Gość: misie IP: *.org 18.10.05, 21:36 Chcemy kupić lodówkę smasunga model RL 28 FB SI 1. czy warto ją kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misie Re: -----------------------lodówka SAMSUNG------- IP: *.org 25.10.05, 20:55 ponawiam wątek Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: -----------------------lodówka SAMSUNG------- 25.10.05, 21:09 postaram sie choc w czesci odpowiedziec. mamy super lodowe, ale juz jakis czas przymiezamy sie do kupna jakiegos nowego 'kombajna' i poszlismy w 'jezyki' znawcow ale nie specjalistow od marketingu i sprzedazy. iiii lodowki samsunga gora wygrywaja z kilku wzgledow. pierwszy i podstawowy to to, ze ich lodowki, jako jedyne, schodza do temperatury zerowej Odpowiedz Link Zgłoś
doro_ty Re: -----------------------lodówka SAMSUNG------- 26.10.05, 07:49 ja miesiąc temu kupiłam lodówke SAMSUNG. jak do tej pory sprawuje sie bez zarzutu. chłodziarka chłodzi, zamrażarnik mrozi wspaniale. Na początku zaskoczyło nas to że od czasu do czasu włącza się tak jakby "nawiew?" po prostu słychać jakby w środku lodówki hulał wiatr. Ale trwa to króciutko i przez cały dzień jest super cicha jakby jej nie było. A wiem ci mówie gdyż w nowym domku mamy wykończone tylko jeden pokój w którym jest wesalka i lodówka. tak sie tylko zastanawiam czy ona nie wysusza wędlin. bo jeśli zostawie na tacce bez żadnego "owinięcia" to stają sie suche. Ale w ten sposób można suszyć pietruche ;-) Mam nadzieję że wam pomogłam w podjęciu decyzji. pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misie Re: -----------------------lodówka SAMSUNG------- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:51 Masz chyba Dorotko lodówke NO Frost, czyli bezszronową, czyli taką jaką my planujemy kupić i wędliny i sery nalezy trzymać w pojemniczkach, żeby powietrze ich nie wysuszało. dziękuję za radę :) Odpowiedz Link Zgłoś