mag2004 13.11.07, 11:00 Witam:) czy mozecie polecic ktoregos z nich? nazwiska nic niestety mi nie mowią:( Zalezy mi na lekarzu kontaktowym, ktory zleci dodatkowe badania, jesli beda potrzebne, etc. dzieki:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lena Re: ginekolog LuxMed IP: *.gdynia.mm.pl 13.11.07, 18:12 tylko nie idz absolutnie do niejakiego Szymuli... beznadziejny facet-wogole nie powiniem sie zabierac za leczenie ludzi, lub nie powinni go dopuszczac! jezeli to moze do tych pan lekarek , ktore tam przyjmuja, nie pamietam nazwisk, ale kolezanka chodzila do jednej (nazwisko chyba na S). Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: ginekolog LuxMed 13.11.07, 19:24 dr makowska, "sucha" w kontakcie ale profesjonalna, szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
juune Re: ginekolog LuxMed 02.01.08, 21:42 Tylko nie pani doktor Makowska. W czasie wizyty poleca kupienie swojej książki. Pani ta napisała powieśc którą reklamuje swoim pacjentkom. Poza tym na początku ciąży nie wspomina ani o witaminach, ani o kwasie foliowym. W moim przypadku na początku 8 m- ca ciązy okazało się, że dziecko ma wady wrodzone, które zobaczył na usg inny ginekolog, których to pani doktor nie była w stanie spostrzec podczas przeprowadzanych przez siebie badań usg. były łzy i przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilena Re: ginekolog LuxMed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 20:14 Tylko nie dr Szymula, straszny lekarz zero podejścia do pacjentki (zwłaszcza w ciązy) mało komunikatywny, ogólnie totalna porażka, natomiast polecam dr Stachowiak,sympatyczna, miła a przy tym rzeczowa i profesjanalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania prawda - dr Stachowiak polecam... IP: *.uje.nat.hnet.pl 16.02.08, 16:50 trudno mi oceniać fachowość, bo się nie znam ale mogę ocenić tzw. ogólne wrażenie - miła, sympatyczna, wypyta, wysłucha, odpowie, delikatna... rzekłoby się "chce się wracać", ale bez przesady... są przyjemniejsze formy spędzania czasu... ale jeśli pojawi się problem to udam się właśnie do Niej... zresztą zanim do Niej poszłam przeprowadziłam "wywiad" i było warto... Potrafi rozładować nerwy pacjentki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ginekolog LuxMed - ponownie IP: *.chello.pl 23.07.08, 11:41 Witam wszystkich, podbijam stary wątek dotyczący gdańskiego Luxmedu! może coś wiecie o dr Januszewskiej albo Zygmuntowiczu? będę wdzięczna za wszystkie opinie, szczególnie jeśli chodzi o planowanie i prowadzenie ciąży. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ginekolog LuxMed - ponownie IP: *.gdynia.mm.pl 11.08.08, 23:54 absolutnie nie idz do zygmuntowicza- to wyjatkowy gbur, nie mily nie sympatyczny nie delikatny,nie lubi kobiet w ciazy, kiedys raz do niego poszlam ,cala szczesliwa, ze udalo mi sie zajsc w ciaze, potraktowal mnie okropnie,w stylu..."fuu-nastepna w ciazy" takie mialam odczucia, aha znie zrobil mi usg- to byl 6 tydzien ciazy, wogole wysmial mnie ze przychodze w 6 tygodniu-tak jakby to jeszcze nie byla ciaza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag_ma Re: ginekolog LuxMed - ponownie IP: *.rzeszow.mm.pl 18.08.08, 15:51 dr Zygmuntowicz faktycznie nie jest zbyt wylewny prywatnie za to państwowo jako ordynator na położniczym w Wojewódzkim w Gdańsku jest "do rany przyłóż". Kochany lekarz pełen wyrozumiałości i ciepła. Byłam jego pacjentką i zrezygnowałam kiedy w połowie ciąży zapytałam czy na ostatni miesiąc dostanę zwolnienie :) powiedział, że ciąża to nie choroba i że nie da mi zwolnienia jednak kiedy pojawiłam się w szpitalu już gotowa a raczej mało gotowa do porodu bo po terminie zastałam zupełnie innego człowieka niż z prywatnego gabinetu. Tłumaczył wszystko cierpliwie, badanie przeprowadzał delikatnie, uspokajająco głaskał po głowie mówiąc wszystko będzie dobrze. Miałam wrażenie rozdojenia jaźni pana doktora :) Z Luxmedu tak jak reszta dziewczyn nie polecam Szymuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ginekolog LuxMed - ponownie IP: *.gdynia.mm.pl 19.08.08, 10:09 no i wlasnie , chociazby to co napisalas swiadczy o tym ze z nim 'cos nie tego'... tylko w swoim ogrodku kurki dobre... a tak to ma cie w dupie! a w szpitalu- wiadomo-zwoj zagonek, no i chce sie potem dostac nagrody w "rodzic po ludzku"- co za falszywy facet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: ginekolog LuxMed - ponownie IP: *.play-internet.pl 08.02.23, 13:03 Hej, podpinam temat? To jaki lekarz bo też ten wątek mnie ciekawi a cholernie ciężko jest zdobyć informacje kogo polecacie. Więcej się czyta kogo NIE polecacie, uff to też dobrze ale mimo wszystko pozostaje jeszcze kilka nazwisk Odpowiedz Link Zgłoś