malawariatka1 14.05.05, 13:54 robi ktoś dosyć często sałatkę z zupek chińskich, piersi kurczaka, kukurydzy, kapusty pekińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rebeka Re: pyszna sałatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:12 Skoro pytasz - nigdy z zupek chińskich. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: pyszna sałatka 14.05.05, 18:20 Mam stary przepis na podobną sałatkę z papryką , kukurydzą i majonezem . Mowiąc szczerze , nigdy tej sałatki nie robiłam i nigdy nie jadlam sałatki z chińskich zupek . Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: pyszna sałatka 14.05.05, 21:59 właściwie do tego jest tylko makaron z zupek, który się prazy:) a sałatka jest palce lizać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: pyszna sałatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:08 no to przepis prosimy Odpowiedz Link Zgłoś
malawariatka1 Re: pyszna sałatka 15.05.05, 11:22 jak tylko znajdę to od razu dodam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMka Re: pyszna sałatka IP: *.leon.com.pl 15.05.05, 15:26 Robłam tak: pokruszony makaron z zupki chińskiej, pół puszki czerwonej fasolki, kapusta pekińska, usmażona pierś kurczaka, kolorowe papryki (dodałam trochę konserwowej) plus sos majonezowo - jogurtowy i przyprawy z zupki. Makaronu się nie gotuje, sałatkę wstawić na godzinę do lodówki to sam zmięknie (przepis z czarnej oliwki) Sałatka smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: pyszna sałatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:34 polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: pyszna sałatka 19.05.05, 19:38 sałatka pyszna, potwierdzam - o ile się lubi chińskie zupki, ja mam do nich niestety słabość (wyobrażam sobie ile mają chemii), ale nie dodaję przypraw, sam makaron zawiera już w sobie smak. I można sałatkę robić ze wszystkiego, ważne by zawierał jakiś sos lub wodniste warzywa (pomidory, ogórki) dzięki czemu makaron zmięknie. Odpowiedz Link Zgłoś