homohedonistos 01.02.03, 21:52 To najgorszy hipermarket w Polsce. Mój znajomy pracuje tam i mi opowiada o warunkach tam panujących. Dzieją się tam gorsze rzeczy niż te opisywane w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzislav Re: NIE KUPUJCIE w leader-price IP: 213.146.196.* 01.02.03, 22:13 klamiesz, pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: NIE KUPUJCIE w leader-price 01.02.03, 22:50 bardzo rzeczowo. jakies sensacyjne szczegoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NIE KUPUJCIE w leader-price IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 13:41 Przede wszystkim LEADER PRICE to nnie hipermarket, bo za te uwaza sie te powyzej 5000m tylko sklep dyskontowy(discount)o powierzchni max 1500m,ale wiekszosc ma po kilkaset metrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: NIE KUPUJCIE w leader-price IP: proxy / *.dial.proxad.net 02.02.03, 14:34 Ze akurat tam, gdzie pracuje twoj kolega jest fatalnie to akurat o kierownictwie i obsludze TEGO sklepu fatalnie swiadczy, w tym i o Twoim kolesiu. Ja kupuje w LP (nie w Polsce, co prawda), ale wlasnie kiedy chce kupic pewne polskie towary. Jest asortyment PEWNYC i PEWNYCH produktow LP, ktore sa bez zarzutu, jest i chlam, ale GDZIE go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: NIE KUPUJCIE w leader-price IP: 195.117.68.* 02.02.03, 21:44 NIC ZA DARMO- to jest stara maksyma jak świat, jak się chce kupować tanio,to trzeba liczyć się z tym,że kupuje się byle co,albo namiaskę produktu o który nam chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morelka Re: bez przesady IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 04.02.03, 11:03 Hmmmmmm ja kupuję ryż ich produkcji (ten w biało-żołtym pudełku), nie zawsze tam, bo czasem w Geancie, ale ryz jest super, sypki, trudno go rozgotowac - nam smakuje. Moja siostra lubi ich wafelki i czekolady (ja nie). Dodatkowo używam płynu do higieny intymnej (tez LP, ale z Geanta), bo zauważyłam, że jest produkowany przez Ziaję, a tylko w butlach LP. Soki owocowe dla LP, tez produkuje duza firma Emig lub Elmig, wczesniej kupowaliśmy soki w firmowych opakowaniach. Zawsze w LP patrze na producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziuula Re: bez przesady IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 04.02.03, 15:30 Ja w LP tylko maselko, wode w takich duzych baniakach (uzywam jej do gotowania) ananasy i brzoskwinie w puszce i makrele w pomidorach... no i srajtaśme... reszta jest na serio kiepska.. kiedys kupowalam soki, ale ostatnio sa obleśne jakies takie gorzkie.... wiec zgadzam sie ze mozna kupic kilka produktów ale niestety nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś