Gość: kaja IP: *.gprs.plus.pl 23.10.08, 15:20 hej szukam sklepu w Poznaniu gdzie dostane produkty truflowe?? Kto doradzi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miu Re: trufle w Pozaniu IP: *.acn.waw.pl 23.10.08, 15:55 O jakie "produkty truflowe" ci chodzi? Slodycze czy grzyby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: trufle w Pozaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 16:09 "Piotr i Paweł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Marketom mówimy NIE IP: *.gprs.plus.pl 23.10.08, 16:19 chyba jednak muszę skonkretyzować moje pytanie. Chodzi mnie o grzyby-trufle, niekoniecznie świeże, mogą być pasty, albo w zalewie. I dziękuję za propozycje marketów, nie skorzystam, chodzi mnie raczej o sklepy specjalizujące się w takiej żywności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna malkontentom mówimy NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 18:23 co masz przeciwko marketom???? zwłaszcza takim, jak PiP, które w gruncie rzeczy są takimi większymi i dobrze zaopatrzonymi delikatesami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu niuby-truflom mówimy NIE IP: *.acn.waw.pl 23.10.08, 19:30 Kaja, wszystkie trufle w soliczkach, puszkach, itp. TO POMYLKA i OSZUSTWO. Znajdziesz tam wyroby truflopodobne, ktore troche wygladaja jak trufe, ale ani tak nie smakuja ani nie pachna. Slowem: WYRZUCISZ PIENIADZE W BLOTO i jeszcze uznasz, ze ci co mowia/pisza ze trufle to cos wybitnego i absolutnie wyjatkowego sa idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś