fire-czka 13.05.15, 08:04 Cześć dziewczyny szukam fajnej wyciskarki, o niezłym wyglądzie. Musi pasować do nowocześnie wyglądającej kuchni, to najważniejszy warunek. Cena jest mniej ważna. Musi być mniejsza niż dwa tysiące złotych, więcej nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek przyklad 13.05.15, 10:26 www.casa-due-pur.de/Alessi-Zitronenpresse-Juicy-Salif-PSJS Odpowiedz Link Zgłoś
fire-czka Re: przyklad 14.05.15, 18:35 Dziekuję za odpowiedź ale szukam raczej czegoś także do warzyw. Nie wiem co zrobić ja ma się coś takiego i marchewkę . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x marchewka jest najlepsza tylko w całości! IP: *.hsi05.unitymediagroup.de 15.05.15, 08:43 podobnie jak w tym dowcipie klasztornym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwiec.zlosliwiec Re: marchewka jest najlepsza tylko w całości! 15.05.15, 12:43 No tak, ale czy będzie pasować do nowocześnie wyglądającej kuchni? Chyba potrzebny będzie łącznik w postaci kilku reprodukcji Arcimboldo na ścianach. Tylko czy się w budżecie zmieści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: przyklad IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.15, 13:28 www.braunhousehold.com/de-ch/produkte/fruhstuck/entsafter/multiquick-7-entsafter-j700 Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: przyklad 15.05.15, 20:47 E tam jakis Braun... www.kitchenchatters.com/the-breville-800jexl-juice-fountain-elite-1000-watt-juice-extractor/ Odpowiedz Link Zgłoś
fire-czka Re: przyklad 18.05.15, 13:21 Łał, wygląda kosmicznie :) Nie wiem czy nie jest za ostra. Bardzo fajna. Muszę porozmawiać z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Marchewka jest banalna 15.05.15, 14:44 fire-czka napisał(a): > Nie wiem co zrobić ja ma się coś takiego i marchewkę . Marchewka nie pasuje do nowoczesnej kuchni!!! Możesz ją ewentualnie gryźć w zamyśleniu kontemplując wyciskarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fire-czka Re: Marchewka jest banalna 18.05.15, 13:19 :3 Czemu nie pasuje ! nie da się jej wcisnąć do tej ręcznej wyciskarki, to nie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 16.05.15, 01:04 hurom.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 18.05.15, 13:23 Dziękuję za wszystkie wasze propozycję. Będę teraz musiała długo nad tym pomyśleć. Wydrukuję sobie po zdjęciu każdego i zobaczymy która będzie wyglądała najlepiej w mojej kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 18.05.15, 16:16 fire-czka napisał(a): > Dziękuję za wszystkie wasze propozycję. Będę teraz musiała długo nad tym pomyśl > eć. > Wydrukuję sobie po zdjęciu każdego i zobaczymy która będzie wyglądała najlepiej > w mojej kuchni. To będzie jakaś kuchnia pokazowa, tylko do "wyglądania"? Odpowiedz Link Zgłoś
runwildzka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 18.05.15, 20:21 Hahaha pewnie chce, żeby wszystko było doskonałe . . . i nic nie było inne. A raczej do siebie pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 19.05.15, 20:08 A co w tym dziwnego ? Zawsze lepiej wygląda kuchnia kiedy wszystko do siebie pasuje prawda. Nie wiem jak jest u was ale jak nie umiecie albo nie potraficie zaaranżować kuchni, to nie wiem co mam wam powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 19.05.15, 20:25 fire-czka napisał(a): > A co w tym dziwnego ? Zawsze lepiej wygląda kuchnia kiedy wszystko do siebie pa > suje prawda. Nie wiem jak jest u was ale jak nie umiecie albo nie potraficie za > aranżować kuchni, to nie wiem co mam wam powiedzieć. Przy wyborze sprzętu kieruję się funkcjonalnością a nie tym, żeby było szpanersko, to kuchnia a nie pokaz mody, ma działać a dopiero na drugim miejscu wyglądać, kwestie takie jak np. kolor są oczywiście ważne ale nie najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwiec.zlosliwiec Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 19.05.15, 21:37 A gotować umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_dk Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 19.05.15, 23:02 Dobrze jest popytać znajomych albo w Fachhandel. Może przydałyby się opinie z netu? Tutaj trudno podawać firmy- może być podejrzenie o spam; co kto lubi jeden wybierze znaną markę na K, drugi na B a trzeci na A. Po prostu kwestia gustu; ważna jest Twoja satysfakcja Odpowiedz Link Zgłoś
fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 20.05.15, 11:17 Teraz to tworzycie jakieś dziwne wpisy. 1 gotować potrafię - moim ulubionym daniem jest kurczak z pomarańczami i sezamem 2 niestety kolory można dobrać do każdego urządzenia, po co robić na odwrót 3 spam . . . jak masz coś, co jest dobre i możesz to polecić. To jaki to jest spam ? Od kiedy wygłaszanie własnych opini to spam. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 22.05.15, 12:24 fire-czka napisał(a): > Cześć dziewczyny szukam fajnej wyciskarki, o niezłym wyglądzie. Odwiedź sklep Atik! Odpowiedz Link Zgłoś
fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 24.05.15, 10:56 mhr2 napisała: > fire-czka napisał(a): > > > Cześć dziewczyny szukam fajnej wyciskarki, o niezłym wyglądzie. > > Odwiedź sklep Atik! > Odwiedziłam już kilka sklepów z straurnem, mediamrket, ceneo i skąpca. Ale znalazłam kilka fajnych modelów na pureegreen. Chyba kupię coś stamtąd, tylko muszę jeszcze muszę zadecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
fire-czka Re: naucz sie wklejac linki, spamerko ;) 27.05.15, 11:13 Chyba tego kuvingsa to nie opłaca się kupować. Jak dobrze się nie sprzedaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
runwildzka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 22.06.15, 13:48 I jak tam złote soki ? Odpowiedz Link Zgłoś
fire-czka Re: Jaką wyciskarkę polecacie do kuchni z nowocze 26.06.15, 11:54 Bardzo fajnie, teraz dopiero zauważyłam, że w niektórych huromach jest taka rączka za pomocą której można ustawiać gęstość soku. Odpowiedz Link Zgłoś