Gość: zuo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.04, 22:54 Lubicie? Bo ja uwielbiam... A najbardziej z pieczywem ryżowym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 Re: Nutella :) 06.02.04, 22:57 cichcem wyjadam dziecku łyżeczką prosto ze słoika ale tak, żeby dziecko nie widziało bo to przecież nie jest higieniczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kags Re: Nutella :) IP: *.chello.pl 06.02.04, 23:13 o rany!!! lyzka!!! czasem jak nie moglam sie powstrzymac, to zjadalam caly sloiczek jednego dnia :))) to samo ze snickersem :))) z pieczywem nigdy!!! to samo dotyczy miodu, konfitur (szczegolnie wisniowych) i dzemow :))) ale od kiedy jestem w ciazy nie mam ochoty na slodycze... w sklepach polki z nutella mijam bez nerwow ;) moze to i dobrze, organizm sam sobie reguluje moja "patyczakowatosc" ;) nawet teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Nutella :) 06.02.04, 23:33 nałożona łyżką (tak od serca) na banana i kęs po kęsie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Nutella :) IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 23:41 kocham nutellę. Prosto ze słoika, lub na naleśnikach z mandarynkami z puszki (to tylko kiedy mam za dużo czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Nutella :) IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 23:43 ... chociaż właściwie... ostatnio natknęłam się w sklepie na krem czekoladowy o nazwie Fructella (lub coś takiego, nie jestem pewna bo tylko raz udało mi się to kupić)i chyba było lepsze od nutelli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Nutella :) IP: *.dialup.tiscali.it 07.02.04, 09:46 Kilka dni temu czytalam na wlsokim forum opinie, ze jest to jednak niesamowite swinstwo. Podobno wiele lepsza jest Crema Novi / 3 x wiecej orzechow, maslo kakaowe to tylko na poczatek /. Dla znajacych wloski: www.cibo360.it/alimentazione/cibi/dolci/nutella.htm Jeszcze nie czytalam, ale zapowiada sie interesujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Nutella :) IP: *.it-net.pl 07.02.04, 14:33 Wole Snickersa. Ale nuttella nie pogardze, ale raczej jej nie kupuje. Tego typu rzeczy smakuja TYLKO lyska ze sloika. Duza lyzka :-) Odpowiedz Link Zgłoś