Gość: ann IP: *.chello.pl 28.04.05, 15:22 i nie wiem co z niej zrobić:( podrzućcie jakiś pomysł, plizzz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-lee Re: mam mąkę z ciecierzycy 28.04.05, 15:42 upiecz placószki/chlebki ... coś ala pity... niestety nie pamiętam konkretnego przepisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: mam mąkę z ciecierzycy IP: *.chello.pl 28.04.05, 16:41 ale z samej ciecierzycy? nie trzeba jej popmieszać z tzw. normalną mąką? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: mam mąkę z ciecierzycy 28.04.05, 23:04 Zrób warzywa w cieście . Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia7 Re: mam mąkę z ciecierzycy 28.04.05, 23:13 w poludniwych indiach nazywa sie to "wade" czy "wadu" malutkie placuszki z maki ciecierzycy (moze ktos podrzuci prawidlowa nazwe) ja domieszalabym curry, dodala swiezych listkow z curry, troche soli, jajko , uformowala malutkie placuszki (1 cm grube, 5 cm srednicy) i smazyla na glebokim oleju dodalabym tez moze troche mielonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: mam mąkę z ciecierzycy IP: *.chello.pl 28.04.05, 23:19 dzięki wielkie:) jak coś wymodzę, co zdam relację Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: mam mąkę z ciecierzycy 28.04.05, 23:37 Po angielsku jest wiele rozmaitych przepisów, ale po polsku - dopiero zobaczę. mirbield.notlong.com Odpowiedz Link Zgłoś
gretawm Re: chciałabym mieć mąkę z ciecierzycy 29.04.05, 10:21 Czy można ją kupić w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
j-lee Re: chciałabym mieć mąkę z ciecierzycy 29.04.05, 12:03 w Tripolis, Samirze, Aysha... Wspólna i początek pól mokotowskich Odpowiedz Link Zgłoś