januszkali 21.01.13, 13:15 co jecie na śniadania? jaki jest wasz ulubiony rodzaj na słodko? na gorąco? klasyczne kanapki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haveanicejourney Re: Śniadania 21.01.13, 13:24 Ja jestem zwolenniczką tych na słodko takich jak we Włoszech albo we Francji. Pyszna kawa słodki rogalik mmmm.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Śniadania 21.01.13, 13:33 Przeróżnie, teraz kiedy różnie wstajemy nie mamy już tak czasu na wspólne celebrowanie śniadań jak kiedyś, odbijamy sobie w sobotę za to. :) Ja lubię śniadania na ciepło, dobre musli, śniadania amerykańskie z jajecznicą czy sadzonymi jajkami na bekonie, kiełbaski, tosty czy pankejki. Lubię też na słodko różne racuchy czy nawet naleśniki. Uwielbiam jajka w każdej postaci. Fajne kanapki, z dobrą wędliną, serem, łososiem wędzonym albo serkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką albo własnoręcznie robiony pasztet mniam. :) Jak mam więcej czasu to robię dobry omlet albo tartę czy quiche. Ale najdziwniejszym chyba moim smakiem to są placki ziemniaczane na śniadanie, miałam taki okres, że robiłam je przynajmniej raz w tygodniu i zjadałam ze śmietaną potem całe przedpołudnie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
menard44 Re: Śniadania 21.01.13, 14:25 Kolejna nieudolna reklama ... januszkali vel havenicejournej to jak rozumiem jedna i ta sama osoba... i tak na zmiane jeden zaczyna pisac, drugi odpowiada... a reklama jakiegos portalu sie kreci... Drodzy forumowicze to nie o sniadanie chodzi.. forum.gazeta.pl/forum/w,18,141941707,141942399,Re_Wino_wloskie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
izunia_milo Re: Śniadania 21.01.13, 14:26 Na co dzień owsianka urozmaicona suszonymi owocami. W weekendy różnie - twarożki, wędlinki, sery itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 Re: Śniadania 21.01.13, 14:33 moje male dzieci jadly zawsze owsianke, no a teraz to jemy co chcemy, dzisiaj byl wspanialy kabanos z bulka, Odpowiedz Link Zgłoś