Dodaj do ulubionych

VOX-tv:ktos oglada program kulinarny..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:54
"schmeckt nicht, gibts nicht" ?????
k
Obserwuj wątek
    • poughkeepsie Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. 04.10.04, 20:58
      no ba :) bardzo go lubię :)
      • Gość: kris Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:15
        witam, bardzo mi milo...ogladalam dzis po raz trzeci lub czwarty i, jako wierna
        fanka Jamiego O. dochodze to wniosku, ze chyba zaakceptuje Tima M., pomimo ze
        nie jest taki smieszny jak Jamie, ale musze przyznac ze niezle gotuje i ma
        swietne pomysly...
        Co Ty na to...i skad ogladasz program ?
        Pozdrawiam serdecznie,
        k
        • poughkeepsie Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. 04.10.04, 21:17
          a z ojczyzny oglądam :)
          Jamiego nie znam.
          Nie wiem czy wiesz, że Tim ma swoją restaurację :D
      • dziuunia Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. 04.10.04, 21:16
        No,fajny jest ten Tim.Uczył się gotowania razem z Jamie Oliverem,w
        Anglii.Wystąpił nawet w jednym z pierwszych odcinków 'Naked Chef'.
        A jego program jest w porządku,nawet mi ta babka ze słuchawkami nie przeszkadza
        jak ta od Pascala ;) No i potrawy ciekawe,sporo z kuchni niemieckiej,ale też
        kuchnia międzynarodowa.Smacznie się ogląda i świetna jest końcówka kiedy ta
        zaśliniona od patrzenia ekipa siada do stołu i pałaszuje ;)
        • Gość: kris Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:23
          witam ponownie,
          tak to prawda babka ze sluchawkami jest dosc dyskretna i naturalnie wychodzi ze
          na koncu cala ekipa siedzi razem przy stole..(a wtedy ja siedze zasliniona i
          pedze do kompa aby przepis wydrukowac...) nie wiem tak wy, ale bardziej mi
          odpowiada, ze Tim myje produkty i sam wydaje sie byc bardziej czysty niz np
          Jamie. Ostatnio na Polsacie tyl program Kurta S., ale o tym nawet nie warto
          wspominac, totalna klapa.
          K
          PS dziuunia: piekna strona, sliczne wypieki !
    • Gość: jadzia Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.04, 23:59
      ja tez ogladam, lubie ogladac programy kulinarne, Jamiego tez ogladam i jeszcze
      jest "Zacherl,einfach kochen",rano o 8.00(Pro7), szkoda ze nie ma Kochduell.
      I drukuje tez namietnie recepty.
      • Gość: kris Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:52
        witam i wracam do programu Tima M.; dzis bylo znowu bardzo smacznie...czym
        mozna zastapic creme fraise ? chodzi o podklad na pizze, moze jogurtem
        naturalnym Bakomy ? a gdzie Tim ma swoja restauracje ?
        Czy "Zacherl" to ten bawarczyk nieco smieszny ?
        pozdrawiam,
        kris
        • Gość: jadzia Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.04, 09:16
          Zacherl nie wydaje mi sie zeby byl bawarczykiem, ale pewnosci nie mam.Nie, nie
          moze byc, nie pasuje do bawarii.W jakims programie mowil ze mieszka w Berlinie
          i tam pracuje w restauracji.Pochodzi z Wertheim(Baden Würrtemberg).
          Jamiego ksiazke mam w wersji elektonicznej,dostalam od forumowiczki.
    • Gość: zachwycona Re: VOX-tv:ktos oglada program kulinarny.. IP: 213.17.230.* 06.10.04, 08:12
      Oglądam, oglądam... Już ileś razy wspominałam o tym tu na forum, zwłaszcza
      cytując jego przepis na przyrządzenie całej kury, tylko z wyciętym kręgosłupem,
      na patelni. Jest to świetny numer.
      Widziałam program, w którym Tim był razem z Jamie'im. Tim jest nieco bardziej
      uporządkowany chociaż w stylu Olivera. Kiedy się pojawił w niemieckiej tv pobił
      ogladalnością wszystkich (bardzo licznych) konkurentów. Obecnie to mój ulubiony
      program - pomysły są świetne i z ogromnym polotem, ale jednocześnie całkiem
      praktyczne. Ma strony w necie.
      BBCprime mam w kablówce, a niemal wszystkie programy niemieckie z własnej
      anteny-sat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka