Dodaj do ulubionych

Ptasie mleczko bez czekolady???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:14
Jak sądzicie czy czekolada w ptasim mleczku jest zbedna? Nie którzy jedzą
ptasie mleczko najpierw zjadając czekolade a następnie reszte. Może więc jest
ona zbędna? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: Ptasie mleczko bez czekolady??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:35
      Moze i zbędna, ale jaka dobra :-).
    • chocolate.coffee Re: Ptasie mleczko bez czekolady??? 12.06.05, 01:03
      Ależ na tym polega cały rytuał!
      Najpierw czekoladka, potem mleczko... Wyjątek robię tylko dla karmelkowego :)
      Czekoladka musi być i już :)

cc.
      • Gość: Mila Re: Ptasie mleczko bez czekolady??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 13:05
        Mało tego, takich rytuałów to jest więcej!
        Np. objadanie delicji najpierw z czekolady, potem delikatnie zdejmujemy
        plasterek galaretki, a na końcu biszkopcik...mmmmm

Albo jedzenie markiz - zawsze najpierw nadzienie, potem reszta.

A gdyby każdy składnik był oddzielnie to naprawdę nie to samo...

Ptasie mleczko bez czekolady byłoby nieciekawe...
    • Gość: Dominik Re: Ptasie mleczko bez czekolady??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:54
      A spotkał ktoś się z białą czekoladą w ptasim mleczku? Biała mogłaby być lepsza.
      • Gość: nellie Re: Ptasie mleczko bez czekolady??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:59
        A ja myslalam ze to tylko ja jestem taka zboczona. Tez bardzo chetnie zjadlabym
        ptasie mleczko bez czekolady :) tym bardziej ze nie przepadam za gorzka
        czekolada.....Proponuje wyslac petycje do Wedla.... :)
      • Gość: Mycha Re: Ptasie mleczko bez czekolady??? IP: *.zefa.pl 14.06.05, 14:10
        jak dla mnie czekolada jest zbedna ale jakby bylo w bialej to nie byloby dobrze
        bo bym chyba nic innego nie jadla tylko ptasie mleczko w bailej czekoladzie....

a petycja do wedla jest absolutnie konieczna!!
        ;o))
        • Gość: lullaby22 Re: W białej czekoladzie IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.05, 17:54
          Jest, jest w białej czekoladzie (niestety :), ale nie Wedla, tylko na wagę w
          wielu sklepach i chyba tylko waniliowe. Kiedyś jadłam też śmietankowe ptasie
          mleczko bez czekolady ale za to w grubej otoczce z wiorków kokosowych, mniam.

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka