aise 15.12.03, 18:18 jestem w ciąży i po prostu MUSZĘ je zjeść (mam nadzieję, że rozumiecie co znaczy mus):-))) podajcie mi kochani jakiś sprawdzony przepis na klopsiki bo się wścieknę, a nie chciałabym kupowac żadnych świństw w słoikach... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fly Re: nikt nie zna żadnego przepisu?:-( (nt) IP: *.gtech.com / 64.223.5.* 16.12.03, 16:27 dziewczyna ma apetyt a wy nic??? klopsiki robie tak, jak kotlety mielone tylko mniejsze i bardziej okragle :) lekko podsmazam na patelni i potem wrzucam do gotujacej sie wody z przyprawami; sol,pieprz czarny, ziolowy, listek laurowy, maggi...gotuje z pol godziny...dodaje sos winiar lub knorra pieczeniowy ciemny ale w Twoim wypadku mozna dodac pomidorowy lub dac koncentrat i zagescic maka lub zasmazka biala knorra w pudeleczku - dodaj swiezy koperek, ziemniaczki lub makaron i wcinaj na zdrowie.... ps' jak chodzilam w ciazy nigdzie wtedy nie bylo w sklepach brzoskwin - coz za bol smakowy...rozumiem Cie... :) pozdrawiam, Fly Odpowiedz Link Zgłoś
aise Re: nikt nie zna żadnego przepisu?:-( (nt) 16.12.03, 16:38 dzieki kochana, życie mi uratowałaś a juz na pewno zdrowie psychiczne mojego męza...:-) Odpowiedz Link Zgłoś