Dodaj do ulubionych

Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowoczesnym

13.05.15, 08:04
Cześć dziewczyny szukam fajnej wyciskarki, o niezłym wyglądzie. Musi pasować do nowocześnie wyglądającej kuchni, to najważniejszy warunek. Cena jest mniej ważna. Musi być mniejsza niż dwa tysiące złotych, więcej nie dam.
Obserwuj wątek
    • tralalumpek przyklad 13.05.15, 10:26
      www.casa-due-pur.de/Alessi-Zitronenpresse-Juicy-Salif-PSJS
      • fire-czka Re: przyklad 14.05.15, 18:35
        Dziekuję za odpowiedź ale szukam raczej czegoś także do warzyw.
        Nie wiem co zrobić ja ma się coś takiego i marchewkę . .
        • kk345 Re: przyklad 14.05.15, 22:09
          Stawiasz marchewkę obok i podziwiasz:D
          • Gość: x marchewka jest najlepsza tylko w całości! IP: *.hsi05.unitymediagroup.de 15.05.15, 08:43
            podobnie jak w tym dowcipie klasztornym ;)
            • zlosliwiec.zlosliwiec Re: marchewka jest najlepsza tylko w całości! 15.05.15, 12:43
              No tak, ale czy będzie pasować do nowocześnie wyglądającej kuchni? Chyba potrzebny będzie łącznik w postaci kilku reprodukcji Arcimboldo na ścianach. Tylko czy się w budżecie zmieści?
          • fire-czka Re: przyklad 15.05.15, 13:20
            Macie świetne poczucie humoru :)
            • Gość: ala Re: przyklad IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.15, 13:28
              www.braunhousehold.com/de-ch/produkte/fruhstuck/entsafter/multiquick-7-entsafter-j700
              • jackk3 Re: przyklad 15.05.15, 20:47
                E tam jakis Braun...
                www.kitchenchatters.com/the-breville-800jexl-juice-fountain-elite-1000-watt-juice-extractor/
                • fire-czka Re: przyklad 18.05.15, 13:21
                  Łał, wygląda kosmicznie :) Nie wiem czy nie jest za ostra.
                  Bardzo fajna. Muszę porozmawiać z mężem.
              • fire-czka Re: przyklad 18.05.15, 13:20
                Wygląda świetnie, bardzo prosta budowa.
        • aqua48 Marchewka jest banalna 15.05.15, 14:44
          fire-czka napisał(a):

> Nie wiem co zrobić ja ma się coś takiego i marchewkę .

Marchewka nie pasuje do nowoczesnej kuchni!!! Możesz ją ewentualnie gryźć w zamyśleniu kontemplując wyciskarkę.
          • fire-czka Re: Marchewka jest banalna 18.05.15, 13:19
            :3 Czemu nie pasuje !
            nie da się jej wcisnąć do tej ręcznej wyciskarki, to nie możliwe
    • mysiulek08 Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 16.05.15, 01:04
      hurom.com.pl/
      • fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 18.05.15, 13:23
        Dziękuję za wszystkie wasze propozycję. Będę teraz musiała długo nad tym pomyśleć.
        Wydrukuję sobie po zdjęciu każdego i zobaczymy która będzie wyglądała najlepiej w mojej kuchni.
        • squirk Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 18.05.15, 16:16
          fire-czka napisał(a):

> Dziękuję za wszystkie wasze propozycję. Będę teraz musiała długo nad tym pomyśl
          > eć.
          > Wydrukuję sobie po zdjęciu każdego i zobaczymy która będzie wyglądała najlepiej
          > w mojej kuchni.

To będzie jakaś kuchnia pokazowa, tylko do "wyglądania"?
          • runwildzka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 18.05.15, 20:21
            Hahaha pewnie chce, żeby wszystko było doskonałe . . . i nic nie było inne. A raczej do siebie pasowało.
            • fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 19.05.15, 20:08
              A co w tym dziwnego ? Zawsze lepiej wygląda kuchnia kiedy wszystko do siebie pasuje prawda. Nie wiem jak jest u was ale jak nie umiecie albo nie potraficie zaaranżować kuchni, to nie wiem co mam wam powiedzieć.
              • squirk Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 19.05.15, 20:25
                fire-czka napisał(a):

> A co w tym dziwnego ? Zawsze lepiej wygląda kuchnia kiedy wszystko do siebie pa
                > suje prawda. Nie wiem jak jest u was ale jak nie umiecie albo nie potraficie za
                > aranżować kuchni, to nie wiem co mam wam powiedzieć.

Przy wyborze sprzętu kieruję się funkcjonalnością a nie tym, żeby było szpanersko, to kuchnia a nie pokaz mody, ma działać a dopiero na drugim miejscu wyglądać, kwestie takie jak np. kolor są oczywiście ważne ale nie najważniejsze.
              • zlosliwiec.zlosliwiec Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 19.05.15, 21:37
                A gotować umiesz?
                • konrad_dk Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 19.05.15, 23:02
                  Dobrze jest popytać znajomych albo w Fachhandel. Może przydałyby się opinie z netu?
                  Tutaj trudno podawać firmy- może być podejrzenie o spam; co kto lubi jeden wybierze znaną markę na K, drugi na B a trzeci na A.
                  Po prostu kwestia gustu; ważna jest Twoja satysfakcja
                  • fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 20.05.15, 11:17
                    Teraz to tworzycie jakieś dziwne wpisy.
                    1 gotować potrafię - moim ulubionym daniem jest kurczak z pomarańczami i sezamem
                    2 niestety kolory można dobrać do każdego urządzenia, po co robić na odwrót
                    3 spam . . . jak masz coś, co jest dobre i możesz to polecić. To jaki to jest spam ? Od kiedy wygłaszanie własnych opini to spam.
    • mhr2 Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 22.05.15, 12:24
      fire-czka napisał(a):

> Cześć dziewczyny szukam fajnej wyciskarki, o niezłym wyglądzie.

Odwiedź sklep Atik!
      • fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 24.05.15, 10:56
        mhr2 napisała:

> fire-czka napisał(a):
        >
        > > Cześć dziewczyny szukam fajnej wyciskarki, o niezłym wyglądzie.
        >
        > Odwiedź sklep Atik!
        >

Odwiedziłam już kilka sklepów z straurnem, mediamrket, ceneo i skąpca.
        Ale znalazłam kilka fajnych modelów na pureegreen. Chyba kupię coś stamtąd, tylko muszę jeszcze muszę zadecydować.
    • fire-czka Re: naucz sie wklejac linki, spamerko ;) 27.05.15, 11:13
      Chyba tego kuvingsa to nie opłaca się kupować. Jak dobrze się nie sprzedaje :)
    • runwildzka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 22.06.15, 13:48
      I jak tam złote soki ?
      • fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 26.06.15, 11:54
        Bardzo fajnie, teraz dopiero zauważyłam, że w niektórych huromach jest taka rączka za pomocą której można ustawiać gęstość soku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka