Dodaj do ulubionych

najlepszy tunczyk w puszce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:48
mam ochote na pysznego tunczyka w kawalkach z majo itd- ktorego wybrac ?
Obserwuj wątek
    • Gość: marghe_72 Re: najlepszy tunczyk w puszce IP: *.acn.waw.pl 30.09.04, 17:54
      z dostępnych w PL - Rio mare (zwykły, w oleju.. a nie żadne salatki). Szkoda,
      ze taki drogi
      m.
    • emka_1 Re: najlepszy tunczyk w puszce 30.09.04, 17:57
      takiego, który ma na etykiecie znaczek z delfinem, co oznacza, że przy połowie
      używa się bezpiecznych dla delfinów sieci.
      swego czasu la perla był dobry, ale dawno nie kupowałam.
      • Gość: 6 Re: najlepszy tunczyk w puszce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:50
        dziekuja za odpoiwedzi, jutro zrobie sobie tlusta uczte rybno-warzywna !
        • Gość: walizka Re: najlepszy tunczyk w puszce IP: *.wnc.katowice.pl 30.09.04, 20:56
          z tych tanszych to lisner bo kawalki a nie sieczka.
          • Gość: wini3 Re: najlepszy tunczyk w puszce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:48
            Ja też ciągle szukam dobrego w dużych kawałkach i raczej w sosie własnym.
            Przypadkowo trafiłam na tuńczyka w warzywach z Adrii. Kto pamięta smak
            antipasty dawnej Jugosławii ten wie o czym mówię. Zawartości puszki niestety
            nie opiszę bo trafiłam na resztki, kiedy mąż dopytywał się gdzie to kupiłam.
            Zostało tylko opakowanie - Adria prod. Chorwacja. Dzisiaj wyruszę na
            poszukiwania bliżej domu.
            • linn_linn Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 12:03
              Najlepsze tunczyki pakowane sa w sloiczki / widac wszystko jak na dloni /. Sa
              niestety duzo drozsze.
              • marghe_72 Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 13:16
                LInn, u nas ich nie ma, niestety. Dlatego pisałam o Rio.
                m.
                • linn_linn Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 13:31
                  U nas sa, ale kupuje je rzadko. Z puszkowych kupuje RioMare i Nostromo.
              • marghot Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 13:38
                Linn, pobudka ;)
                Chodziło o dostępność w Polsce, a nie w cywilizowanym kulinarnie kraju :)
                • Gość: marghe_72 Re: najlepszy tunczyk w puszce IP: *.acn.waw.pl 01.10.04, 13:40
                  a najlepije to kupwac na wagę.. te z tych wielkich słoiów / puszek...
                  problem w tym ze tych tez u nas brak.
                  m.
                • linn_linn Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 13:50
                  No nie wiem... Tak mowicie, a potem wchodze do sklepu w Warszawie i wybor
                  herbat, dzemow itp. zwala mnie z nog. Podejrzewam, ze w jakims Bomi tunczyk w
                  sloiku by sie znalazl.
                  • marghe_72 Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 13:54
                    Linn, ano nie. Sprawdzałam :( węszyłam, szukałam.. i nic
                    m.
                    • Gość: Joanna Re: najlepszy tunczyk w puszce IP: *.helion.pl 01.10.04, 14:02
                      Jest w Tesco w słoiku w oliwie z oliwek-20zł
                      • linn_linn Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 14:06
                        Wiedzialam, ze gdzies musi byc. Do niektorych dan, np. makaronu z tunczykiem,
                        warto kupic.
                      • marghot Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 14:10
                        sorki, ale to TROCHĘ drogo :(
                        • linn_linn Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 15:11
                          Tak juz jest, ze rzeczy lepsze na ogol musza kosztowac drozej / a roznica w
                          konsystencji, smaku itp. jest bardzo duza /.
                          • marghot Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 15:13
                            To racja, niestety.
                            Na codzienne użytkowanie kosztownie, ale od czasu do czasu, żeby poczuć smak
                            prawdziwego tuńczyka i owszem :)
    • jola_iza Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 14:01
      Witam !Najlepsze są drogie i kwestią gusutu ,ale przy okazji nie kupujcie
      tych z Biedronki nie tylko ohyda,ale fałszowana mieszanka z inną rybą
      • Gość: walizka Re: najlepszy tunczyk w puszce IP: *.wnc.katowice.pl 01.10.04, 14:02
        w biedronce z zalozenia nie powinno sie kupowac.
        • Gość: walizka Re: najlepszy tunczyk w puszce IP: *.wnc.katowice.pl 01.10.04, 14:03
          a tunczyk w sloiku moze byc w metropolitan, w senatorze.
          • marghe_72 Re: najlepszy tunczyk w puszce 01.10.04, 14:04
            też nie było:(

ale moze teraz jest , hihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka