Gość: pytam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:48 Warto kupić czy nic nie warte... www.allegro.pl/item188589465_zestaw_do_pierogow_foremki_3_szt_duzy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimeska Re: Czy ktoś z Was korzysta? 23.04.07, 14:00 mam takie cos, zale kupilam za 3 zeta bodzjaze .. uzwam bo nie mam wprawy w robieniu pierogow .. rzadko robie i sie takim czyms posiłkuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Myszzzzo :) 23.04.07, 14:37 od pierwszego pieroga udawało cie sie takie ladne kształtne pierogi robić ? :) bo mi do tej pory nie wychodzą stad sie wspomagam tymi plastikami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Myszzzzo :) 23.04.07, 14:52 od wszystkich plastikowych ustrojstw robia mi się tylko pęcherze:) przecież pierogi nie muszą być od linijki. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Myszzzzo :) 23.04.07, 15:09 z innej beczki:) nie pogniewasz sie jak ci podkradne malenczuka do mojej sygnaturki? uuuwwwiiieeelbiam go, a ta piosenka jest tak bosko nostalgiczna, buuu, leza w oko sie zakrecila -- Roman G. jest jak gazeta, wszystko wie i ukazuje sie codziennie:) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Czy ktoś z Was korzysta? 23.04.07, 15:46 Mnie osobiście bardziej praktyczne i usprawniające klejenie pierogów wydają się tzw. pierożnice: www.allegro.pl/item185850071_pieroznica_aluminiowa.html Ta akurat jest taka sobie (bo mało naraz się pierogów klei), ale pożyczam czasem od koleżanki taką ruską, naraz trzydzieści pierogów się zalepia :) Odpowiedz Link Zgłoś
szellka Re: Czy ktoś z Was korzysta? 23.04.07, 20:17 mam, nie używam, znacznie sprawniej ręcznie klejone wychodzą, tylko trzeba poćwiczyć, potem już samo leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Czy ktoś z Was korzysta? IP: 85.112.196.* 23.04.07, 21:37 Kupiłam kiedyś ale tylko leży w szufladzie. Raz próbowałam zrobić tym pierogi ale doszłam do wniosku, że nie mam aż tyle czasu, żeby się bawić. Ręcznie jest i szybciej i wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś