lis_ka 12.01.05, 18:04 czy to jest do kupienia w PL? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giezik liska :) 12.01.05, 18:07 a masz taki syfon prl-owski :) sorki, ale mnie kurczak i wino rozlozyly, a zaraz od sieci out Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Ja widzialam kiedys w Geant.... IP: *.chello.pl 12.01.05, 18:10 Tyle ze byl o zapachu waniliowym ale niestety polska naklejka z informacja nie informowala o tym... Wiec pare osob moglo sie naciać jesli uzywali do miesa czy ryby:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: olej w spreju? 12.01.05, 18:16 Knorr kiedyś coś takiego sprzedawał u nas ;)Teraz nie wiem czy jeszcze produkują. Można za to kupić rozpylacz do oleju lub octu(wystarczy wlać do środka do pojemnika),widziałam w Auchan,firma bodajże Fackelmann albo Tescoma.Z wyglądu to trochę jak solniczka stalowa,pojemność ok.200 ml chyba a cena ok.20 zł za szt. Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: z tego co... 12.01.05, 18:20 widzę do kupienia w sklepach dla "pakerów"...Hihiiii - ale ich w jajo robią - piszą, że bezkaloryczne a w składzie olej rzepakowy...jak się nie ma w głowie...))) : priv.ciechnet.pl/dso/sklep-dso/pam.htm Sami popatrzcie...))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mala Re: olej w spreju? 12.01.05, 20:08 już nie tzn od 3 lat nie widziałam nigdzie ps:a ten dla pakerów to nie do ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: olej w spreju? 12.01.05, 20:47 Reklamowali kiedys cos takiego, widzialam w czasopismach, ale za nic nie moge sobie przypomniec jat to sie nazywalo. Odpowiedz Link Zgłoś