baky Dzieki 23.12.04, 18:12 Nie miłem ostatnio czasu, by sie udzielać, młun okrótny w pracy. Na szczęście zaraz idę do domu robić sandacza. Zastanawiam się co z niego i chyba będzie jutro po litewsku :O)) Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: i jak zwykle 23.12.04, 18:17 giezik napisał: > sie drazni tymi rybami, noooooo!!! Mówiłem przecie wcześniej, że będzie na święta. Bidula (nie ja, on) się naczekała tyle na swoją kolej, to nie moge go zawieść, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
giezik "sandacz z wody 23.12.04, 18:15 jest polska tradysyjną potrawa wigilijną i jeśli podajemy dwa dania rybne, pierwszym będzie sandacz...." W staropolskiej kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: "sandacz z wody 23.12.04, 18:18 Właśnie się nad takim zastanawiałem i teraz (przez Ciebie) mam dylemat... Odpowiedz Link Zgłoś
giezik to moja zemsta jest 23.12.04, 18:20 a moze cos z Pani Wincenty - sandacz pieczony z jajami, albo z sosem musztardowym Odpowiedz Link Zgłoś
baky Przestań! Bo sobie już pójdę! 23.12.04, 18:26 Albo taki w sosie holenderskim... Lub pieczony z pieczarkami, szczypiorkiem i pietruszką pod warstwą bułki tartej... mmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
giezik to przyu okazji, życze nam wszystkim 23.12.04, 18:28 bysmy zawsze mieli taki problem - co wybrać do zrobienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
baky Otóz to! 23.12.04, 18:32 giezik napisał: > bysmy zawsze mieli taki problem - co wybrać do zrobienia :) Jutro mnie nie ma, więc życzę Tobie i wszystkim wszystkiego naj, udanych świąt oraz anielskiej cierpliwości w dochodzeniu do własnych celów i racji :O)) Odpowiedz Link Zgłoś