jennywren 26.09.06, 18:37 Witam ! Szukam dobrego neurologa dziecięcego,najlepiej w Gdyni. Kogoś,kto nie jest fanatykiem faszerowania dzieci nadmierną ilością leków. Serdecznie proszę o pomoc. jennywren Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcyha Re: szukam neurologa dziecięcego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:19 mam super doktor !!dr Raif neurolog dziecięcy---niewiem gdzie prywatnie ale na nfz w gdańsku w szpitalu na zaspie a w gdyni w ośrodku wczesnej interwencji na harcerskiej polecam ją gorąco jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jennywren Re: szukam neurologa dziecięcego 27.09.06, 18:59 Dzięki za pomoc,sprawdzę szczegóły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: szukam neurologa dziecięcego 27.09.06, 22:32 Dr Mazurkiewicz (starsza pani,ale super trafne diagnozy i świetny specjalista,dzieci ją kochają a na wizytach tłum dzieciaczków o umówionych godzinach)Kiedyś konsultowała dzieci w Szpitalu Miejskim w Gdyni. Przyjmuje prywatnie w Gdyni ul.Syrokomli 7 czy 8(już nie pamiętam ,ale w książce tel można znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna Re: szukam neurologa dziecięcego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:00 trochę późno, ale moze jeszcze się przyda namiar. 1,5 roku temu sama szukałam neurologa, który zajął by sie moim synkiem i ordynator neurologii ze Szpitala Miejskiego polecił mi Panią dr Martę Żuchowicz. Pani doktor przyjmuje w przychodni na ul. Abrahama w Gdyni - raz w tygodniu. Jest wojewódzkim konsultantem ds neurologii dziecięcej, konsultuje dzieciaki w Szpitalu w Redłowie. Polecam, ma super podejście, jest bardzo doświadczonym lekarzem i bardzo dużo czasu i uwagi poświęciła mojemu synkowi na każdej wizycie i zawsze ograniczała do minimum leki. Tel do przychodni 058/621-62-51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennywren Re: szukam neurologa dziecięcego IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 13.10.06, 20:07 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś