Gość: kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:54 "schmeckt nicht, gibts nicht" ????? k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poughkeepsie Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. 04.10.04, 20:58 no ba :) bardzo go lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:15 witam, bardzo mi milo...ogladalam dzis po raz trzeci lub czwarty i, jako wierna fanka Jamiego O. dochodze to wniosku, ze chyba zaakceptuje Tima M., pomimo ze nie jest taki smieszny jak Jamie, ale musze przyznac ze niezle gotuje i ma swietne pomysly... Co Ty na to...i skad ogladasz program ? Pozdrawiam serdecznie, k Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. 04.10.04, 21:17 a z ojczyzny oglądam :) Jamiego nie znam. Nie wiem czy wiesz, że Tim ma swoją restaurację :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. 04.10.04, 21:16 No,fajny jest ten Tim.Uczył się gotowania razem z Jamie Oliverem,w Anglii.Wystąpił nawet w jednym z pierwszych odcinków 'Naked Chef'. A jego program jest w porządku,nawet mi ta babka ze słuchawkami nie przeszkadza jak ta od Pascala ;) No i potrawy ciekawe,sporo z kuchni niemieckiej,ale też kuchnia międzynarodowa.Smacznie się ogląda i świetna jest końcówka kiedy ta zaśliniona od patrzenia ekipa siada do stołu i pałaszuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:23 witam ponownie, tak to prawda babka ze sluchawkami jest dosc dyskretna i naturalnie wychodzi ze na koncu cala ekipa siedzi razem przy stole..(a wtedy ja siedze zasliniona i pedze do kompa aby przepis wydrukowac...) nie wiem tak wy, ale bardziej mi odpowiada, ze Tim myje produkty i sam wydaje sie byc bardziej czysty niz np Jamie. Ostatnio na Polsacie tyl program Kurta S., ale o tym nawet nie warto wspominac, totalna klapa. K PS dziuunia: piekna strona, sliczne wypieki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.04, 23:59 ja tez ogladam, lubie ogladac programy kulinarne, Jamiego tez ogladam i jeszcze jest "Zacherl,einfach kochen",rano o 8.00(Pro7), szkoda ze nie ma Kochduell. I drukuje tez namietnie recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:52 witam i wracam do programu Tima M.; dzis bylo znowu bardzo smacznie...czym mozna zastapic creme fraise ? chodzi o podklad na pizze, moze jogurtem naturalnym Bakomy ? a gdzie Tim ma swoja restauracje ? Czy "Zacherl" to ten bawarczyk nieco smieszny ? pozdrawiam, kris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.04, 09:16 Zacherl nie wydaje mi sie zeby byl bawarczykiem, ale pewnosci nie mam.Nie, nie moze byc, nie pasuje do bawarii.W jakims programie mowil ze mieszka w Berlinie i tam pracuje w restauracji.Pochodzi z Wertheim(Baden Würrtemberg). Jamiego ksiazke mam w wersji elektonicznej,dostalam od forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycona Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: 213.17.230.* 06.10.04, 08:12 Oglądam, oglądam... Już ileś razy wspominałam o tym tu na forum, zwłaszcza cytując jego przepis na przyrządzenie całej kury, tylko z wyciętym kręgosłupem, na patelni. Jest to świetny numer. Widziałam program, w którym Tim był razem z Jamie'im. Tim jest nieco bardziej uporządkowany chociaż w stylu Olivera. Kiedy się pojawił w niemieckiej tv pobił ogladalnością wszystkich (bardzo licznych) konkurentów. Obecnie to mój ulubiony program - pomysły są świetne i z ogromnym polotem, ale jednocześnie całkiem praktyczne. Ma strony w necie. BBCprime mam w kablówce, a niemal wszystkie programy niemieckie z własnej anteny-sat. Odpowiedz Link Zgłoś