Dodaj do ulubionych

wydawnictwo MNIAMMNIAM

10.03.04, 11:59
czy ktos z was kupuje? widziałam wczoraj w empiku 2 numer i ... tak się
zastanawiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: kinamina Re: wydawnictwo MNIAMMNIAM IP: 194.146.201.* 10.03.04, 13:33
      po co kupowac? maja swoja strone www
      • Gość: Linn Re: nie sugerowac sie nazwa IP: *.dialup.tiscali.it 10.03.04, 14:04
        Wydawnictwo nie ma nic wspolnego ze strona.
      • Gość: Linn Re: nie sugerowac sie nazwa IP: *.dialup.tiscali.it 10.03.04, 14:06
        Wydawnictwo nie ma nic wspolnego ze strona.
      • lunatica Re: wydawnictwo MNIAMMNIAM 10.03.04, 14:14
        po to, że tam teraz trzeba się zarejestrować, żeby mieć całkowity dostep do
        serwisu... no i nie zawsze wydrukować masz czas...
        a poza tym, to chyba faktycznie nie to samo :-)
      • lunatica Re: wydawnictwo MNIAMMNIAM 10.03.04, 14:16
        strone ma, ale trzeba sie na niej zarejstrowac, zeby miec dostep do pelnego
        serwizu... a poza tym nie zawsze masz czas, zeby cos wydrukowac... i prawda
        jest chyba stwoerdzenie, ze to wydawnictwo, to nie to samo, co stronka...
        ale chcialbym, zeby na ten temat wypowiedzial sie ktos, kto juz kupil! a nie
        teoretyk!
    • lunatica no i poszło 2 razy :-) 10.03.04, 14:18
      • Gość: Linn Re: teoria i praktyka IP: *.dialup.tiscali.it 10.03.04, 15:24
        Ja teoretyk? Nie znam wydawnictwa, ale bywam codziennie na www.mniammniam.pl i
        zapewniam Cie, ze sa to 2 rozne sprawy. Po prostu ktos sobie przywlaszczyl
        nazwe. Nacielo sie na to wiele osob, nawet znajacych Mniama oryginalnego.
        Zajrzyj na Mniama: mozesz sie zarejestrowac bezplatnie. Takze korzystac z forum
        i przepisow Mniamowiczow / wyjatek stanowia artykuly i przepisy firmowe /.
        • lunatica do Linn 10.03.04, 15:31
          przytyk o teoretyku nie był adresowany do ciebie Linn, tylko do kinaminy,
          przykro mi, że wzięłas to do siebie :-(
          • Gość: Linn Re: do Linn IP: *.dialup.tiscali.it 11.03.04, 12:36
            Nie ma sprawy, a na Mniama prawdziwego zapraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka