Gość: eliksirka IP: *.chello.pl 11.05.05, 16:12 jak w temacie (Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: gdzie kupić CIECIORKĘ?? 11.05.05, 16:16 na stoisku z ziarnami (groch, fasola itd) w supermarketach-bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
j-lee Re: gdzie kupić CIECIORKĘ?? 11.05.05, 16:28 na wspólnej w Tripolis na początku pól mokotowskich w Aysha i Samira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyli Re: gdzie kupić CIECIORKĘ?? IP: 5.5.* / 80.58.39.* 11.05.05, 16:28 Może być pod nazwą: ciecierzyca - to to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesca Re: gdzie kupić CIECIORKĘ?? IP: *.dsl.pipex.com 11.05.05, 16:31 w puszkach stoi na polkach w sasiedztwie kukurydzy, groszku, fasoli, czego latwo sie domyslic :) Odpowiedz Link Zgłoś
cucciolo Re: gdzie kupić CIECIORKĘ?? 11.05.05, 16:44 np. hala mirowska - stoisko warzywno-nasiennicze albo w innych sklepach - moze stac kolo "ekologicznej" rzywnosci typu sojowe kotlety itd. albo kolo nasionkowych roznych typu fasola ale w puszce chyba wygodniejsza - nie jest taka such i nie trzeba moczyc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: gdzie kupić CIECIORKĘ?? 11.05.05, 16:45 ale ma wyższy indeks glikemiczny-jeśli to ma dla kogoś znaczenie-dla mnie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELIKSIRKA Re: gdzie kupić CIECIORKĘ?? IP: *.chello.pl 11.05.05, 20:52 DZIEKI ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI. Z TYM SUPER MARKETAMI I SPOZYWCZAKAMI TO NIE JEST WCALE TAKIE OCZYWISTE:/ GDZIE NIE ZAPYTAM TO PATRZA NA MNIE JAK BYM PYTALA O GWIEZDNY PYŁEK!! A CHODZIŁO MI O TAKĄ "NIEPUSZKOWANĄ". OGÓLNIE UNIKAM WSZELKICH PUSZKOWANYCH RZECZY. WAM TEZ NIE POLECAM-TYLKO SWIEŻE ALBO MROŻONE.OWSZEM, PRZYGOTOWANIE ZABIERA WIECEJ CZASU ALE JEST O NIEBO ZDROWSZE!! ;) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś