Gość: landsbergk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 11:50 Tak mi się przypomniało przy wątku o fastfoodach - to był mój ulubiony fastfood, te kanapeczki, mnóstwo warzyw, mniam. Ale u nas chyba go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica w Krakowie był, 18.11.04, 11:53 ale się zbył. nie przyjął się. po kilku miesiącach zawiesili działalność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsbergk Re: w Krakowie był, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 12:10 No widać, społeczeństwo nasze woli jednak frytki i hamburgery... A szkoda, bo to był taki nieszkodliwy fastfood jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: w Krakowie był, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 12:24 a szkoda, bywalem czesto i paru znajomych tez.. fajne jedzenie, mcd, kebaby itp sie chowaja Odpowiedz Link Zgłoś
xkropka Re: Czy jest u nas Subway? 18.11.04, 12:42 Był w Wwie na Nowym Świecie, ale się przeniósł do Galerii Mokotów. Dawno tam nie byłam , więc nie wiem, czy jeszcze działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Czy jest u nas Subway? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:45 Jest w Warszawie w Galerii Mokotow byly jeszcze dwa ale je zamkneli.Niedlugo maja otworzyc punkty w Szczecinie i we Wroclawiu.Oni dzialaja w Polsce w systemie franchisingowym.Maja nawet swoja strone www.subway.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Czy jest u nas Subway? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:50 Niestety na stronie www podaja ze otwieraja teraz drugi punkt w Gdansku.Wczesniej czytalem ze w Szczecinie i Wroclawiu,ale pewnie nic z tego nie wyszlo.Widac maja problem ze znalezieniem franczyzobiorcow. Odpowiedz Link Zgłoś
delari Re: Czy jest u nas Subway? 18.11.04, 16:24 Subway jest dosyc drogi, jakby tak porownac do donalda na przyklad a swierzosc i prozdrowotnosc jeszcze nie do wszystkich przemawia:( Z tego co wiem to w Trojmiescie ma gdzies byc, gdzie niewiem ale ma byc co mnie cieszy doprawdy:)) Licze ze sie przyjmie! Odpowiedz Link Zgłoś