Dodaj do ulubionych

NIE KUPUJCIE w leader-price

01.02.03, 21:52
To najgorszy hipermarket w Polsce. Mój znajomy pracuje tam i mi opowiada o
warunkach tam panujących. Dzieją się tam gorsze rzeczy niż te opisywane w
gazetach.
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzislav Re: NIE KUPUJCIE w leader-price IP: 213.146.196.* 01.02.03, 22:13
      klamiesz, pacanie
      • visitor Re: NIE KUPUJCIE w leader-price 01.02.03, 22:46
        Wcale nie ma rację .
        • kwik Re: NIE KUPUJCIE w leader-price 01.02.03, 22:50
          bardzo rzeczowo. jakies sensacyjne szczegoly?
    • Gość: goldi Re: NIE KUPUJCIE w leader-price IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 13:41
      Przede wszystkim LEADER PRICE to nnie hipermarket, bo za te uwaza sie te
      powyzej 5000m tylko sklep dyskontowy(discount)o powierzchni max 1500m,ale
      wiekszosc ma po kilkaset metrow.
      • Gość: feline Re: NIE KUPUJCIE w leader-price IP: proxy / *.dial.proxad.net 02.02.03, 14:34
        Ze akurat tam, gdzie pracuje twoj kolega jest fatalnie to akurat o
        kierownictwie i obsludze TEGO sklepu fatalnie swiadczy, w tym i o Twoim
        kolesiu. Ja kupuje w LP (nie w Polsce, co prawda), ale wlasnie kiedy chce kupic
        pewne polskie towary. Jest asortyment PEWNYC i PEWNYCH produktow LP, ktore sa
        bez zarzutu, jest i chlam, ale GDZIE go nie ma?
        • Gość: KAMA Re: NIE KUPUJCIE w leader-price IP: 195.117.68.* 02.02.03, 21:44
          NIC ZA DARMO- to jest stara maksyma jak świat, jak się chce kupować tanio,to
          trzeba liczyć się z tym,że kupuje się byle co,albo namiaskę produktu o który nam
          chodzi,
    • Gość: morelka Re: bez przesady IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 04.02.03, 11:03
      Hmmmmmm ja kupuję ryż ich produkcji (ten w biało-żołtym pudełku), nie zawsze
      tam, bo czasem w Geancie, ale ryz jest super, sypki, trudno go rozgotowac - nam
      smakuje. Moja siostra lubi ich wafelki i czekolady (ja nie). Dodatkowo używam
      płynu do higieny intymnej (tez LP, ale z Geanta), bo zauważyłam, że jest
      produkowany przez Ziaję, a tylko w butlach LP.
      Soki owocowe dla LP, tez produkuje duza firma Emig lub Elmig, wczesniej
      kupowaliśmy soki w firmowych opakowaniach. Zawsze w LP patrze na producenta.
      • Gość: madziuula Re: bez przesady IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 04.02.03, 15:30
        Ja w LP tylko maselko, wode w takich duzych baniakach (uzywam jej do gotowania)
        ananasy i brzoskwinie w puszce i makrele w pomidorach... no i srajtaśme...
        reszta jest na serio kiepska.. kiedys kupowalam soki, ale ostatnio sa obleśne
        jakies takie gorzkie.... wiec zgadzam sie ze mozna kupic kilka produktów ale
        niestety nie wszystkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka