiącach mam wreszcie necik!!!Życie znowu jest piękne. Chociaż dużo zmian zaszło. Nowa praca, nowy dom, nowe dwa adresy. To chyba tyle. Buziole dla wszystkich i do zobaczyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 00:41 Witaj! No tak, życie bez netu nie ma sensu:). Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 09.02.08, 20:23 Witam wszystkich mieszkańców Leolandii Ale tu cicho i smutno :( Może byśmy się ożywili? Taka mała rekultywacja forum? Czekam na odzew. Pozdrawiam Wasz skarbnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:51 Witajcie Lwice! Okres smutku i zadumy minął, czas planować jakieś spotkanie na lwim szczycie.Może jakiś hotelik pod różami a może by tak do słynnego hoteliku w Califormii? Prezes ma miękkie serce i kasę wywali boć to słuszny cel,rekultywacja forum piękna sprawa. Serdecznie pozdrawiam z ze słonecznego Wrocławia prezes Z okazji tzw. "Walentynek" Wszystkim prześlicznym Lwicom czwartosierpnoowym przesyłam moc gorących lwich uścisków i zapraszam do hotelu California youtube.com/watch?v=swPWZDoFPXI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 22:09 Taki prezes to skarb prawdziwy... Po co wywalać kasę- nie mozna po prostu zapłacić? pozdrawiam, marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 19:55 No Kochani, wiosna szaleje, a tu jakieś puchy. Budzimy towarzystwo, przeciągamy się leniwie, wyciągamy pazurki (żeby nie odwykły), wyciągamy grzbiety do słońca, aby nam dodało animuszu i wracamy do życia. Nasz czas nadchodzi, więc opuszczamy legowiska i ruszamy ku słonecznym dniom. Słonko, sypnij tu jakims njusem, bo bardzo coś jesteś tajemnicza. A Prezesowi dziękujemy nieustająco za to, że jest i za ten niestrudzony romantyzm i zupełnie niedzisiejszą szarmanckość. Pozdrawiam słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gienka1957 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 27.02.08, 21:59 Jestem ur.4.08.ale dość dawno temu.A wydaje mi się że odnalazły się same młode osoby.Wiadomość dla biały-wywiad-:ć,ś,ę,ą,ł,ż :naciskamy tylko prawy Alt i daną literkę,ź,naciskamy prawy Alt i literkę x.Duże litery odpowiednio:Shift i Alt jednocześnie i daną literę.Powodzenia w ćwiczeniu, pozdrawiam wszystkie lwiątka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 01:45 Witam nową Lwicę. Co do tej młodości, to przez grzeczność nie zaprzeczę :).Pozdrawiam. Marzena (a Wy, stare, gdzie są? MUMIO- będę wkrótce w Warszawie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumio4 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.aster.pl 03.03.08, 20:02 Witam wszystkich, a szczególnie ciepło gienkę1957, która w pierwszym poście nie mogła odmówić sobie zgryzliwej (jak "stworzyć" z z kreseczką, miła gienko?) uwagi pod adresem białego wywiadu.I to, niestety,gienko, strzał kulą w płot, bo kto jak kto, ale biały wywiad na pewno wie, jak wycisnąć z tej maszyny różne literki i inne cuda wianki.Ale ja z niecierpliwością wyglądać będę twoich cennych uwag na naszym miłym dotychczas forum. P.S.Wiem,wiem - formy grzecznościowe powinno się pisać wielką literą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumio4 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.aster.pl 03.03.08, 20:05 Marzenko, podam Ci swój nr tel. na gg, bo tamten nie jest już w moim posiadaniu.Pozdrawiam miłe Lwy.Mumio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy-wywiad Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.08, 22:11 Droga Gienko, dziekuje za pomoc, ale ta metoda - niestety - nie dziala. Musze jeszcze cos gdzies wcisnac, przestawic w ustawieniach. Ale poniewaz ostatnio za duzo roznych rzeczy musze, za duzo do zapamietania, wiec tu, na zasadzie przekory, ciagle ignoruje temat. Jak dokladnie przeczytasz wypowiedzi, a slusznie urodzone lwy w KONCU sie pobudza i zaczna pisac, to sie zorientujesz, ze nie jestes w tym gronie najstarsza. HOP, HOP, gdziescie sa DROGIE LEFKI???? Po imieniu Was trzeba z norek wyciagac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 20:27 Z wielkiej okazji w dniu "święta" Lwic z krainy Leolandii serdeczne życzenia śle wyleniały stary lew.Widzę,że spotkania towarzyskie kwitną i zadziorność lwic jest na poziomie zadowalającym, to cieszy.Witam młódkę Genkę mam nadzieję że dotrzymasz nam towarzystwa przez dłuższy okres a instrukcje z Altem i Shiftem mogą sie przydać.Zawsze miałem z tym problem.Ciekawe kogo miał na myśli biały wywiad pisząc o Gience że niby w tym gronie nie jest najstarsza. Pozdrawiam całą Leolandie. Odpowiedz Link Zgłoś
gienka1957 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 09.03.08, 04:46 Jeśli chodzi o wiek to mam już wnuki (2),a faktycznie jestem nowicjuszką w internecie.Nie potrafię rozmawiać skrótami i czytając wypowiedzi na niektórych forach doznałam lekkiego szoku.Nasza piękna polszczyzna jest kancerowana aż oczy bolą czytać.Mam wrażenie że ludzie dla jaj robią z siebie idiotów i sprawia im to przyjemność.Dlatego ujrzawszy Leolandię zajrzałam się przywitać,a jeśli Wam to nie przeszkadza to będę zaglądać częściej.Zdrowia dla wszystkich lewków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 12:03 Prezesie, dziękuję w imieniu swoim i lwic. A gdzie tradycyjne goździki, rajstopy w kolorze cielistym, paczka kawy oraz (dla wybranych) radzieckie perfumy? (Że tak uruchomię w sobie postawę roszczeniową...) Pozdrawiam i zapraszam do przeczytania okazjonalnych tekstów w (połowie) osobistej gazecie: www.szklarska-gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały_wywiad Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.wcg.co.uk 20.03.08, 08:12 Drogie Lwice i Lwy, życzę Wesołego Alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 22:14 Ja też życzę całej Lwiej Rodzinie wszystkiego najlepszego, pogody ducha i żeby ten śnieg w końcu zginął. Pozdrawiam z zasypanych gór. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 00:33 Hej, oczom nie wierzę! Czyżby od świąt żadne lwiątko się jeszcze nie obudziło? Odpowiedz Link Zgłoś
gienka1957 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 21.04.08, 08:46 obudziło ,obudziło. Zaglądam czasem lecz na razie nikogo nie ma. Może trzeba ryknąć głośniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 23:28 Spokojnie.Bez gwałtownych nie przemyślanych ruchów. Drogie przemiłe Lwice z Leolandii budzimy się juz wiosenka 2008 bierze Was w swoje ciepłe objęcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 02.05.08, 19:13 ja już wstałam:) pozdrawiam Wszystkich z Poznania buziole dla lwiej rodzinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: 80.188.207.* 10.05.08, 21:50 Lwiczki i Lwiatka- pozdraiwam Was z pieknej slonecznej i cieplutkiej Pragi. Mecze sie ;-) tu na konferencji na temat nowych narzedzi informatycznych. Ach, smutne ;))) jest zycie lwiczek.... papapa Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 01:39 Pozdrawiam z Wrocławia wszystkie przemiłe Lwice z Leolandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:47 Upsss... chyba pomyliłam adresy, bo Lewków tu ani śladu :-( A miało być tak miło. Zamiast jednak budować mozolnie więzi wolimy wszyscy mrużyć leniwie oczy w słońcu , wietrzyć grzywy w wiosennych podmuchach wiatru, upajając się rozbuchaną czerwcową zielenią. Kochani, cóż, próbowaliśmy walczyć z własną naturą starając się nadać jej jakiś szlachetniejszy rys, ale widać jak na dłoni, że ponieśliśmy klęskę. Natura leniwego kota bierze zdecydowanie górę nad naszymi wysiłkami. A może nie staraliśmy sie znów aż tak bardzo? Pomimo agonii wątku, pozdrawiam niestrudzenie serdecznie. Buziaki i do zobaczenie na szlaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 21:32 ktoś to zna? agniesiowo1.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 12:57 hej ja również urodziłam się 4 sierpnia:) super czas na urodzinowe imprezki:) lwy górą:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: 217.153.81.* 02.07.08, 16:28 moja mama jest z 4 sierpnia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 07:44 Gosia, witaj w klubie! Ja widzisz, niestety Komitet powitalny nie dopisał, ale cieszymy się wszyscy z Twojej tu obecności. Upalne pozdrowionka dla wszystkich słusznie urodzonych i tych, którzy mieli szczęście z nimi bliżej obcować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 20:11 Z Twojej tu obecności Gosiu i Mamusi Gościa cieszymy sie wszyscy. Osobiście zapraszam na spotkanie integracyjne wszystkich czwartosierpniowców pt. "Lwy Górą" które odbędzie się w Międzygórzu w dniach 01,08 - 04 08.Zgłoszenia słusznie urodzonych przyjmuję do 14 lipca na gg 1200809. Pozdrawiam Prezes Odpowiedz Link Zgłoś
gienka1957 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 14.07.08, 16:29 A gdzież to znajduje się Międzygórze.?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 23:40 urodziłam się 4 sierpnia1963 roku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowalijka_76 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:15 Witam ja tez urodziłam sie 4 sierpnia 32 lata temu:) Pozdrawiam wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petunia Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 16:31 ja też urodziłam się 4 sierpnia, 31 lat temu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 08:43 Ale żanła - jak mówią zaprzyjaźnione nastolatki. Czwarty minął, a tu się nawet nikt nie zająknął. Gdzie te czasy, kiedy planowaliśmy wyprawienie wspólnych urodzin? Spóźnione, ale z serca płynące: dla wszystkich Słusznie Urodzonych najlepsze życzenia wspaniałego życia, słonka (tak nam do życia potrzebnego) i życzliwych ludzi w zasięgu ręki. Buziaki dla znanych i nieznanych Lewków zaglądających na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 15:37 Hej, czy ten wątek jeszcze żyje? Pozdrawiam wszystkich czwartosierpniowców :) Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 09:20 Odszedł po długiej chorobie. Żegnamy go z żalem. Utuleni i bez bólu. czwartosierpniowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 23:19 Nigdzie nie odszedł, jest nadal w naszych myślach,wśród naszych codziennych wędrówek.Mam taką nadzieję,że któregoś dnia ponownie spotkamy się na stronach tego miłego forum. Może już niebawem??? Pozdrawiam gorąco wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 18:16 Och, Prezesie, Twój optymizm zdecydowanie kontrastuje z panującą tu od dawna stagnacją. Obawiam się, że próbujesz zaczarować rzeczywistość, która -jaka jest - każdy widzi. Jednak nadzieja umiera ostatnia, więc niech Ci będzie: może niebawem. Z mikołajkowym pozdrowieniem mikołajkowa L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 19:53 No, ciężar spadł mi z serca. Niestety, wraz z dużą ilością śniegu w górach. Pozdrawiam :)i zapraszam na narty. www.szklarska-gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 02:52 Zanim narty i śniegi, to jeszcze radosnych świąt z gorącym barszczem i gorącymi sercami. Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały_wywiad Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.wcg.co.uk 19.12.08, 08:38 Drogie Słusznie Urodzone Lwy. Wesołych, radosnych, magicznych, białych Świąt Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 18:30 Dziękuję- w górach są białe i mroźne. Pozdrawiam wszystkie Lwy i Lwice. Trzymajcie się ciepło do wiosny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaBa47 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:48 Ja tez,ale w 1947.Lączy nas jeszcze najprawdopodobniej to,ze jesteśmy imenniczkami,jezeli nick jest prawdziwy,pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 01:17 Ja tu zaglądam :) Co Wy na to , Drogie Lwy i Lwice 4 sierpniowe, (taki pomysł kiedyś omawiałam z Prezesem - pozdrawiam - zanim mi net tpsa odcięła) aby zaprosić Obamę do naszego elitarnego klubu? :-) pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 16.04.09, 17:39 Witam Wracam po długiej niebytności w Leolandii i co zastaję? Ruch aż miło. Widzę, że "twarda ręka" Prezesa :) trzyma Wszystkich w karbach. :):):) Mam tylko nadzieje, ze jeszcze mnie pamiętacie i moja funkcja skarbnika nie została przekazana nikomu innemu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 20.04.09, 15:48 Pamiętamy,pamiętamy i witamy z otwartymi ramionami Córo marnotrawna.Witaj w domu. Pozdrawiam prezes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wonglaaa Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 01:31 Ja niestety nie znam, ale polecam sie zalogować na gomze.pl czyli portal odwiedzany dziennie przez tysiące osob szukajacych osob, ktore widzialy lub chca poznac. DO szukania krewnyc hidealne - duzo osob dodaje tam takie ogloszenia. Dodajesz ogloszenie i gotowe. Zawsze dodatkowe miejsce, więc nie szkodzi próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) trafiłas na m Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 23:30 4 sierpień się kłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 12:09 Witam nowego lwa czwartosierpniowego na naszym forum :) Lew czy lwica? Bo po nicku nie odróżniam? Pozdrawiam w mroźne niedzielne południe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaBa47 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:42 Nie wiem czy tu jeszcze ktoś zagląda,dopiero teraz wpadłam na tę myśl.Ja jestem z czwartego,jak Królowa Matka, a teraz mamy Obamę. Boję się, ze w ten sposób wszystkie nasze przywódcze cechy zostaną wykorzystane.A kazda LWICA chciałaby być królową!Zartuję,zupełnie nie mam takich potrzeb.Wręcz odwrotnie,nigdy nie chciałabym mieć racji.Pozdrawiam serdecznie,Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
iza9919 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 20.03.09, 19:33 ja też urodziłam sie 4 sierpnia:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 18:45 Witajcie, No ruch tu taki, że aż serce rośnie. Jak za dawnych czasów, choć grono znacznie się powiększyło. Może na dłużej? Może uda się tchnąć ducha w ten wątek. Słonko rozbłysło i zaraz się na polepszyło, co? Chyba wszyscy tak mamy ... No i jeszcze parę innych wspólnych cech?! Pozdrawiam z wiosenniego Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikw0 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 26.04.09, 08:15 Ja urodzilem się 4 sierpnia i mam kolegę w klasie, który urodził się tego samego dnia, miesiąca i roku co ja no i w tym samym szpiralu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 26.04.09, 19:43 Fajna ta Nasza 4-o sierpniowa rodzinka. No i to już trzeci roczek :). Może mały spis ludności zrobimy.:) Pozdrawiam serdecznie całą społeczność Naszego forum ze słonecznego Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 26.04.09, 22:00 Witajcie! Widzę że nasze Słonko już na dobre zagościło na forum i na niebie. Pomysł godny uwagi, spis jest potrzebny. Witam nowych gości. Pozdrawiam prezes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 28.04.09, 06:08 SPIS LUDNOŚCI W LEOLANDII Wracając do pomysłu ze spisem - myślę, ze imię, rok urodzenia i miejscowość pozwolą Nam stworzyć małą mapkę Polski zamieszkałą przez słusznie urodzonych :) No i specjalnie dla Obamy trzeba coś wykombinować :D. Jest z 1961r. Czekam na imiona, miejscowości urodzenia i zamieszkania oraz na roczniki. :) PS. Mapę już mam. Koncepcja jest taka, żeby zielone były miejsca naszego urodzenia, a czerwone zamieszkania. Jeśli macie jakieś pomysły to czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 28.04.09, 07:33 W kwestii spisu ustaliłam, że: 27 osób zgłosiło się indywidualnie 8 osób zgłosiło kogoś z rodziny lub znajomego 2 osoby są Wszystkim powszechnie znane; B.O. i Królowa Matka. Mamy jeszcze jedną szczególną kategorie, a mianowicie "Kochani goście", którą otwiera Nasza ulubiona skorpionica Biały_wywiad i piesek Leonek :) Kategoria zawiera 6 osób.:) Pozdrawiam z pogodnego Poznania. PS.jeśli chodzi o daty to Barbara 1947, Magda 1991 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały_wywiad Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.wcg.co.uk 28.04.09, 09:32 Dłuuuuugo Słonka nie było, ale jak się pojawiło to z oślepiającą mocą, energią godną pozazdroszczenia, precyzją szlifu diamentowego. Aż miło. Pozdrawiam ja i Leon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 28.04.09, 11:51 No to mamy listę ze spisem ludności Leolandii :) ANIA BABA 47 BASIA BOSSA 13 DOMINIKW 0 GIENKA GOSIA GRZEŚ 335 HELION 27 HELLEN IZA 9919 KASIUNIAF 25 LOLA-LOLKA DEMOLKA :) MAGDA MARZENA MAX MUMIO4 NOWALIJKA_76 NOWICIUSZKA3-NOVI PETUNIA REMIX 53 S 272 SENICOKSEVIYORUS SŁONKO TIPSIARA TRAFIŁAŚ NA M zgłoszeni :) BARAK OBAMA UR. W 1961 :) KRÓLOWA MATKA - ? UPS…. DOMINIKW 0 - ZGŁ.KOLEGĘ Z KLASY URODZENI W TYM SAMYM SZPITALU GOŚĆ - ZGŁ.MAMĘ IZUNIA KLODI - ZGŁ.TEŚCIOWĄ - PONOĆ WREDNA JESIENIA - ZGŁ. SYNA Z 1982 MAGDA - ZGŁ. CÓRKĘ Z 1987 SEQUNDANT - ZGŁ. KOGOŚ - ZNA ALE NIE POLECA :) :( HAHAHAH SŁONKO - ZGŁ. KOLEGĘ TOMKA - ZMARŁ MAJĄC 29 LAT WODNICZKA - ZGŁ. BRATA przyjaciele ANNAJUSTYNA - Z 03.08 BAZYLIADA - MARCOWA - LUBI LWY BIAŁY_WYWIAD - SKORPIONEK - SIOSTRA MUMIO - ZAWSZE Z NAMI :) HANUSIA - WODNICZKA LEONEK - PIESEK BIAŁEGO_WYWIADU - NASZA MASKOTECZKA WOJTEK - Z 05.08 Jeśli kogoś pominęłam (sorki) proszę o dopisanie. Jeżeli ktoś z Was ma chęć, może dopisać imię, rok urodzenia, miejsce ur. i miejsce zam. :):) Biały_wywiad - jak mi miło :D Co tam w wielkim mieście ? Jak pogoda? Napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały_wywiad Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.wcg.co.uk 28.04.09, 14:42 Słonko, coś tam o mieście wkrótce napiszę, ale najpierw moją Czwartą Mumię (czyt.Mumio4) spieszę poinformować, że w Leolandii zrobił się wiosenny ruch i spróbuję ją doprowadzić do klawiatury. Pozdrawiam aktywistów i obserwatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 29.04.09, 23:10 Dziś mnie Nasz wspaniały, wielki, jedyny PREZES telefonicznie przywitał :)( oczywiście opr. też był- no może nie taki dosłowny). To bardzo miłe było i krzepiące. Zaczęliśmy snuć nieśmiałe plany urodzinowego spotkanka przy ognisku. Ja tak nieśmiało pomyślałam, ze Barak Nas zaprosi- ma chyba największy dom hahahahha. Tylko kto mu o tym powie? Czekam na zgłoszenia. ps. lolka żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 18:16 Hop,hoooop! Żyję, mam się dobrze i podziwiam rosnące grono. Zastrzygłam czujnie uszami na wieść o spotkaniu. Ostatnie i - jak mniemam - jedyne, było udane. Ech, Słonko dobrze, że wróciłaś, bo już duch upadł w narodzie. I groźne pomruki Prezesa nie zdołały tego powstrzymać. Bo Lewki to gróźb się nie boją, łatwo je ze to obłaskawić. Buziaki dla wszystkich. A co do spisu: Opole 1971 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 02.05.09, 07:59 Nooooo moja bliźniaczka się odnalazła. Lola kochanie fajnie, ze napisałaś:) Co do spotkania to sierpień jest chyba najlepszym rozwiązaniem :). Trzeba to jeszcze dograć i przypominać w każdym poście. Szkoda, ze nie posiadam do tych wszystkich 4-o sierpniaków maili. Tylu nas się zgłosiło ale nie piszą. Byłaby niezła imprezka. :D Pozdrawiam Wszystkich serdecznie ze słonecznego Poznania i lecę poćwiczyć tai-chi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix53 Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 22:58 Kocham was czwartosierpniwcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: :) IP: *.izacom.pl 05.05.09, 17:29 Nooooo ale wyznanie, drogi Prezesie. :) Bardzo nam to schlebia :) A jak tam Nasza słodka BANDA po długim weekendzie. Buziaki z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: :) IP: *.izacom.pl 16.05.09, 12:47 Jakoś tak cicho w Naszej Leolandii. Może to pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 21:52 Nie cicho, tylko w skupieniu...obmyślamy plan megaurodzinowego spotkania. Pozostało zaledwie parę szczegółów do dopracowania; czas, miejsce, menu i takie tam inne. Propozycje mile widziane. Od zainteresowanych i przyjaciół. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
remix53 Re: :) 18.05.09, 20:10 Witajcie. Lola jak zwykle potrafi czytać w myślach,nic dziwnego w końcu słusznieurodzona. Co by uzupełnić szczegóły, proponuję jako miejsce Turawę okolice Opola. Menu Sniadanie; mozzarella z pomidorami na sałatach i bazyliowym sosem pesto sałatka zwana Nicejską, mieszane sałaty z tuńczykiem, anchois, jajkiem, oliwkami, kaparami, cebulą, ogórkiem pomidorami i winegretem balsamico plus białe pieczywo. Obiad; Kurczak Alfredo,pierś kurczaka z sosem alfredo z gorgonzoli, pieczonymi ziemniakami i sałatką. Kolacja; Wspólne polowanie na okoliczną zwierzynę. Wymarzone zadanie dla przemiłej i sympatycznej Loli.Myślę,że kilka telefonów z Turawskim ośrodkiem wypoczynkowym pozwoli Ci ustalić koszty noclegu i wyżywienia.Proponuję czas spotkania 01-02 sierpnia. Powodzenia Lolu. Gorąco pozdrawiam z upalnego Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: :) IP: *.izacom.pl 19.05.09, 19:10 Jestem zachwycona - jedzenie mnie przekonało, ze mamy WIELE wspólnego hahahahahahahha. Buziaki z Poznania- idę poćwiczyć tai chi :) - taka moja medytacja tyle, że w ruchu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remix53 Re: :) 06.07.09, 21:52 Witajcie. Proponuję trochę wspomnień historycznych. Pozdrawiam www.chronologia.pl/data-4-8.html Odpowiedz Link Zgłoś
remix53 Re: :) 06.07.09, 22:26 Dla przypomnienia przed naszym spotkaniem. Horoskop dzienny dla urodzonych 4 sierpnia HOROSKOP: Nie miej skrupułów i nawet po trupach idź do celu. To jest doskonały dzień na tego rodzaju postępowanie. Spotkasz się ze zrozumieniem, a w przyszłości korzyści będą pokaźne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: :) IP: *.izacom.pl 07.07.09, 21:51 No drogi Prezesie fajny ten kalendarz. Ja się już nie mogę doczekać Naszego urodzinowego spotkania. Tylko gdzie ono ma być? :) Pozdrawiam serdecznie wszystkie Lewki.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka najlepszych urodzin pod słonkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 14:49 No, Kochani, nad ambitnymi planami jak zwykle wzięłą górę wrodzona gnuśność... Niestety wizja Prezesa, który widział nas biesiadujących nad Turawskimi Jeziorami, jakoś nie trafiła mi do przekonania. Jeziora cuchnące, a infrastruktura rodem z głębokiego PRL-u nie wróżyła bynajmniej kulinarnych orgii. Wybacz Prezesie szczerość, ale pewnie jako jedyna byłam w stanie ocenić rozmiary Twojego błędnego rachunku (albo fałszywych infrormacji). W związku z powyższym wybieram słonko i błękitne morze na okoliczność 4 sierpnia. Zanim jednak wyjadę życzę wszystkim czytającym, słusznie urodzonym bądź ich cichym wielbicielom wspaniałych urodzin. Bawcie się pysznie i świętujcie w gronie życzliwych osób. Buziaki i pozdrownienia dla całej ekipy spod znaku 4/8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: najlepszych urodzin pod słonkiem IP: *.izacom.pl 26.07.09, 17:39 Czyli, ze nic z urodzin? Może inne miejsce? Pomyślmy, dziś jest już 26.07.2009r. mało czasu Nam zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary Re: najlepszych urodzin pod słonkiem IP: *.torun.mm.pl 04.08.09, 00:03 a ja też urodziłem się 4 sierpnia (1985), a w moje piąte urodziny (04.08.1990), urodził się mój młodszy brat! :) Pozdrawiam Was wszystkich CZWARTOSIERPNIOWCY!!! a, już po północy, zatem wszystkim nam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek :) Re: najlepszych urodzin pod słonkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 00:08 Siemanko, to ja jestem tym młodszym bratem :) No i życzę wam wszystkiego Naj.... lepszego oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 08:48 wszystkim urodzonym w sierpniu życzę wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 14:34 Wszystkiego najlepszego w dniu naszych wspólnych urodzin:) Niech przynajmniej dzisiaj zaświeci nam letnie słońce. Pozdrawiam Was wszystkich Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 04.08.09, 20:51 WSZYSTKIEGO NAJ........... W NASZE URODZINY!!!!! OBY KAŻDY Z NAS DOŻYŁ W SZCZĘŚCIU I ZDROWIU 100-TNYCH URODZIN (i w bogactwie:) oczywiście) POGODA TEGO ROKU WYJĄTKOWO NAM NIE DOPISAŁA ALE HUMORY MAM NADZIEJĘ BARDZO. BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH. PS. ZLOT 4-TO SIERPNIOWYCH ? :). CZEKAM NA PROPOZYCJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:03 hello urodzilam sie 4.08 o godz. 21. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 05.08.09, 19:55 Witaj :) w klubie szczęśliwie urodzonych w jedynym słusznym dniu:D hahaha. Pozdrawiam z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldziu Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:12 Witam ja tez jestem urodzony 04,08, i pozdrawiam wszyskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 19.08.09, 21:57 Witaj Waldziu w Leolandii :) OOO jak fajnie, no to mamy jeszcze jednego bliźniaka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 15.12.09, 20:03 O kurczaczku, Leolandia umiera!!!!!! Ludzie dlaczego nikt nie pisze na Naszym forum? Lewki co z Wami? Pozdrawiam z ciemnego i zimnego Poznania (bardzo serdecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajga_77 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.netburg.pl 13.05.10, 10:01 ja 4 sierpień 1952 ona 4 sierpień 1985 -- nasza-klasa.pl/#profile/12805066 mam nadzieje ze wszyscy ktorzy tam sie wpisali sa tej daty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 00:04 No proszę - ktoś odgrzał wątek :) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 02.06.10, 17:45 :D Pozdrawiam serdecznie zapracowane Lewki :) A w nawiązaniu do wczorajszego święta- wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss O. Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 20:24 ja się urodziłam 4 sierpnia i jutro kończę 18 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Radosnego świętowania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 08:32 Witajcie Znani i Nieznani, Starzy i Nowi, Przed Osiemnastką i Po-! Korzystam z okazji, by przypomnieć o istnieniu forum i złożyć wszystkim Słusznie Urodzonym najlepsze życzenia urodzinowe. Słońca, ciepła i miłości. No i jeszcze może wiary, że najlepsze wciąż jeszcze przed nami. Buziaki. l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko urodzinki IP: *.izacom.pl 04.08.10, 17:29 Wszystkiego najlepszego z okazji Naszych urodzinek. Buziaki dla Wszystkich starych i nowych bywalców. Życzę Nam wszystkim 100 lat życia w zdrowiu i szczęściu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
remix53 Re: urodzinki 04.08.10, 19:08 Witam. Tak naprawdę to niewiele mi zostało do 100 ha ha. Ten czas tak szybko biegnie, że nie można się połapać.Ale co tam Lola ma zawsze rację.Miło jest spotkać Was w tym kąciku "czwartośierpniowym" i odświeżyć stare dzieje forum.Z tej wielkiej okazji składam wszystkim życzenia zdrowia, radości,szczęścia, dobrobytu, miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: urodzinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 23:21 Sto lat, sto lat, sto lat!!! Niech nam żyje 4 sierpna! Pozdrawiam :))) Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: urodzinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 12:27 Witajcie, Jak miło! Stara ekipa wystąpiła w swoim najsilniejszym składzie. Biały Wywiad i Mumio gdzieś się zagapiły po drodze, ale wierzymy, że też w tym dniu o nas myślały. Pozdrawiam ciepło i życzę udanego sierpnia. To najlepsze, co może Lewka spotkać w całym roku, więc kiedy jak nie teraz? Do dzieła zatem ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: urodzinki IP: *.izacom.pl 06.08.10, 19:04 Ekipa faktycznie dopisała. Brak również Baracka Obamy hahahaha. No ale jak znam życie - zajęty chłopak jest :) Jak Wam minął dzień urodzin? Jakieś huczne imprezy były? Buziaki Słonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: urodzinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 23:46 Hej, ja sobie zaimprezowałam w pociagu Tanich Linii Kolejowych, na trasie z Warszawy do Wrocławia. Można powiedzieć, że była to wyjątkowo dłuuuga i wyczerpujaca impreza :))) Pozdrawiam, Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowicjuszka Re: urodzinki IP: *.maxnet.66.pl 26.11.10, 19:34 Witajcie kochani, to forum dziala jak balsam, nie zagladalam tu kawał czasu ,tak duzo upłyneło czasu jak wody w rzekach, chyba sie powtarzam , ale to chyba z tremy .Dużo sie wydarzylo w moim życiu dobrego ale i złego; ale my czwartosierpniowcy chyba tak już mamy. Ciesze sie że jestescie zdrowi bo to najważniejsze .Sciskam wszystkich i przesyłam moc buziaków Odpowiedz Link Zgłoś
remix53 Re: urodzinki 30.11.10, 17:22 Proszę, zaglądam na forum sporadycznie a tu co ? Nasza Kochana nowicjuszka. Witaj skarbie. Na razie to forum jest uśpione z różnych powodów ale bywają chwile,że jest tu gwarno wesoło i gościnnie. Napisz co u Ciebie, gdzie sie bawisz na sylwestra i tak ogólnie. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowicjuszka Re: urodzinki IP: *.maxnet.66.pl 02.12.10, 00:20 Witajcie kochani w snieżną i mrożną noc, zapewne smacznie śpicie a ja poniewaz nie moge zasnąc napisze pare słow ,nie ide rano do pracy więc moge trochę pomarkować( jak nocny marek :) ) jestem na urlopie do końca miesiąca,w wiec i święta i sylwester. Kochany prezesie nasz pytasz o sylwester napewno spędze go w domu i chetnie i z przyjemnoscia złorze wam życzenia.Życie przez ostatnie lata głaskało mnie , ale i dało mi w kość, kiedyś wam opowiem. Najwazniejsze że zdrowie jeszcze dopisuje i odzyskałam motywacje do działania. Kochani kończe bo sie rozpisałam ,zerkam na okno, śnieg sypie bardzo mocno w oknach ciemno ,ojej jakaś melancholja mnie dopada , to pora iść spać . Dobranoc kochani, buziaczki pa pa , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: urodzinki IP: *.izacom.pl 06.12.10, 20:29 Novi "Rybko" kochana kopa lat :) No Prezes się odnalazł przy okazji :) Co za miła niespodzianka. Wpadłam złożyć NAM WSZYSTKIM serdeczne życzenia z okazji 6 grudnia. Zamiast czekoladowego mikołaja www.youtube.com/watch?v=R7UIb1RYPfg piosenka i tysiąc ciepłych buziaków. Ps. Jakie plany sylwestrowe ma moja gwiezdna brać bliźniacza ? Ps. 2 Novi ostatnio pamiętam było chyba nowe uczucie w Twoim życiu. Napisz co się dzieje. Ja ciągle choruję. Jak z jednego choróbska się wykaraskam to wpadam w następne hahaha. Jeśli chodzi o pracę to bez zmian - tyram i tyram. W kwestii uczuć nic nie mówię :)) (*_*) (*_-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Re: urodzinki IP: *.izacom.pl 06.08.10, 19:23 Chciałam Wam jeszcze przypomnieć o urodzinach Naszego forum. 18.09.2010r. będziemy obchodzić czwarte urodziny. Muszę się Wam przyzna, ze jak otwierałam ten wątek to nawet przez myśl mi nie przeszło, ze to będzie taka fajna przygoda.(zaczynam się robić sentymentalna)hahhahaha. Pozdrawiam Wszystkie Lewki z czwartego sierpnia :D:D:D:D: Fajnie, ze jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Serdeczne życzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 01:32 Wszystkiego najlepszego w te święta Wam wszystkie Lewki życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowicjuszka Re: Serdeczne życzenia IP: *.tktelekom.pl 24.12.10, 15:25 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem.Kochani życze Wam radosnych ,rodzinnych ,ciepłych Świąt spełnienia marzeń tych duzych i tych małych. dla wszystkich czwartosierpniowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofi000 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 20:32 Ja sie urodziłem 4 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
gama.1 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 30.03.11, 17:46 Gratuluję, to świetna data na urodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natis Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 10:24 Ja 4 sierpnia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 48 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.tvgawex.pl 22.04.11, 19:58 Witam 04-08-1981! :)) cudowna data.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.11, 19:01 No i dziś nasze czwartosierpniowe święto!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxwel Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: 193.138.242.* 04.08.11, 22:07 Ja tez jestem z 4 ;) Odpowiedz Link Zgłoś