Gość: smaga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.231.9.86.koba.pl 08.06.11, 20:55 a ruchASZ SIĘ ? JAK TAK TO MOGE NAZYWAC SIE SMAGA PS masz fajne cycki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 14:37 hej jestem potomkiem wladyslawy smaga urodzonej w myszkowie w 1909 nawet bylem tam w dziecinstwie robert ze szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 00:00 JA MAM TEŻ NA NAZWISKO SMAGA.MIESZKAM KOŁO JANIKOWA(INOWROCŁAW) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkiboy Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 21.07.11, 17:46 Zajmujemy się poszukiwaniem osób. Jeśli nasza pomoc okaże się potrzebna - jesteśmy do usług. www.resh.home.pl DETEKTYWI - POMOC PRAWNA - WINDYKACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.08.11, 21:07 Znam Sebastiana Smagę z Nottuln, pracowałem u niego ładne pare lat w niemczech wporzo facet ,ma dużą firmę itd, dlatego podpowiadam że tam też taki jest:) www.brancheninfo.de/nottuln-trockenbau-ico-bau-sebastian-smaga-0,L1123493,1.htmlPozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.centertel.pl 15.03.13, 17:23 Hej nazywam się Smaga mój dziadek pochodził z Wólki Modrzejowej okolice Lipska Pozdrawiam wszystkich Smagów Odpowiedz Link Zgłoś
kskatarina Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 19.03.13, 10:33 Mieszkam w Jekaterynburgu- i mam dziewczyny, ona też Smaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.14, 19:55 mój dziadek Edward pochodził z okolic Częstochowy był synem Walerii i Macieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd pradziadek Michał Smaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.15, 12:03 Mój pradziadek nazywał się Michał Smaga. Pochodził z Kunowa, niedaleko Nowego Sącza. Pózniej zamieszkał w Nowym Sączu z żoną i 6 dzieci. Z tego co wiem, żyje tylko 1 z jego dzieci. Miał też córkę Janinę (nazwisko po ślubie: Liber), która była moją babcią. Niestety jedyna osoba, od której mogła się czegoś dowiedzieć. Podobno żyje jeszcze jeden brat babci, który założył rodzinę, ale nic na ten temat nie wiem. Poszukuję rodzeństwa babci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid94 Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.15, 20:50 Wiola to twój szczęśliwy dzień, nazywam sie Dawid Smaga z Lublina. Istnieje szansa ze jestesmy spokrewnieni. Tez szukam moich krewniaków. Pozdrawiam gorąco i liczę na kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.17, 11:35 Witam, też mam Smaga, a mój dziadek to Aleksander Smaga pochodził z Koniecpola a jego żona Helena. Odpowiedz Link Zgłoś
martamml Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 17.08.17, 20:35 Dobry wieczór, Mam na imię Marta, mieszkam we Lwowie. Zwracam się do Panstwa w imieniu mojej koleżanki Oksany. Jej rodzina (Semeniw) szuka krewnych z Polski - Rodzinę Smagi Andrzeja, którzy mieszkał na Ukrainie, w Lwówskiej oblasti, Buski rajon, wieś Jabłuniwka do 1948 roku. Niestety, nie wiemy, gdzie rodzina mieszka obecnie, wiemy tylko, że gdzieś blisko do polsko-niemieckiej granicy. Bardzo chcielibyśmy ich znaleść. Informację, którą mamy: Andrzej Smaga Jego ojciec – Iwan Smaga Jego matka – Rozalija Taczek 22 listopada 1921 roku Andzej ożenił się z Teodorą Paruboczą. Wtedy miał 24 lata. Jeżeli u Was jest jakaś informacja o Smaga, bardzo proszę napisał do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś