Dodaj do ulubionych

Forum wino

IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 01.02.03, 10:45
Coz ono jest winne ,ze takie nudne?
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Forum wino 01.02.03, 11:16
      Ano właśnie. Też pomysł, żeby tyle deliberować przed wypiciem. A to rocznik
      taki, a to siaki, a to z rejonu takiego, a to siakiego, a to szczep taki, a to
      siaki. Całą przyjemność picia można sobie obrzydzić. A pamiętasz Kanuk, jak to
      było, gdy czlowiek był młody. Jabcoka się napił i był szczęśliwy!
      • Gość: kanuk Re: Forum wino IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 01.02.03, 11:43
        wermucik wermucik. do czaru czerniakowa jakos nigdy nie mialem melodii. ale
        pamietam bylo kiedys takie kapslowane za 14,50 ! zaraz pozniej pojawilo sie
        slynne J23. tylko dalej nie wiem skad sie wziela nazwa Alpaga? caluski miltonia
        bo spac nie moge. biale noce w lutym?
        • miltonia Re: Forum wino 01.02.03, 18:00
          Cen nie pamiętam, na cudzy koszt piłam. A co Ty Kanuku niemowlę, że o tak
          wczesnej porze spac idziesz?
          • Gość: kanuk Re: Forum wino IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.02.03, 22:44
            czyzbys mnie na drzemce nakryla? moze mi sie film urwal ? a nikt nie mowi :
            ktore piwo ponizej 5 zlotych jest najlepsze? slodkie czy wytrawne? etam...
            gdzie to....
            • miltonia Re: Forum wino 10.02.03, 22:57
              Nie wiem na czym Cię przyłapałam, nie wiem które piwo jest najlepsze, bo one
              dla mnie wszystkie jednakowe. No chyba, że to redds, taki wynalazek bez goryczy
              z aromatem jabłkowym. Latem, na plaży dobrze robi.
    • buggi Re: Forum wino 10.02.03, 22:59
      a to mnie zasmuciliscie, bo ja tylko winko sobie lubie posaczyc. Na innych
      trunkach znam sie kompromitujaco malo
      • tradycja1 Re: Forum wino 10.02.03, 23:02
        buggi nie wiesz co tracisz...
        • buggi Re: Forum wino 10.02.03, 23:06
          tradycja1 napisała:

> buggi nie wiesz co tracisz...

wiem wiem, bo nie zawsze bylo ze mna tak zle. Winko jest bezpieczniejsze dla
          mojej niezahartowanej glowy i glupot po nim nie wyczyniam. Od mocniejszych
          trunków stronie. Niech inni po ich spozyciu na stole tancza
          • tradycja1 Re: Forum wino 10.02.03, 23:08
            Po winku mam niezly humorek ale generalnie wino to lubie tylko do jakiegos
            jedzonka....
            PSWygnali nas na Napoje z lawek?
            • buggi Re: Forum wino 10.02.03, 23:11
              fakt, po winku to i ja mam humorek. jestem bardziej komunikatywna, jezyk mi
              sie rozwiazuje. czasem jestem za cool i wtedy pozwalam sobie na nieprzyzwoite
              damsko-meskie tematy.
            • miltonia Re: Forum wino 10.02.03, 23:13
              tradycja1 napisała:

> Po winku mam niezly humorek ale generalnie wino to lubie tylko do jakiegos
              > jedzonka....
              > PSWygnali nas na Napoje z lawek?
              Raczej jedna czarownica na mopie, czy miotle.
              • buggi Re: Forum wino 10.02.03, 23:15
                miltonia napisała:

> tradycja1 napisała:
                >
                > > Po winku mam niezly humorek ale generalnie wino to lubie tylko do jakiegos
                >
                > > jedzonka....
                > > PSWygnali nas na Napoje z lawek?
                > Raczej jedna czarownica na mopie, czy miotle.

na mopie? oooo, jak nowoczesnie sie zrobilo.
                • tradycja1 Re: Forum wino 10.02.03, 23:17
                  buggi napisała
                  > na mopie? oooo, jak nowoczesnie sie zrobilo.
                  Ale czy sympatycznie?
                  • buggi Re: Forum wino 10.02.03, 23:19
                    tradycja1 napisała:

> buggi napisała
                    > > na mopie? oooo, jak nowoczesnie sie zrobilo.
                    > Ale czy sympatycznie?

...a po nocy przychodzi dzien, a po burzy spokój....
                    • tradycja1 Re: Forum wino 10.02.03, 23:21
                      Miejmy nadzieje nie te licha,marna...
                  • miltonia Re: Forum wino 10.02.03, 23:20
                    Może lepszy byłby odkurzacz z turbodoładowaniem. Albo by wessał na wieki,
                    wieków, albo by wydmuchnął w przestrzeń, mam nadzieję kosmiczną.
                    • buggi Re: Forum wino 10.02.03, 23:28
                      miltonia napisała:

> Może lepszy byłby odkurzacz z turbodoładowaniem. Albo by wessał na wieki,
                      > wieków, albo by wydmuchnął w przestrzeń, mam nadzieję kosmiczną.

i tam w prózni zawisla. bylby gwarant, ze nie spadnie na ziemie z predkoscia
                      meteoru i hukiem barona Münchhausena
                      • Gość: Niech Dzwonek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 23:29
                        Wracac do klasy!!!
                        • buggi Re: Dzwonek!!! 10.02.03, 23:31
                          ale nas przylapales....i to na piciu winka
                          • tradycja1 Re: Dzwonek!!! 10.02.03, 23:39
                            Buggi,Miltoniu polac?
                            • Gość: kanuk Re: Dzwonek!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.02.03, 23:40
                              a ja tam in vino veritas
                              • miltonia Re: Dzwonek!!! 10.02.03, 23:53
                                Gość portalu: kanuk napisał(a):

> a ja tam in vino veritas
                                Kanuk, czy Ty dosłownie rozumiesz tę maksymę, czy w przenośni? Pytam się, bo
                                potem będziesz pisał, że znowu Cię nie zrozumiałam. :-)))
                                • Gość: kanuk Re: Dzwonek!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.02.03, 02:34
                                  a co za roznica. i tak mnie nie rozumiesz. sens ten sam bo coz to moze znaczyc
                                  w przenosni innego niz wierze w wino. caly tydzien.
                                  • miltonia Re: Dzwonek!!! 20.02.03, 08:50
                                    In vino veritas dosłownie znaczy - w winie prawda. W przenośni - wino
                                    rozwiązuje języki czyli, że pijany zdradza swe tajemnice. Tak, że i w tym
                                    wypadku, każde z nas, jak widac inaczej tę maksymę rozumiało. A żem umysł
                                    trochę ścisły, to lubię detalicznie wiedzieć, co poeta miał na myśli.
                      • zarlaczka Re: Forum wino 10.02.03, 23:45
                        Buggi, Ty to jak zwykle optymistka jesteś, przecież ta próżnia by nie z nią
                        wytrzymała i jak najpręczej na ziemię ją zwaliła.
                        • Gość: Niech Re: Forum wino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 23:49
                          A ja ducha spozywam. Nie mam nic innego w domu, a duch ladnie po glowce kopie,
                          tylko wzrok mi sie maci troszku...
                        • Gość: buggi Re: Forum wino IP: *.ipt.aol.com 10.02.03, 23:51
                          zarlaczka napisała:

> Buggi, Ty to jak zwykle optymistka jesteś, przecież ta próżnia by nie z nią
                          > wytrzymała i jak najpręczej na ziemię ją zwaliła.

ale by byla dziura!!!!!! O Maryja!!! moze przebilaby sie do Tradycji, albo
                          utknela gdzies w dzungli amazonskiej

PS Tradi a polej, niech sie dzieje wola nieba
                          • zarlaczka Re: Forum wino 10.02.03, 23:55
                            Gość portalu: buggi napisał(a):

> zarlaczka napisała:
                            >
                            > > Buggi, Ty to jak zwykle optymistka jesteś, przecież ta próżnia by nie z ni
                            > ą
                            > > wytrzymała i jak najpręczej na ziemię ją zwaliła.

> ale by byla dziura!!!!!! O Maryja!!! moze przebilaby sie do Tradycji, albo
                            > utknela gdzies w dzungli amazonskiej

Buggi, tylko nie do Tradycji - tak jej źle życzysz, dżungli też szkoda. Może ją
                            tak na Karolcię, a może w ogóle Karolcia to ona.
                            >
                            >
                            > PS Tradi a polej, niech sie dzieje wola nieba

A niech tam, też cosik w siebie wleję.
                            • Gość: buggi Re: Forum wino IP: *.ipt.aol.com 10.02.03, 23:59
                              taki prezent dla Tradi, nigdy!!!! To juz lepiej skierujmy ja laserami w
                              kierunku Tybetu, do mnichów, lub na Anatarktyde, do pingwinów i niedzwiedzi

Ps to i ja sobie lykne. na zdrowie
                              • zarlaczka Re: Forum wino 11.02.03, 00:03
                                Buggi, a co Ci ci biedni mnisi uczynili, że szarańczę na nich chcesz zesłać, o
                                miśkach i pingwinach nie wspomnę. Przecież wiesz, że ja kocham zwierzaki -
                                wszystkie.
                                No to lu, za zdrowie pięknych kobiet z Edukacji.
                                • Gość: buggi Re: Forum wino IP: *.ipt.aol.com 11.02.03, 00:06
                                  jesl ja ja pod ziemie wysle, to napiszesz, ze ci kretów i robaczków szkoda.
                                  Trzeba ja gdzies wyjatkowo gleboko wcisnac, do samego jadra ziemi np.
                                  • zarlaczka Re: Forum wino 11.02.03, 00:08
                                    Dawajmy ją do jądra. Jąder mi nie szkoda.
                                    • Gość: buggi Re: Forum wino IP: *.ipt.aol.com 11.02.03, 00:10
                                      zarlaczka napisała:

> Dawajmy ją do jądra. Jąder mi nie szkoda.

a jej tylko w to graj.

PS moze kurary jej zadac, dziala szybko i skutecznie
                            • miltonia Re: Forum wino 11.02.03, 00:00
                              A ja dopiero baaardzo późno, w środku nocy będę mogła sobie nalać, bo muszę
                              jeszcze wyjśc na 1-2 godziny i popracować. I proszę bez aluzji!
                              • zarlaczka Re: Forum wino 11.02.03, 00:01
                                Milton, no wiesz te aluzje, to się nasuwają same. Nie mogłam się powstrzymać.
                              • Gość: buggi Re: Forum wino IP: *.ipt.aol.com 11.02.03, 00:09
                                miltonia napisała:

> A ja dopiero baaardzo późno, w środku nocy będę mogła sobie nalać, bo muszę
                                > jeszcze wyjśc na 1-2 godziny i popracować. I proszę bez aluzji!

alez to dwuznaczne! Milton! bez aluzji sie nie obejdzie.

PS ostatnia kolejka za Urode na E. i tez w(y)chodze...do lózka. do jutra
                                PS2 Niech juz chyba padl
                                • Gość: Niech Re: Forum wino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 00:12
                                  O nie, duch uduchawia, nie padlem, lewituje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka