Gość: Fussballfan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:12 Wiadomo pizza, chipsy itd. A co Wy proponujecie do jedzenia aby bylo szybko i niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fussballfan Re: Meczyk, piwko... Co do jedzenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:15 Co nikt nie oglada meczu przy piwku i czyms dobrym do jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Meczyk, piwko... Co do jedzenia? IP: *.bb.online.no 30.10.04, 12:29 Paluszki slone musza byc o jakies orzeszki tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honzi Re: Meczyk, piwko... Co do jedzenia? IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:42 orzeszki solone, jakies chipsy i przede wszystkim dobre towarzystwo. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Meczyk, piwko... Co do jedzenia? 30.10.04, 12:45 polecam nachosy /noo np. casa fiesta/ zapiekane w mikrofali z jakims zoltym serem (zadnego konkretnego nie podam, bo sie na tym po prostu nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: Meczyk, piwko... Co do jedzenia? 30.10.04, 15:47 No, jak meksyk to pomarańczowy cheddar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubu5000 Re: Meczyk, piwko... Co do jedzenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:03 suszona solona ryba Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Meczyk, piwko... Co do jedzenia? 31.10.04, 10:06 Jak masz ziemniaki z poprzedniego dnia to mozna je na parelnie z pokrojonym boczkiem (mozna w kostke ale ja wole plastry 2cmx2cm)+cebula w krazki. Zasmazyc to-to razem + kminek (jak ktos lubi - ja tak). Najpierw boczek (niech troche tluszczu wydzieli), potem cebule (niech sie zeszkli), wkroic ziemniaki (plastry, nie za cienkie bo sie rozwala) i obsmazac wszystko razem. Ja lubie dodac nieco kminku. :) Odpowiedz Link Zgłoś