Gość: bellga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 20:29 pochwalę się moim odkryciem w dziedzinie kanapek: -grahamka -bryndza -oberżyna marynowana w oliwie -świeżo mielony pieprz mrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: dzisiejszy hit kanapkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 00:21 brzmi smaaacznościowo :) a ja dziś na słodko: razowiec + twaróg + domowe powidła śliwkowe z orzechami włoskimi dooobre, nie powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: dzisiejszy hit kanapkowy 14.08.07, 11:57 a ja dziś chleb wyjątkowo bo nie jadam z masłem orzechowym mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cow Re: dzisiejszy hit kanapkowy IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 14.08.07, 14:48 Chleb razowy+oliwa z oliwek+ser brie+ocet balsamiczny+suszone pomidory(zamiennie swierze pomidory+czerwona cebula). Odpowiedz Link Zgłoś
piszinger Re: dzisiejszy hit kanapkowy 14.08.07, 15:41 Mój hit kanapkowy wymyslony na Mazurach podczas rejsu - chlebek, na nim plasterki bardzo suchej wiejskiej kiełbasy, na niej chrzan i zwieńczenie - łycha dzemu sliwkowego. To była pycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: dzisiejszy hit kanapkowy 14.08.07, 20:17 Opieczona w tosterze kromka razowca (albo chleb tostowy "trzy ziarna") masło orzechowe powidła śliwkowe Do tego kawa z ekspresu ciśnieniowego... Uzależniłam się od tego ostatnio;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: dzisiejszy hit kanapkowy IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.08.07, 11:19 oberzyny kupne czy robione? bo pomidory robie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellga Re: dzisiejszy hit kanapkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 13:06 kupione niestety, a dokładniej dostane od znajomych. Może podejmę się kiedyś zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś