Gość: MCH IP: *.238.65.248.adsl.inetia.pl 03.12.04, 10:12 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heidiklum Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? 03.12.04, 10:19 Juz zjadlam: tzw. surowke pieknosci. Platki owsiane, albo drobne platki wieolozbozowe zalewam serwatka, albo maslanka. Kiedy sa miekkie, dodaje utarte jabko, sok z cytryny, miod do smaku, troche orzechow, suszona morele lub figi. Platki zbozowe, szczegolnie owsiane to b. wartosciowy posilek. W wersji slonej: platki zalewam wrzatkiem, odstawiam na chwile. Potem do tego sol, pieprz i troche masla. Pycha, chociaz moj maz nie moze patrzec, jak tem te papke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sqka Jeszcze nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:19 ale cierpliwie czekam aż kolega zakupi zapiekankę z pieca, z serem i sztucznym keczupem. Więc zjem, ale chyba nic dobrego;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: A ja: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:31 Ostatni kawalek wlasego chleba- pietke z chrupka skorka ;-) z masem i pasta jajeczno-twarogowa. Surowka z kapusty pekinskiej, plasterka pomidora i czerwonej cebulki polana olejem rzepakowym tloczonym na zimno Kawa czarna mmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? IP: *.kabel.telenet.be 03.12.04, 10:29 Salatke z salaty lodowej z oliwkami i swiezym groszkiem (rozmrozonym) pomidor , cebulka serek topiony , serek zolty i sajra Oraz kawaleczek czarnego zytniego chleba Wszystko juz pieknie ulozone na talerzu czeka na konsupcje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorkop Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? 03.12.04, 10:36 Ja zjadłam trzy kawałki pysznego ciasta, bo dzisiaj koleżanka w pracy świętuje swoje imieniny-Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCH Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? IP: *.238.65.248.adsl.inetia.pl 03.12.04, 10:53 O rany ale rozmaitości .Ja chyba zostanę przy swoich płatkach(mój mąż też nie może na nie patrzeć) To w pracy też można być na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_25 Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? 03.12.04, 10:51 Jajeczniczkę z takimi maciupkimi, ślicznymi pieczareczkami, usmażonymi na złoto. I chlebek z ogórkiem do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
simona20 Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? 03.12.04, 12:10 martusia_25 napisała: > Jajeczniczkę z takimi maciupkimi, ślicznymi pieczareczkami, usmażonymi na > złoto. I chlebek z ogórkiem do tego. Ja też jajecznicę z pieczarkami usmażoną na maśle. Do tego mała kromka razowca. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mom Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:09 Martusiu badz konsekwentna . Powinno być ,, z ogóreczkiem ,,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? IP: 212.160.172.* 03.12.04, 11:55 paste rybna z makreli z gotowanym jajkiem, ogorkiem kiszonym i groszkiem mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? IP: *.wla.pl 03.12.04, 12:13 ja zjadłam kawałek własnorecznie upieczonego chleba-to mój pierwszy wypiek,dumna jestem jak paw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienor Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? IP: *.crowley.pl 03.12.04, 12:16 dzis, jak zazwyczaj, kawa z mlekiem i szczypta kardamonu; do tego kromka chleba prowansalskiego (przepis z forum) polana oliwa przywieziona z wakacji, mufinka z biala czekolada (przepis wiadomo skad) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:17 ryż z cynamonem i cukrem. miałam straszną ochotę na coś słodkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? 03.12.04, 13:52 A ja dzis zjadlam na sniadanie pyszny krupnik jarski. Chlodno teraz (znaczy rano to nawet ponizej pietnastu stopni bedzie ;-)), wiec mialam ochote na cos rozgrzewajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? 03.12.04, 16:15 wprawdzie to pora późnego obiadu, ale śniadanko warte wspomnienia: ostatnio zaszalałam i usmażyłam konfitury z pomarańczy z imbirem... mmmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiakowa Re: Co jecie dziś smacznego na śniadanie? 03.12.04, 18:40 Swieza papaja z sokiem z cytryny plus cappuccino. Odpowiedz Link Zgłoś