Dodaj do ulubionych

Chirurg dzieciecy pilne,szukam

16.05.06, 20:11
Witam,czy ktos moze mi podac adres i nazwisko dobrego chirurga dzieciecego w
Gdyni,bardzo prosze,pilne...
Obserwuj wątek
    • Gość: berni28 Re: Chirurg dzieciecy pilne,szukam IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 07.08.06, 14:13
      a w jakiej sperawie?

Bo mój synek też chodzi do chirurgó ale jeszcze nie trafiłąm na dobrego

On ma przepukline pachwinowa i nikt nie chciał skierowac go na operacje.Meczymy
      sie z tym juz 7 miesiecy
      • Gość: Justyna Re: Chirurg dzieciecy pilne,szukam IP: 83.16.199.* 05.09.06, 21:36
        Ja z moją córeczką byłam u doktora Czaudermy (pisze się inaczej ale nie mam
        doumentów przed sobą) ale On przyjmuje w Gdańsku w szp. Wojewódzkim i ciężko
        się do niego dostać
      • Gość: zanka6 Re: Chirurg dzieciecy pilne,szukam IP: *.laczpol.net.pl 17.09.06, 21:42
        moj syn lat 10 ma wędrujące obydwa jadra,jeden lekarz mowi,ze samo wejdzie a
        drugi nas straszy,że to cięzki przypadek,i nie wiadomo co zrobic,ponieważ jadra
        są nie wyczuwalne pod palcami,gdy byl badany
        • stoneczka2 Re: Chirurg dzieciecy pilne,szukam 07.10.06, 00:54
          słuchaj, moim zdaniem to bardzo poważna sprawa! Wejdz sobie na takie forum
          www.uronef.pl tam znajdziesz link - wnętrostwo- bo tak się nazywa wada twojego
          synka i nie czekaj dłużej tylko jedź do dobrego specjalisty! W Warszawie mogę
          polecić dr Śmigielski, pracuje w CZD i BIOS. Wrzuc w google jego nazwisko to
          wszytkie info znajdziesz. Działaj! pozdrawiam!
        • stoneczka2 Re: Chirurg dzieciecy pilne,szukam 07.10.06, 00:59
          Przepraszam jesli cie wystraszylam ale troche nie doczytalam twojego postu.
          Jesli to wedrujace jadra to nie jest to wnetrostwo, chyba, ze rzeczywiscie
          wogole sa niewyczuwalne. Najlepiej zrobic jeszcze usg. Wiesz takie wady powinny
          byc korygowane u dzieci do ok 3 roku zycia. nie jestem specjalista ale moim
          zdaniem jak do tej pory nie zeszlo to nie ma na co czekac.
        • anna7173 Re: Chirurg dzieciecy pilne,szukam 05.01.07, 18:27
          Witam! Jąderka powinny zejść do 3-go roku życia.
          Naprawdę dobrym chirurgiem dziecięcym jest dr. Marcin ULASIŃSKI - ordynator
          oddz.ch.dz. w szpitalu, w Wejherowie. Przyjmuje tez prywatnie w Gdańsku.
          Operował naszego synka dwa razy: wodniak jądra i jąderko które nie zstąpiło
          (trzeba było niestety usunąć).

Polecam szczerze:)

• Gość: marta dr lewicki ul.jagiellońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:00
      w przychodni na jagiellońskiej we wtorkii czwartki popołudniu jakpilny
      przypadek to przyjmuje bez rejestracji.
    • maja_sara Re: Chirurg dzieciecy pilne,szukam 09.10.06, 10:19
      Dr Ulasinski, chirurg dzieciecy, bardzo dobry, nie slyszalam o nim zadnej
      negatywnej opinii, poszukaj w wyszukiwarce namiarow na niego.
      • neronka Re: Chirurg dzieciecy pilne,szukam 16.10.06, 12:37
        Czauderna przyjmuje raz w tygodniu w Swissmedzie na Wileńskiej na KAsę Chorych,
        terminy ok 2-4 tygodni, albo prywatnie(nie wiem za ile). To super lekarz.
        Robił operację przepukliny mojemu synkowi w sierpniu.

W celu umówienia wizyty - dzwonić do Swissmedu.
    • kryptoska Re: Chirurg dzieciecy pilne,szukam 05.01.07, 22:56
      Witam

Mój synek miał nieschodzące jąderko oraz wodniaka. Był pod opieką dr Jarosława
      Wojtiuka ze Szpitala Morskiego, w którym miał wykonany zabieg. Po zabiegu
      ostała się jedynie maleńka kreseczka.
      Myślę że warto abyś spróbowała dostać się ze swym synkiem do poradni
      przyszpitalnej - www.szpital-morski.pl/poradnia_ChiDz.html

Pozdrawiam i zdrówka życzę.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka