Gość: gosia IP: *.pro-internet.pl 13.02.07, 09:43 Witam:) Szukam delikatnego , wyrozumiałego , sympatycznego no i fachowego dentysty:)) Może ktoś zna:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala1022 Re: dobry dentysta w Gdansku 13.02.07, 19:49 Znam:) Jolanta Gipp. Permadent, Rajska 6 z tyłu NOT-u Tel.058 301 28 62 wew.412 albo 509 052 448. Sympatyczna, wyrozumiała, cierpliwa, delikatna, bardzo dobry fachowiec. Moja ulubiona dentystka a już wielu poznałam. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dobry dentysta w Gdansku IP: *.pro-internet.pl 13.02.07, 21:29 A powiedz .....ile kosztuje wizyta?:) Chodzi mi o kanałowe leczenie:) (niestety):(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala1022 Re: dobry dentysta w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:57 To zależy, który to ząb, ceny kanałowego w zależności od ilości kanałów w zębie. Może zadzwoń i zapytaj:) Polecam dlatego, że to bardzo dokładna i delikatna lekarz, poza tym mają fajny klimat w gabinecie, sympatycznie tam jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: dobry dentysta w Gdansku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 07:58 ala1022 moze to twoj gabinet? dlatego tak chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala1022 Re: dobry dentysta w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:54 Eee, nie mój. Ja mam zupełnie inne wykształcenie, też praca z ludzmi ale nie związana z zębami:) Dlaczego chwalę? Bo znam, leczę tam zęby od jakiegoś czasu, jestem zadowolona z jakości usług i podejścia do pacjenta. To, że chwalę nie oznacza przecież przymusu pójścia do Permadentu, można gdzie indziej, gabinetów w Gdańsku duuuużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala1022 Re: dobry dentysta w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:49 Pomyślałam,(dzięki Ince:)), że powinno być sprawiedliwie, więc tak- leczyłam się kiedyś w Miladencie tel:058 301 02 43,specjalista od kanałowego dr Daniel Kurban, kiedyś byłam na konsultacji w Prodencie- Madison tel: 058 690 80 88, niczego tam nie leczyłam, rozmawiało mi się miło,najbardziej podoba mi się ich cennik, niskie ceny koron i wybielania nakładkowego:) Część moich znajomych leczy zęby u dr Ingielewicz tel: 058 301 07 50, znajomi są zadowoleni:) To tyle co pamiętam, jednak w moim mniemaniu Permadent jest najlepszy, choć może to być subiektywne odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dobry dentysta w Gdansku IP: *.pro-internet.pl 14.02.07, 11:07 Alu:)) bardzo dziękuję za namiary....Mam swojego dentyste ,który jest super delikatny i bardzo dokładny a przede wszystkim cierpliwy bo ja boję się nawet otworzyć usta:))Niestety przyjmuje w Gniewie więc czas poszukać dobrego fachowca na miejscu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala1022 Re: dobry dentysta w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:13 Ależ nie ma za co:) Powodzenia i miłych kontaktów stomatologicznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: dobry dentysta w Gdansku 15.02.07, 14:37 Gość portalu: ala1022 napisał(a): > Pomyślałam,(dzięki Ince:)), że powinno być sprawiedliwie, więc tak- leczyłam > się kiedyś w Miladencie tel:058 301 02 43,specjalista od kanałowego dr Daniel > Kurban, Polecam, choć teraz przyjmuje wyłacznie prywatnie na Rajskiej (wcześniej na Garncarskiej na NFZ), sympatyczny, wesoły, z dobrym podejściem zarówno do dorosłych jak i do dzieci. Chodzę do niego razem z synkiem. Jako jedyny sposród sześciu stomatologów zrobił mi porządnie jedynkę, poprzednikom udało się uzyskać efekt na zaledwie 2-3 miesiące, dr. Kurban zdjął mi problem z głowy(a może raczej z zęba ;-)) ) jak dotąd na 2 lata. Cennik to idywidualna sprawa, bo zależy od zęba i stopnia leczenia, nie da się jednego cennika podciągnąć pod wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: dobry dentysta w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:50 a ja polecam lek. stomatologa Rafala Krzeminskiego - ujelo mnie bardzo zyczliwe podejscie do pacjenta i niskie jak na gdansk ceny. gabinet na orunii gornej, tel. 324 45 85 , www.stom-k.com Odpowiedz Link Zgłoś
mc_dortmund Re: dobry dentysta w Gdansku 14.03.07, 17:47 to ja polece d.Ziemlewskiego szczegoly w linku www.ziemlewski.pl/oferta.php dlugo szukalam "kogos" w Trojmiescie..do tej kliniki trafilam w koncu po korespondencji mailowej z doktorem i...nie zawiodlam sie :) mily,dokladny i bardzo profesjonalny :) Odpowiedz Link Zgłoś