ajk10 04.10.07, 21:41 ta: www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/1,498411.html czy ta: www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/1,508635.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazia Re: Helpunku!!! Muszę szybko zdecydować: 04.10.07, 21:49 Buuuu A ja akurat mam tylko trzecią - "Moje obiady" A te dwie to mi się marzą, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
rrooda Re: Helpunku!!! Muszę szybko zdecydować: 05.10.07, 09:06 nie chcę Was martwić, ale wszystkie trzy są fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: Helpunku!!! Muszę szybko zdecydować: 05.10.07, 09:13 rrooda napisała: > nie chcę Was martwić, ale wszystkie trzy są fajne :) tę co ma Mazia ma moja Mama :) czyli z pozostałych dwóch mogę wybrać losowo? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Helpunku!!! Muszę szybko zdecydować: 05.10.07, 09:41 ekhem...weź obydwie :)), co sobie będziesz załować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hossa76 "Lubię gotować" 05.10.07, 09:47 ale druga tyż fajusia, tylko nie do każdego przepisu jest fotka. Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: "Lubię gotować" 05.10.07, 10:03 hossa76 napisała: > ale druga tyż fajusia, tylko nie do każdego przepisu jest fotka. no, w ostatniej chwili! CZekałam na Ciebie :D wybrałam Oivera w kuchni na zasadzie: na okładce wyglada mniej obleśnie ;))) zaraz zmieniam zamówienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hossa76 Re: "Lubię gotować" 05.10.07, 11:29 Oraju, dzięki za zaufanie Ajk:DDD BTW, bardzo mi się spodobało Twoje kryterium wyboru:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: Helpunku!!! Muszę szybko zdecydować: 05.10.07, 10:18 doral2 napisała: > ekhem...weź obydwie :)), co sobie będziesz załować :)) muszę najpierw opróżnić mieszkanie bo już nie mam gdzie stawiać nowych nabytków :( Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Helpunku!!! Muszę szybko zdecydować: 05.10.07, 12:00 ajk10 napisała: > doral2 napisała: > > > ekhem...weź obydwie :)), co sobie będziesz załować :)) > > muszę najpierw opróżnić mieszkanie bo już nie mam gdzie stawiać nowych nabytków > :( ekhem...zmień mieszkanie na większe, bo ci się książki nie mieszczą Ajku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: Helpunku!!! Muszę szybko zdecydować: 05.10.07, 13:51 doral2 napisała: > ajk10 napisała: > > > doral2 napisała: > > > > > ekhem...weź obydwie :)), co sobie będziesz załować :)) > > > > muszę najpierw opróżnić mieszkanie bo już nie mam gdzie stawiać > nowych nabytków > > :( > > ekhem...zmień mieszkanie na większe, bo ci się książki nie mieszczą > Ajku ;))) nooo, to fajny pomysł. Tyle tylko, że większe mieszkanie oznacza wyprowadzkę poza cywilizowaną część Warszawy. Nie mam pod ręką miliona złotych :) NA razie pozbędę się chomikowanych przydasiów :) Odpowiedz Link Zgłoś
rrooda a tu najnowszy, 4ty Jamie 06.10.07, 15:11 tiny.pl/11jn IMO najlepszy, bo i kuchnia fajna, i przepisy ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś