Gość: niezorientowana IP: 80.51.240.* 22.08.06, 09:48 Mam skierowanie na wirtektomię soczewki, dostałam namiary na Klinikę w Dębinkach,jakie macie doświadczenia z tej kliniki, proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hej Re: wirtektomia soczewki IP: *.pro-internet.pl 22.08.06, 20:49 Slyszalam negatywne opinie o witrektomii w AMG:(Tez mnie czeka witrektomia(ale chyba nie soczewski tylko szklistki) i wiem ze tam nie pojde w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowana Re: wirtektomia soczewki IP: 80.51.240.* 22.08.06, 20:53 Racja chodzi o szklistkę,no to przechlapane, bo inna opcja nie wchodzi w grę. Może jeszcze ktoś coś wie i są to "lepsze" wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: wirtektomia soczewki IP: *.pro-internet.pl 22.08.06, 21:32 A od czego musisz robic witrektomie? Masz męty w szklistce? Moja okulistka zawsze mi powtarzala zeby nie w 3miescie..W Łodzi robią lepiej i we Wrocławiu . No ale jesli musisz w 3miescie to wtedy w AMG oczywiscie-w 3miescie to oczywscie amg to najlepiej zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowana Re: wirtektomia soczewki IP: 80.51.240.* 22.08.06, 21:47 Niestety ze względu na stan oka po urazie daleka podróż jest niemożliwa. Życzę Ci udanej operacji i dużo zdrowia.Dzięki za odzew.:) Odpowiedz Link Zgłoś