shilla01 27.01.06, 11:22 co można zrobić na obiad bez wychodzenia do sklepu, bo chora jestem. To co posiadam, to to co zazwyczaj się w kuchni posiada. Znacie jakies proste potrawy ?? Mi już brak pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: z tego co w lodówce ?? 27.01.06, 11:23 ha, ale ja nie wiem co Ty masz w lodówce. Ja zawsze mam ser lazur, oliwki, parmezan i pesto. Ale Ty możesz mieć coś zupelnie innego. Podaj choc kilka składników. Jeśli masz jajka, parmezan, boczek/bekon, to polecam carbonarę. Odpowiedz Link Zgłoś
elcynka Re: z tego co w lodówce ?? 27.01.06, 11:26 a masz chlebek (moze byc ciut suchy ) i jajka? To kromeczki obtaczaj w jajku (tylko posól Jajko) i na patelnie. Smazy sie szybko na ciemne złoto i pyszne jest.:) zawsze jak nie mam czasu albo nic innego to sobie robie:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: z tego co w lodówce ?? 27.01.06, 11:29 wiesz ty co , to jest niezły pomyśl !! dawno tego nie jadła. ale czekam jeszcze na inne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: z tego co w lodówce ?? IP: 213.17.227.* 27.01.06, 11:28 Moja propozycja: pewno masz jajka, make i mikser zółtka z mąką, białko oddzielnie, potem połączyc i na patelni omlet usmazyc na to: wedlina z cebulka i pieczarkami jak masz podsmazona, wzmieszana np. z sosem serowym albo z ketchupem, ogórek kiszony na wierzch i .... smacznego!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qgaw Re: z tego co w lodówce ?? 27.01.06, 11:58 wstaw produkty, ktore posiadasz a następnie kliknij wyszukaj k35.kuchniaonline.pl/index.php?sel=6b&nr21=39 potem, sie zastanów co bedzie Ci odpowiadać i do dzieła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Jak chora jestes 27.01.06, 11:55 to najlepiej jakas rozgrzewajaca zupe ugotuj.Np kartoflanke z duza iloscia cebuli,czosnku i ziol to i wirusy przegonisz:)Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiag Re: Jak chora jestes IP: 195.117.176.* 27.01.06, 12:01 popieram fetinię.możesz dorzucić kawałek mieska jak masz.zupa czosnkowa pieknie rozgrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: z tego co w lodówce ?? 27.01.06, 12:10 jajka i make zwykle sie ma, zatem proponuje omlet z takimi dodatkami jakie masz - najprosciej na slodko z dzemem albo cukrem pudrem, z jakims serkiem/jogurtem i owocami, moze byc z nutella lub sosem czekoladowym zrobionym z mleka i czekolady. wytrawnie z warzywami, tunczykiem z puszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: z tego co w lodówce ?? IP: *.acn.waw.pl 27.01.06, 12:45 a ja jednak poproszę,zebys napisała co konkretnie masz w lodówce Odpowiedz Link Zgłoś