nika720 29.04.09, 12:47 Czy możecie polecić jakąś restaurację z dobrym cateringiem w Łodzi na małą uroczystość rodzinną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.grecja22 Re: catering w Łodzi 29.04.09, 14:08 O jaką kuchnie ci chodzi? Jest sporo restauracji z dosc dobrym cateringiem- cenowo też różnie. Podaj troche wiecej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
nika720 Re: catering w Łodzi 29.04.09, 14:14 Chodzi mi o kuchnię polską, bo będzie to uroczystość komunijna, więc taka kuchnia wydaje mi się najbezpieczniejsza jeśli chodzi o gusta kulinarne. Natomiast cenowo to nie orientuję się wogóle, mogłaby nie być najdroższa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.grecja22 Re: catering w Łodzi 29.04.09, 14:20 www.catering-group.pl/ Sprawdż tu. Mam nadzieje, ze link sie wklei. Moi znajomi korzystali kiedys z cateringu w hotelu Savoy. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: catering w Łodzi 29.04.09, 14:28 nika720 napisała: > Chodzi mi o kuchnię polską, bo będzie to uroczystość komunijna, więc > taka kuchnia wydaje mi się najbezpieczniejsza jeśli chodzi o gusta > kulinarne. Natomiast cenowo to nie orientuję się wogóle, mogłaby nie > być najdroższa. mieszkajac tam,znasz a w internecje znajdziesz wszystko, czy moje potrawy beda tobie smakowac? czy ta restauracja robi to co mi smakuje? jak tam mieszkam to nie znam, Chodzi mi o kuchnię polską, mysle ze tak duzo tam nie ma, Odpowiedz Link Zgłoś