elfi 21.02.06, 11:59 Może wiecie, gdzie mogę znależć przepisy na obiad. Zwykłe, nietrudne, nieskomplikowane. Takie normalne obiady domowe Dzięki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! 21.02.06, 12:03 W Galerii Potraw - u góry strony kliknij na napis, a oprócz tego na przykład tutaj: mojegotowanie.onet.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f tu i tam: 21.02.06, 12:03 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=77 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=777 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCC Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! IP: 212.160.236.* 21.02.06, 12:08 Moja ulubina- Wielkie żarcie Odpowiedz Link Zgłoś
elfi Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! 21.02.06, 12:13 a jaki jest adres wielkiego żarcia? Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! 21.02.06, 12:17 A co, Google zastrajkowało??? www.gotowanie.wkl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
elfi Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! 21.02.06, 12:20 oj tam! Sama miałam szukać? nie skumałam Ale dzięki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
elfi Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! 21.02.06, 12:24 aquarius - o to mi właśnie chodziło!!! Ale będzie dziś wielkie żarcie Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! 21.02.06, 12:27 Radzę do tej strony (Wielkie Żarcie) podejść z dystansem, już niejedna osoba się na nich sparzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! IP: 212.160.234.* 21.02.06, 12:37 A ja jestem ze strony wielkie żarcie bardzo zadowolona .Jak czegoś szukam to tylko tam.Zawsze mi się udaje.A poza tym podoba mi się to że są komentarze.A jak czuję ze przepis jest nie pewny szukam innego i bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
elfi Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! 21.02.06, 12:48 a co na przykład ostatnio z tego zrobiłaś? Co się wyjatkowo udało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Podajcie mi proszę adres strony z przepisami! IP: 212.160.234.* 21.02.06, 14:25 Np to: Bardzo szybkie ciasto orzechowe BISZKOPT z kremem kokosowym i brzoskwiniowym!! Ciasto czekoladowe mojej mamy Ciasto z jabłkami i kokosem mniam!!!! Fasolka po bretońsku Agnieszki Kociołek szczęścia Moj ukofany SNIKERSIK SUPER SERNIK mojej Mamy!! Cytrynowy, z czekoladą. tort bananowo-piankowy WARIAT Wyśmienita potrawka z kurczaka Łatwe CIACHO WIEWIÓRKA- orzechy i jabłka!!! Łatwy, pyszny i niedrogi 2 kolorowy przekładaniec i wiele innych przepisów.Szukam szybkich ,tanich ,dobrych przepisów na obiad np ostatnio w sobotę robiłam to:Moja fasolka z patelni !! Nie lubię przepisów bardzo drogich i zbyt skąplikowanych Póki co nie zawiodłam się a korzystam już z nich 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś