Gość: myszz IP: 213.17.144.* 01.10.05, 08:11 mam możliwosć kupić ale... czym różni się od bialej? sprzedający mówi, że droższa ale dlaczego?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Desi Re: czarna kaczka IP: *.cust-adsl.tiscali.it 01.10.05, 08:39 Pewnie wyslali ja na wyspy karaibskie, przyjechala opalona a jej wlasciciele wydali mnustwo pieniedzy na jej kosztowne wakacje i dla tego taka droga....:) Odpowiedz Link Zgłoś
makoz14 Re: czarna kaczka 01.10.05, 09:42 O! Przypomniało mi się ,jak dawno temu dostałam dziką czarną kaczkę. Piór trochę jej wyskubałam, ale ich część została i jeszcze mnóstwo pał . Nie mogłam tego usunąć. Opalanie nad palnikiem nie pomagało....hmmm maszynka do golenia też nie....pensetka - robota na dwa dni.... No więc wzięłam ....eh....depilator... Pały w skórze i tak zostały . Potem okazało się ,że z tej kaczki się po prostu ściąga skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz o kurcze IP: 213.17.144.* 05.10.05, 22:36 własnie przypomniałam sobie o tym temacie /miałam remont w domu więc nie w głowie mi kaczki były/ a podobno to kaczka tzw. francuska lepsiejsza niż normalne podfruwajki to ja chyba jednak nie kupie tej excluzywnej wersji... Odpowiedz Link Zgłoś