Dodaj do ulubionych

Nowy program w TOKFM

IP: *.za.digi.pl 16.02.04, 14:04
jak poinformowala red. A.Laszuk, od dzis, od poniedzialku do piatku w godz.
16-18, bedzie nadawany nowa audycja pt. "Talk (Tok?) o'clock". Prowadzacy, to
m.in.: M.Rybinski (yeah :)), M.Ogorek, K.Materna. programy, ktore dotychczas
byly nadawane od 16, zostaja przesuniete na godz. 18. BBC World Service od 19
do 22.
Obserwuj wątek
    • mh2 Re: Nowy program w TOKFM 16.02.04, 14:52
      Cóż, radio trUjka rozwaliło swą sztandarową audycję - popołudniowe ZD3, ktoś
      wpadł na dobry pomysł zagospodarowania sierot po tym programie.
    • Gość: Janusz Re: Nowy program w TOKFM IP: 195.85.227.* 16.02.04, 15:33
      Prowadzacy, to
      > m.in.: M.Rybinski (yeah :)), M.Ogorek, K.Materna.

Tomasz Raczek i Dorota Wellman, audycja ma mieć charakter społeczno kulturalny.
      Zasadniczo TOK robi się coraz ciekawszy. Oby tak dalej.
    • Gość: artur Re: Nowy program w TOKFM IP: *.chello.pl 17.02.04, 01:38
      Mam wrazenie ze nic nie pomoze juz temu zbyt politycznie poprawnemu radiu. TOK FM po zmianach
      jest nieciekawy. Nie ma w sobie nic intrygujacego.
    • Gość: Jola Re: Nowy program w TOKFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:40
      I znowu wlałeś mi trochę nadziei. Teraz słucham słyszę T. Raczka i nawet jakiś
      telefon wpuścili na antenę. Posłucham z wielką chęcią, tym bardziej że z Trójki
      odszedł Kowalewski.
      Tęsknię za starym TOK FM
      • sita_atlantis Re: Nowy program w TOKFM 17.02.04, 22:44
        Gość portalu: Jola napisał(a):
        >
        > Tęsknię za starym TOK FM

Mam wrażenie, że wszyscy tęsknimy...
        • Gość: koliber Re: Nowy program w TOKFM IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.02.04, 20:15
          Ja nie. Jak można się zachwycac Ogińskim czy Bugalskim. (Ale de gustibus...)
          Teraz zaś TOK FM jest coraz lepsze i ma najlepszą (choć za małą) play-listę.
          • sita_atlantis Re: Nowy program w TOKFM 18.02.04, 21:06
            Gość portalu: koliber napisał(a):

> Ja nie. Jak można się zachwycac Ogińskim czy Bugalskim. (Ale de gustibus...)

Szczerze mówiąc ja też za nimi akurat nie przepadałam, ale trzeba przyznać, że
            byli przynajmniej charakterystyczni. Poza tym chodzi o ogólną formułę radia,
            rozmowy ze słuchaczami, subiektywność opinii itd.

> Teraz zaś TOK FM jest coraz lepsze i ma najlepszą (choć za małą) play-listę.

Niewątpliwie ma swoje zalety, ale teraz to zwykła publicystyka.
            • Gość: Janusz Re: Nowy program w TOKFM IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 18.02.04, 22:11
              Mi, podobnie jak Kolibrowi, zdecydowanie bardziej odpowiada nowa formuła. Wolę
              posłuchać obecnych komemtatorów, niż sfrustrowanego Pana Kazia z Pcimia który
              na wszystkim zna się najlepiej. Tego typu rozrywkę zapewnia pewna stacja z
              Torunia.

> Poza tym chodzi o ogólną formułę radia,
              > rozmowy ze słuchaczami, subiektywność opinii itd.

Każda opinia jest subiektywna. Pytanie tylko, czy wolisz słuchać kogoś kto wie
              o czym mówi, czy kogoś kto myśli że wie.
              • Gość: Adam Re: Nowy program w TOKFM IP: *.za.digi.pl 18.02.04, 22:50
                nie czujecie klimatu, ja sie cieszylem, gdy dzwonila pani Anna, pan Jerzy, pan
                Artur, pan Adam, a nade wszystko pan Eugeniusz. chociaz moze nie wszystko
                stracone, bo ten ostani wszedzie sie wkreci.
                nie przekonamy sie nawzajem, ja moge powiedziec, ze teraz to radio i tak jest
                b.dobre w porownaniu do reszty (w zasadzie nie ma do czego porownywac - do
                tandetnej muzyki puszczanej z kompa). swietnie, ze TOKFM wprowadza nowe audycje
                publicystyczne. ale boje sie, ze ktoregos dnia udzialowcy stwierdza, ze nie ma
                sluchalnosci i bedzie koniec.
                • Gość: Janusz Re: Nowy program w TOKFM IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 18.02.04, 23:11
                  W zasadzie nie stałoby się nic złego, gdyby np. wieczorem zrobili jakiś hyde-
                  park, może byłoby to niezłe uzupełnienie dziennego programu. I wilk byłby syty
                  i owca cała.
                  Pozdrawiam
          • kicior99 Re: Nowy program w TOKFM 19.02.04, 12:43
            mozna tesknic choc za razem nie lubic...
            • Gość: Nitka Re: Nowy program w TOKFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 13:23
              Dobrze, ze dzieje się coś więcej niz same wiadomości. Ale to radio nie
              mażadnego charakteru. Raczek i Wellmana w pytanie na śniadanie i to samo w TOK
              FM ? Rety!
              A do starego Tok Fm dzwonił pan Ziutek co tylko myślał, że wie, ale i pani
              Zuza, co naprawdę wie, bo sama doświadczyła. I nie obowiązywała polityczna
              poprawność, czytaj hipokryzja! I to było super! Dlatego żal.
              • kicior99 Re: Nowy program w TOKFM 19.02.04, 13:31
                a na czym polega ta tokowa poprawnosc? Jesli na urzywaniu w miare lagodnego
                jezyka to jestem jak najbardziej za.
                • Gość: Ortografia Re: Nowy program w TOKFM IP: 149.156.12.* 19.02.04, 15:03
                  Kicior wstydź się, wiesz dlaczego.
                  • Gość: tylkonieto dyletant do sześcianu - Materna w tokfm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.04, 17:03
                    czy on nie ma innych sposobów zarabiania na maslo do chleba ?
                    a tak przy okazji zapytam, - czy on ma maturę? ( moze tylko małą ?)
                    Pęta się jak g w przeręblu. Shame on you!
                    • Gość: koliber Re: dyletant do sześcianu - Materna w tokfm IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.02.04, 19:52
                      Na Astercity palantów dostatek.
                      • Gość: tylkonieto Re: dyletant do sześcianu - Materna w tokfm IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 12:51
                        na chello zato sami intelektualnie dysponowani. Nie ma to jak uogólnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka