Gość: czesiag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 15:42 pasuję .lenia mam i chandrę i nie będę robiła dziś obiadu i koniec.napiszcie....ew.marchewkę z jabłkiem utrę.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: kopytka z pesto czerwonym 02.05.06, 15:43 rozgrzeszenia czy przepisu szukasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiag Re: kopytka z pesto czerwonym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 15:56 ;):) i to ito. o tobie skarbie myślałam.nie zagryzie się to chyba .kopytka się odmrażają .bywają takie dni...pozdrawiam Cię gorąco-często korzystam z twoich przepisów,dzięki tobie uwielbiam pesto,makaron kokardki,brokuły i itp.....trochę tylko tonę w przepisach.jak sobie zorganizowałaś ze masz pod ręką czy w kompie czy na kartkac..pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: kopytka z pesto czerwonym IP: *.acn.waw.pl 02.05.06, 16:18 dkoro m,ozna gnocchi z pesto to i kopytka mozna :) smacznego i leń sie ile wlezie dzieki za miłe słowa A przepisy mam w wielu miejscach komputer (word) ulubione + spoooro skoroszytów tematycznych no i nieśmiertelne ksiażki :) i net Odpowiedz Link Zgłoś