Gość: Andrzej IP: *.poch.com.pl 10.09.04, 11:32 Bo ja "Happy Baron" (stal nierdzewna). Są świetne, przeżyły bez śladu epokę kiedy miałem gaz, a teraz super sprawują się na kuchni ceramicznej. "nie ważny garnek, ważne aby było co do niego włożyć !" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polly6 Re: jakich garów używacie ? 10.09.04, 11:40 ja używam Berghoff ze stali nierdzewnej, kupiłam je bo na tym forum polecali i jestem bardzo z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: jakich garów używacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:52 I ja berghoffów. Drugi rok. Bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: jakich garów używacie ? IP: *.poch.com.pl 10.09.04, 11:54 Ja moje używam już 8 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: jakich garów używacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:56 A ile one, te Twoje gary, kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: jakich garów używacie ? IP: *.poch.com.pl 10.09.04, 12:02 To są niemieckie gary i wtedy były jeszcze marki i o ile pamiętam 2400 DM (6 garnków + patelnia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marinik Re: jakich garów używacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:47 obsmialem sie. ja chyba z innego swiata jestem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea do Andrzeja Re: jakich garów używacie ? IP: *.arcor-ip.net 10.09.04, 23:25 Berghoff 16tlg Premium-Line Kochtopfset 99,90 EUR 1 x Stielkasserolle mit Deckel 16cm / 1,6 Liter 1 x Kochtopf mit Deckel 16 cm / 1,9 Liter 1 x Kochtopf mit Deckel 20 cm / 3,7 Liter 1 x Suppen-Gemüsetopf mit Deckel 24cm / 6,8 Liter 1 x Schmorbratenpfanne mit Deckel 24 cm / 2,7 Liter 1 x Nudeleinsatz 20cm für Suppengemüsetopf 1x Schüssel mit Vakuumdeckel 20cm Saugknopf / Hotplate Zusammenstellung kann sich ändern. Ein Original Berghoff Produkt mit 30 Jahre Garantie Berghoff, Kochtopfset, Gesundheit, Essen, Kochen 99,90 Euro za set garkow zobacz cene na gorze, chyba cos tu pomyliles. Link do tej strony z garkami Berghoff: www.kaufmonster.com/dw/berndes_quadro_topf.htm Gość portalu: Andrzej napisał(a): > To są niemieckie gary i wtedy były jeszcze marki i o ile pamiętam 2400 DM (6 > garnków + patelnia) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: jakich garów używacie ? 10.09.04, 13:04 Nawet nie wiem :( czy to noname, czy może jakieś firmowe. Dostaliśmy garnki, kolor srebrny, grube dno (co dl amnie jest istotne), szklana przykrywka. Jestem z nich b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: jakich garów używacie ? 10.09.04, 13:08 Berghoffa. Mam też wielką, głęboką patelnię z Duki, która jest niezastąpiona do robienia risotto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: jakich garów używacie ? IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 10.09.04, 13:53 Po co rozpocząłś ten wątek?? Chciałeś się pochwalić jaki z Ciebie "Happy Baron"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: jakich garów używacie ? IP: *.poch.com.pl 10.09.04, 14:04 Nie ! W życiu by mnie nie było na to stać i nie bedzie ! To był prezet ślubny od całej rodziny ! Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: jakich garów używacie ? 10.09.04, 20:06 to co ja mam zrobic? Uzywam garnkow z Ikea. Czy taki profan moze sie jeszcze wypowiadac na tym forum? Ale za to moj kot je na chinskiej porcelanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: jakich garów używacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:35 Mój pies też uwielbia porcelanę. Ale chyba ma coś z kota (4 kg żywej wagi) bo je tylko whiskas w przepysznej galaretce. Do jajecznicy używam patelni Vasa ( nawet na dnie po polsku pisze , że ze stali nierdzewnej). Jest doskonała do naleśników i omletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: jakich garów używacie ? IP: 217.153.29.* 10.09.04, 22:25 ja uzywam fantastycznych kuhn und rikon,grube dno,stal.Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: jakich garów używacie ? 10.09.04, 23:43 Jako blondynka odpowiem, że zielonych. Tzn. ze stali nierdzewnej one, ale pokrywki mają szklane z dziurką i szkło jezt ZIELONE. Pod kolor moich oczu i kafelków w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia LaCreuset IP: *.chello.pl 11.09.04, 14:44 My mamy zeliwne Lacreuset sa fantastyczne, trzymaja temperature, super rozprowadzaja cieplo. Jedyna wada jest cena. W pl strasznie drogie i wybor niewielki. wiem ze we francji maja tansze odpowiedniki (moja mama sobie sprawila). Odpowiedz Link Zgłoś