frezja5 30.03.11, 11:43 Witam Bardzo proszę o jakieś namiary gdzie na śląsku lub w małopolsce kupię ekologiczne mięso (indyk, królik, ewentualnie kurczak). Potrzebuję dla dziecka z alergią. będę wdzięczna za wszelkie namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extra-mocne-bez-filtra Re: mięso ekologiczne ślask, małopolska 16.01.12, 21:53 Zajrzyj tu sudawia.pl/sklep-sudawia/mieso-ekologiczne/ Regularnie sprowadzam mięso ekologiczne ze sklepu wysyłkowego Sudawia. Koszt wysyłki 20 zł, więc taniej niż bym się ruszyła gdziekolwiek z mojego Chrzanowa. Bezproblemowi i słownie. W pierwszej dostawie się nie dogadaliśmy i dostałam co innego niż chciałam, oddali pieniądze, bez zbędnej biurokracji. tym mnie kupili, co zresztą się dziwić kiedy reklamacja za moja komórkę obchodziła niedawno już drugie urodziny :))) Kurczak indyk ekologiczny co tydzień, inne mięso ekologiczne jak wołowina czy wieprzowina niestety rzadziej. Ponieważ płace za wysłanie pakietu do 30kg owe 20 zł, to robię przy okazji solidne zakupy warzywa, przetwory, alkohol - nawet pieczywo jest u nich magiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pillkaaa Re: mięso ekologiczne ślask, małopolska 21.01.12, 16:00 Możesz je też zamówić online np. na befsztyk.pl - mięso całkowicie naturalne i nie ma obaw z dostarczeniem, jednego dnia zamawiasz, drugiego świeży produkt kurier przynosi do domu, a sklep jest dość znany na rynku i ma naprawdę pierwszej jakości mięso bez chemii i tym podobnych dodatków które mają te pseudo produkty mięsne z marketów. Odpowiedz Link Zgłoś
mkmarek5 Re: mięso ekologiczne ślask, małopolska 29.01.12, 23:26 dostarczają tylko do warszawy? w rejony Krakowa też? Odpowiedz Link Zgłoś
astrum-on-line Re: mięso ekologiczne ślask, małopolska 31.01.12, 22:33 Befsztyk.pl ma w ofercie kurczaka zagrodowego z Podlasia. Widziałam go w Krakowie w Auchanie i Realu. Jeżeli befsztyk ma sprzedawać dobre mięso, to może i ten kurczak jest nie najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś