Dodaj do ulubionych

Dodatek kulinarny do GW?

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 09:58
Właśnie się zastanawiam: wszędzie billboardy ze zdjęciami potraw. Na
niektórych makaron ze szparagami, na innych ryż z owocami morza. I podpis: od
9 września co czwartek w Twoim kiosku. Co to może być? Samodzielne czasopismo
kulinarne-tygodnik, chyba nie ma szans powodzenia, ale dodatek kulinarny
mógłby być fajny. Tym bardziej, że zniknęła rubryka kulinarna z Dużego
Formatu. Jeśli ktoś już wie, co reklamują te billboardy, to proszę o cynk.
Obserwuj wątek
    • irenka_n Re: Dodatek kulinarny do GW? 19.08.04, 10:02
      w pierwszy czwartek ma być segregator i przepisy kuchni włoskiej
      a w kolejne czwartki przepisy kolejnych kuchni narodowych.
      wszystko sponsoruje knorr chyba - i oby to nie był zły znak ;)
      • Gość: Magda Re: Dodatek kulinarny do GW? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 10:06
        Irenko, dzieki za wiadomosc.
        Hm, a taka mialam nadzieje, ze to dodatek do GW. Szkoda, ze moje przypuszczenia
        okazly sie nietrafne.
        Jesli to Knorr, to juz sie boje.
        • dziuunia Re: Dodatek kulinarny do GW? 19.08.04, 10:19
          Ale to będzie dodatek do GW.A że sponsorowany przez Knorra to juz inna sprawa.
          • Gość: krynia Re: Dodatek kulinarny do GW? IP: *.gjpoland.com.pl / *.gjpoland.com.pl 19.08.04, 11:43
            aaaale dziś mamy przecież czwartek, a dodatku nie ma, przynakmniej w
            mojej "firmowej" gazecie.
            • Gość: krynia Re: Dodatek kulinarny do GW? IP: *.gjpoland.com.pl / *.gjpoland.com.pl 19.08.04, 11:44
              a, już się dopatrzyłam że od 9 września, zawsze najpierw coś palnę, a potem się
              dopiero zastanowię :)
          • Gość: Magda Re: Dodatek kulinarny do GW? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 14:06
            dziuunia napisała:

> Ale to będzie dodatek do GW.A że sponsorowany przez Knorra to juz inna sprawa.

Aha, teraz kapuję:) Czyli czytanie kryminałow się przydało, bo sama samiuśka
            wydedukowałam, że to będzie dodatek do GW:)) Dzięki za potwierdzenie:)
            Sponsorowania sie boję, bo np. taki Okrasa gotuje całkiem fajnie i nagle chlup
            Ziarenka abSmaku do potrawy, brr.
    • Gość: domniemująca Re: Dodatek kulinarny do GW? IP: 213.17.230.* 19.08.04, 13:09
      Wystarczy raz na tydzień wydrukować to co tu zamieszczamy i po robocie:))))))))
      • Gość: szycha80 Re: Dodatek kulinarny do GW? IP: *.epsa.pl 19.08.04, 13:14
        hihi, no właśnie
        • brunosch Re: Dodatek kulinarny do GW? 19.08.04, 13:26
          Powtarzam z uporem maniaka, że jeśli umieszczą nasze przepisy, opatrzone
          naszymi nickami, to sława Redakcji i chwała. Uczciwe, czyste pociągnięcie i
          przy tym namacalny ślad, że w portalu GW jest czego szukać.
          Natomiast bardziej się boję, że polecą jakąś mutacją KUCHNI, która jest jaka
          jest, a na Wigilię proponuje frutti di mare i rybę z grzybkami shijto (czy
          jakkolwiek sie to pisze).
          Jest jeszcze jedna możliwość: - pure ziemniaczane firmy K. zalać wrzątkiem i
          mieszać przez 7 min do zgęstnięcia, mięso smażyć na margarynie firmy K., dodać
          sos firmy K. dla zaostrzenia smaku użyć przypraw firmy K.
      • Gość: domniemująca Re: Dodatek kulinarny do GW? IP: 213.17.230.* 19.08.04, 13:58
        Ja nie widzę nic zdrożnego w masowym nas cytowaniu. Wręcz przeciwnie odnoszę
        wrażenie, że z tego forum prześwieca jedna b.ważna w dzisiejszych czasach
        niezdrowego jedzenia myśl - można ugotować coś smacznego nie spędzając w kuchni
        czasu od świtu do nocy.
        To bardzo istotne również dla mnie, bo zawsze lubiłam jeść, a gotowanie
        (zajmujące strasznie dużo potrzebnego mi do innych "wyższych" celów czasu)
        miałam za zajęcie dla ofiar losu skazanych na siedzenie w kuchni.
        Ja sama obecnie coraz bardziej życiowo "skazana" na dłuższe pobyty w kuchni,
        dzięki wam łapię w locie każde wskazania na coś pysznego zdrowego i szybkiego.
        Sama też tu coś czasem dorzucę w zwielokrotnieniu kulinarnej jaźni zaopatrując
        to niemal za każdym razem innym nickiem:)))))
        Z jednej strony ogólna płynąca z tego forum zachęta do nietrucia się gotowcami
        jest zapewne najcenniejszą zdobyczą tego forum, a zdrugiej strony cóż wart
        byłby świat bez sponsorów?
        • Gość: b. skąd te wieści? :) IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:41
          a skad macie wiadomosci o tym dodatku, jesli mozna zapytac? bo billboardy widze
          same nad wyraz enigmatyczne... ;)
          dodatek bedzie gratis, czy moze... "X zł + cena gazety wyborczej"? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka