bene_gesserit 28.11.09, 20:11 Watek pokrewny do 'przentow swiatecznych'. Pojemniki, butelki, puszki, pudeleczka itd. W calej Polsce, bo w sieciach handlowych tez sie pojawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Buteleczki 0,25l Warszawa 28.11.09, 20:11 Mnie interesuje Warszawa i buteleczki ok. 0,25l - ktos widział, słyszał, wie? Bo jakos do tej pory nie znalazlam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: Buteleczki 0,25l Warszawa IP: *.chello.pl 29.11.09, 21:13 Macie sklepik Nanu Nana? Maja rozne sloiczki i buteleczki w dosc przystepnych cenach. Puszki tez. W Krakowie jest w Galerii Krakowskiej, wiec moze jest i w warszawskich galeriach Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Buteleczki 0,25l Warszawa 29.11.09, 21:27 Nie macie :( Przegladarka wyplula tylko Krakow i Wrocław :( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Buteleczki 0,25l Warszawa 29.11.09, 21:50 W Płocku też jest Nanu Nana, ale to wiem tylko dlatego, że kojarzę, że jest i sprawdziłam bezpośrednio na stronie galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Buteleczki 0,25l Warszawa 29.11.09, 23:10 Może poszukaj w sklepach ze szkłem laboratoryjnym / aptecznym? Jeden masz na Senatorskiej, koło Piatnika. A drugi, mniej znany, na Elektoralnej, idąc od Bankowego po lewej stronie, jeszcze przed Orlą. Zawsze też możesz kupić dużo miniaturek z jakąś pijalną wódką, którą do czegoś przelejesz i wykorzystasz kiedyś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Buteleczki 0,25l Warszawa 29.11.09, 23:43 Dzieki :) Podskocze tam i zrobie rekonesans. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Małe pudełeczka 29.11.09, 22:07 Na przykład takie: fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,74060323,74194500.html Nie pamiętam, gdzie je dwa lata temu kupiłam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Małe pudełeczka 29.11.09, 22:46 Widzialam podobne w empiku na Scianie Wschodniej, ale latem i oczywiscie nie ze swiatecznymi wzorami. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Przypomniałam sobie! 29.11.09, 23:07 Tzn. znalazłam własny wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,77,72183429,72242185,Kupilam_w_This_and_That.html Kupiłam te pudełeczka w This and That w Arkadii. Jutro tam zajrzę. To chyba sieciowy sklep i w innych miastach też jest - gdyby ktoś inny chciał sprawdzić ich tegoroczny pudełeczkowy asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Opakowania na prezenty kulinarne? 30.11.09, 02:25 W odpowiedzi: www.google.com/search?q=Warszawa+opakowania+szklane+&ie=utf- 8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Opakowania na prezenty kulinarne? 30.11.09, 14:17 Dzieki :) Chodzilo mi jednak o detal. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: Opakowania na prezenty kulinarne? 30.11.09, 11:51 na ciasta dobrze sprawdzają się pudełka po ryzach papieru, trzeba je tylko ładnie "ozdobić" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genny Re: Opakowania na prezenty kulinarne? IP: 217.11.129.* 01.12.09, 07:43 Tak się cichutko wychylę. Domyślam się, że szukasz buteleczek na nalewki. Ja rozwiązałam ten problem może nie tak elegancko, ale wyszło ładnie. Zbierałam buteleczki po sokach natury, umyłam, ozdobiłam, dałam bibułkę na zakrętkę i wyszło całkiem, całkiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Opakowania na prezenty kulinarne? 01.12.09, 11:29 Takie genialne, a takie proste :) Dzieki, ze sie wychylilas :) Najwiekszy problem to nakretki, ale zdaje sie, mam gdzies niebieska farbe w spreju, zeby je zamalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagnoma Re: Opakowania na prezenty kulinarne? 03.12.09, 23:23 Bylam dzis w Piotrze&Pawle w Blue City. Kilkanascie buteleczek "do wyboru do koloru" ;-) Raczej z tych mniejszych, "spozywcze", rozne ksztalty. (po koniec sklepu, przed kasami, obok slodyczy dzial porcelanwy itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genny Re: Opakowania na prezenty kulinarne? IP: 217.11.129.* 04.12.09, 07:44 W tymże BC, w sklepie vom Fass, poziom -1 wczoraj widziałam masę buteleczek. W tym takie po 2zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genny Re: Mamagnoma i genny - sorryi :)))) n/t IP: 217.11.129.* 07.12.09, 10:43 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cipcipkurka celofan w rolce---Gdańsk 04.12.09, 10:24 Szukam jak w temacie, celofanu w rolce, a nie po prośbie od kwiaciarki ;-) Wiem, wiem, mogę zrobić rundę po papierniczych, rzecz w tym, że nie bardzo mam jak, a może ktoś wie i może podać konkretny namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: celofan w rolce---Gdańsk 04.12.09, 12:04 Potrzebujesz go na teraz? Bo jest do kupienia w necie: marketeo.com/pl/Oferta/Celofan-342193.html Chociaz wydaje mi sie, ze widzialam cos w tym stylu w supermaketach - na polkach z papierem do pieczenia, folia alu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
cipcipkurka Re: celofan w rolce---Gdańsk 07.12.09, 10:22 Odpowiadam sobie sama ;-) Celofan w rolce nabyłam w Rossmannie, w jednym była folia z nadrukiem, ale w innym była już gładka. Fakt, nie jest to celofan i nie wiem, czy się to nadaje do kontaktu z żywnością :-/ Na szczęście na razie potrzebuję do pakowania pierniczków witrażowych, które bardziej będą wyglądać niż smakować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_gatunek Re: celofan w rolce---Gdańsk 07.12.09, 11:13 ja kupiłem torby jana niezbednego "woreczki do pieczenia" takie wlasnie celofanowe (dość duże polecam) osttaecznie jest tez tzn. "rekaw do pieczenia" tez celofan jana zgrzany w jenym miejscu w zdłuż Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs jakos rok to za malo 04.12.09, 12:33 bo w ciagu tego czasu mozna spotkac wspaniala jakas marmolade,ocet itp. w ciekawym pojemniku,sa drozsze ale wtedy sprubojesz co to jest i masz ciekawy sloiczek,butelke jako pojemnik(opakowanie)na swieta, masz 2 kozysci produkt i opakowanie nie wiem czy mozna latwiej Odpowiedz Link Zgłoś
cipcipkurka Puszki/Gdańsk/ 07.12.09, 11:29 To pewnie nie jest już towar deficytowy, ale pamiętam, że ktoś kiedyś szukał puszek na pierniczki/ciasteczka. Kupiłam dziś 3 puszki, dekor świąteczny (dość miernej urody Mikołaj), duża (ale nie jakaś ogromna) i dwie mniejsze, na prezenty w sam raz. Cena kompletu jakieś 12 PLN. Rossmann. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.wil Re: Puszki/Gdańsk/ 15.12.09, 22:49 a ja szukam plótna lnianego lub innego takiego naturalnego materialu na sloiczki z domowymi konfiturami (czasmi są takimi przykryte miody lub inne sloiki w sklepach ze zdrową zywnoscia) chodzi mi o coś takiego: www.nowagospodyni.pl/?page=artykul&id=331 gdzie mogę takie coś dostać? przed chwilą przyszla mi na myśl pasmanteria :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.wil Re: Puszki/Gdańsk/ 15.12.09, 22:51 a tak na marginesie: jaka jest funkcja tych "kolderek"? bo domyslam się, ze nie tylko ozdobna, a przynajmniej nie w przeszlości, bo wlasnie z tradycyjnymi, domowymi przetworami mi się wlasnie kojarzą :) Odpowiedz Link Zgłoś