Dodaj do ulubionych

Czy jest u nas Subway?

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 11:50
Tak mi się przypomniało przy wątku o fastfoodach - to był mój ulubiony
fastfood, te kanapeczki, mnóstwo warzyw, mniam. Ale u nas chyba go nie ma?
Obserwuj wątek
    • lunatica w Krakowie był, 18.11.04, 11:53
      ale się zbył.
      nie przyjął się.
      po kilku miesiącach zawiesili działalność...
      • Gość: landsbergk Re: w Krakowie był, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 12:10
        No widać, społeczeństwo nasze woli jednak frytki i hamburgery... A szkoda, bo
        to był taki nieszkodliwy fastfood jak dla mnie.
      • Gość: seven Re: w Krakowie był, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 12:24
        a szkoda, bywalem czesto i paru znajomych tez.. fajne jedzenie, mcd, kebaby itp sie chowaja
    • xkropka Re: Czy jest u nas Subway? 18.11.04, 12:42
      Był w Wwie na Nowym Świecie, ale się przeniósł do Galerii Mokotów. Dawno tam
      nie byłam , więc nie wiem, czy jeszcze działa.
    • Gość: goldi Re: Czy jest u nas Subway? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:45
      Jest w Warszawie w Galerii Mokotow byly jeszcze dwa ale je zamkneli.Niedlugo
      maja otworzyc punkty w Szczecinie i we Wroclawiu.Oni dzialaja w Polsce w
      systemie franchisingowym.Maja nawet swoja strone www.subway.com.pl
    • Gość: goldi Re: Czy jest u nas Subway? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:50
      Niestety na stronie www podaja ze otwieraja teraz drugi punkt w
      Gdansku.Wczesniej czytalem ze w Szczecinie i Wroclawiu,ale pewnie nic z tego
      nie wyszlo.Widac maja problem ze znalezieniem franczyzobiorcow.
      • delari Re: Czy jest u nas Subway? 18.11.04, 16:24
        Subway jest dosyc drogi, jakby tak porownac do donalda na przyklad a swierzosc
        i prozdrowotnosc jeszcze nie do wszystkich przemawia:( Z tego co wiem to w
        Trojmiescie ma gdzies byc, gdzie niewiem ale ma byc co mnie cieszy doprawdy:))
        Licze ze sie przyjmie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka