lunatica 22.05.04, 15:05 wczoraj zaczęławm wrzucać swoje przepisy do tej bazy i tak z ciekawości chciałam zapytać, jak tobie idzie, czy ci się ten program podoba... jakie wrażenia? ja, póki co jestem pod wrażeniem... pozdrawiam, l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giezik Re: hoop, do goory! 24.05.04, 09:21 znacznie bardziej podobal mi sie amerykanski "my digital kitchen", ale 1. po pierwsze produkt rodzimych twórców 2. nie programistów (wyłacznie) ale z tego co widze na stronach na zamówienie kochajacych gotowanie (a wiec spelniajacych pewne wymagania) 3. chcialem, zeby moja malzonka mogla z niego korzystac (moj syn wpisal juz swoje 2 przepisy) 4. Po polsku jednak jest bardziej uniwersalnie 5. Mam kilka uwag, ktore mi ulatwilyby robote (wpisywanie po 1 skladniku mnie nieco irytuje, brak miejsca na uwagi - takie bardziej felietonowe), ale to drobnostki 6. wreszcie zmniejszylem liczbe plikow i karteczek, z przepisami 7.(taka watpliwosc - czasem sie zastanawiam po cholere wpisuje rzeczy, ktore mam w innych ksiazkach i wycinkach - ale wtedy przypominam sobie, ze chcialem miec to co SAM zrobilem w jednym miejscu - moze dla potomnosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś