Dodaj do ulubionych

Czy firma DANONE Was też oszukała??????????????

IP: *.toya.net.pl 10.04.05, 13:41
Czy ktoś brał może udział w ostatniej promocji Danone? Ja brałam udział,
zrobiłam wszystko jak kazali, dołożyłam na list polecony i... nic. Czy ktoś
ma jakieś doświadczenia, może ktoś napisze, czy ktoś się zwracał do
Rzecznika?
Obserwuj wątek
    • Gość: bass Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? IP: *.ucr.ac.cr 10.04.05, 15:24
      Radziłbym przeczytać PEŁNY tekst regulaminu. Założę się, że nie oszukała jak
      piszesz tylko jako uczestnik nie doczytałaś do końca. Na opakowaniach na pewno
      jest dopisek: z pełnym tekstem regulaminu można się zapoznać tu i tu, a tam
      może już być wszystko.
      • Gość: Danone oszuści???? Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? IP: *.toya.net.pl 10.04.05, 15:43
        no właśnie chodzi o to że zapoznałem się z pełnym tekstem, wiem wszystko o tej
        promocji.
        To ciekawe dlaczego bardziej wierzysz wielkiemu koncernowi niż temu, że ja "
        mały żuczek", zwykły konsument mogłem naprawdę zostać oszukany. Założysz sie -
        przyjmuję zakład. Nie rzucaj proszę słów na wiatr.
        • Gość: Kasawa Re: Wytocz im proces...:-))) n/txt IP: *.ucr.ac.cr 10.04.05, 16:25
        • Gość: kaszpirka Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? IP: *.gen.twtelecom.net 10.04.05, 16:32
          W pracy nie raz się przekonałam o zdolnościach rodaków do interpretacji pism
          urzędowych, kodeksów i regulaminów. Jak to wygląda pozostawię w głębokim
          domyśle. A duże firmy czy koncerny nic nie pozostawiają przypadkowi, stać ich
          na prawników i ich głowa w tym abyś "biedny żuczku" nie był stroną wygraną.
          Kocham twierdzenia typu: "Ja wiem wszystko", po chwili zwykle ze wszystkiego
          pozostaje garstka nic nie znaczących komunałów.
        • linn_linn Re: pomysl czy oszukala 10.04.05, 16:33
          Poszukaj moze poprzedniego watku na temat tej promocji. Pamietam, ze wstawialam
          tam / niestety wloski / link o "kruczkach" tej promocji. Cala promocja
          rozlozona przez konumenta o nicku Selim na czynniki pierwsze / nie moge
          znalezc, aby przetlumaczyc /. Przeczytalas, ale regulamin byl tak sporzadzony,
          aby nic nie dostac.
          Poszukalam. Opinia dziwnie zniknela. Natomiast w spisie opinii na temat
          Actimela, w tzw. Copia cache, opinia internauty selim "Tylko promocja?"
          istnieje. Niestety wystepuje... blad i nie da sie jej przeczytac. Czy trzeba
          czegos wiecej? Niestety nie mam chyba na dysku tej wersji, a szkoda. Bylo tam
          wyjasnione dokladnie co i jak.
          • Gość: Danone oszuści??? Re: pomysl czy oszukala IP: *.toya.net.pl 10.04.05, 17:45
            Dziękujeserdecznie linn_linn za coś wreszcie konstruktywnego.
            Może ktoś jeszcze coś podpowie.
            Czy ktoś jeszcze padł ofiarą ich "sprytu"? A może to nie spryt tylko może
            bazują na tym że nikomu nie będzie się chciało dociekać ( tutaj patrz opinie
            przesympatycznego naszego forumowicza: "to im wytocz proces" - powodzenia
            rodaku... już dalej ugryzę siew język)
            Dziekuję i czekam na dalsze opinie.
            • Gość: kombinator Re: pomysl czy oszukala IP: 203.172.255.* 10.04.05, 17:59
              Człowiek ma rację, jeżeli uważasz, że zostałeś oszukany to ich pozwij do sądu,
              bo inaczej to tylko zwyczajne "bicie piany" co jednakowoż na kuchennym forum ma
              rację bytu.
              • linn_linn Re: pomysl czy oszukala 10.04.05, 22:36
                Przed pozwaniem do sadu dobrze byloby jeszcze raz przeanalizowac regulamin.
                Konsument wloski zrobil to bardzo dobrze, ale niestety nie pamietam szczegolow.
                Wypunktowal wszystkie "pulapki". Dowodem na to, ze cos w tym bylo jest fakt, ze
                opinia dziwnym sposobem zniknela z sieci. Podobnie reportaz o Danone w GW /
                traktujacy o promocji / jest / a przynajmniej byl niedawno / dostepny tylko za
                oplata.
    • kati_p Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? 11.04.05, 01:08
      jeśli chodzi o przysłanie 'małego głoda', to zalecam cierpliwość.
      Do mnie Świstak z 'Milki' dotarł po 2 miesiącach, kiedy już o nim zapomniałam ;)
    • slotna Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? 11.04.05, 01:13
      A o co chodzi, co to byla za promocja?
    • kohol Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? 11.04.05, 10:30
      Też czekam :)
      Sprawdzaj tutaj:
      www.danone.pl/news/limeryki
    • Gość: Sylwia Podstawka Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 10:36
      Firma DANONE mnie również oszukała i mają niedobre produkty.
      • Gość: Danone oszuści ??? Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? IP: *.toya.net.pl 11.04.05, 20:35
        Chodzi o promocję Actimel "satysfakcja gwarantowana albo zwrot kasy". Promocja
        była mocno obwarowana, ale spełniłem wszystkie warunki i... nic.
        • mwookash W "Dużym Formacie" był o tym artykuł 13.04.05, 17:31
          poszukaj
      • Gość: marghe_72 Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? IP: *.acn.waw.pl 13.04.05, 17:24
        ee...
        Niedobre produkty,ale udzial w konkursie wziełam?:))

• Gość: divka Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.04.05, 13:39
      a ja dostalam Malego Gloda wiec nie mam pretensji, a co do promocji ze zwrotem
      pieniazkow to ktos musial byc bardzo naiwny jesli sadzil ze naprawde zworca
      kase:)
      • mamaania1 Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? 13.04.05, 17:21
        Naiwny ? przecież taka była promocja. Czy już nikomu nie można wierzyć?????
        • linn_linn Re: Czy firma DANONE Was też oszukała?????????? 14.04.05, 10:04
          Jak mowi wloskie przyslowie, ufac jest dobrze, nie ufac lepiej. Analizowac i
          pamietac: nikt nie daje nic za darmo. Na pewno nie producenci, ktorych zasada
          naczelna jest zysk.
    • kohol Tralala! 18.04.05, 14:17
      Chciałam wygrać głoda, no niestety nie udało mi się.
      Na pocieszenie wyślą mi blender.
      Trochę zawiedziona jestem, tyle tych głodków było, a ja akurat musiałam trafic
      na blender :(

:D
    • Gość: Danone oszuści- NI DOSTAŁAM :-) IP: *.toya.net.pl 27.04.05, 19:16
      Troszkę trzeba było czekać, ale dostałam. Nie sąoszustami, to uczciwa firma,
      porządny konkurs, przejrzyste zasady których przestrzegałam i trafiłam na
      uczciwy duży koncern. Znów chce mi siębyć konsumentem :-)))
      A ja nie jestem dziwna z moimi roszczeniami tylko chciałam tego co mi obiecano.

POLECAM FIRMĘ DANONE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka