mag-ia1 26.04.05, 12:17 mam kawałek wędzonego łososia+makaron+serek topiony, jak to połączyć ,żeby było jadalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: łosos wędzony z makaronem 26.04.05, 12:21 łososia nie łączyłabym z serkiem topionym, a jedynie ze smietaną lub bez niczego. Po prostu łosos w paski z kilkoma ząbkami czosnku oliwą z oliwek oraz koperkiem i całość wymieszałabym z makaronem. Odpowiedz Link Zgłoś
basiul miałam wczoraj właśnie taki obiad 26.04.05, 12:30 podsmażyłam zmiażdżony czosnek, dodałam łososia, dużo koperku i trochę słodkiej śmietany, dużo pieprzu. Polać makaron lub wymieszać z makaronem (jak kto lubi). zjadłabym więcej, gdyby było... Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: miałam wczoraj właśnie taki obiad 26.04.05, 21:40 Zamiast koperku może być natka pietruszki. IMHO, nawet lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: łosos wędzony z makaronem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 21:38 zrobilam zgodnie z sugestiami,było pysznie.dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
frelpan Re: łosos wędzony z makaronem 26.04.05, 22:02 ja podaje makaron z sosem z lososia tzn: rozgrzewam lyzke masla, dodaje pokrojonego w paseczki lososia i podgrzewam chwile (nie zesmazam), dodaje smietane, podgotuje na wolnym ogniu okolo 2 minut po czym polewam makaron. Porcja na 4 osoby - 5g masla, 100g lososia i 100g smietany. Skladniki mozna zwiekszyc w zaleznosci ile sosu chcesz dodac do makaronu. Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: łosos wędzony z makaronem 26.04.05, 23:19 a jak dobrze dziala dodatek lyzki kawioru do tego. moze byc czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: łosos wędzony z makaronem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:43 jak smakuje kawior? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: łosos wędzony z makaronem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:16 up Odpowiedz Link Zgłoś