ramka2 20.01.10, 09:30 czy może go jeść osoba na diecie bezglutenowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwaśna śmietana Re: sernik na zimno IP: *.chello.pl 20.01.10, 10:02 A z czego jest zrobiony spód? Jeśli np. z herbatników albo biszkoptów zwykłych, to nie. Możesz zrobić spód z biszkoptów lub biszkoptu bezglutenowego. Można zrobić samemu, albo kupić w sklepie. Biszkopt bezglutenowy piecze się na mące ziemniaczanej lub kukurydzianej lub mieszance obu tych mąk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yśty Krysia 2000 pomóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 10:02 zrób wykład co to jest i gdzie jest gluten.Jakich potraw należy sie wystrzegac. Ty to wiesz najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yśty Re: Krysia 2000 pomóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 10:09 ciut się zagalopowałem. Ja robię(robiłem,ale za bardzo d rośnie) serniki bez jakichkolwiek spodów i zapomniałem,że gdzieś tam może byc ciasto.Ale chyba nie zawadzi byśmy z Twojej Krysia wiedzy skorzystali.Dziękujemy z góry(ale i z depresji też) Odpowiedz Link Zgłoś