sylwia_z_gdyni 20.02.07, 20:08 Czy ktoś jest pacjentem tej pani? Jakie są Wasze wraznia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta-clio Re: dr R.Kollek- pediatra 21.02.07, 08:14 moi synowie są. polecam. starszy od 4 lat do niej chodzi. potrafi prowadzić dzieci z alergią. antybiotyki przepisuje gdy naprawdę są potrzebne. nie wymyśla, dobrze tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: dr R.Kollek- pediatra 21.02.07, 16:55 Czy mogłabym Was prosić o namiar do tego lekarza na priv? Przyjmuje prywatnie czy z NFZ? Bardzo będę wdzięczna za informację- niedługo urodzę i szukam pediatry dla maluszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
garciem Re: dr R.Kollek- pediatra 25.02.07, 20:45 Niestety nie potwierdzam euforii poprzedniczki. Niekompetentna, lekcewazaca, niedouczona..Taka mam opinie o tej Pani. Mielismy przez nia kilka bezsennych nocy, poniewaz diagnoza, ktora postawila naszej corce nyla nieprawidlowa. I mam opinie, ze wlacza antybiotykoterapie bez medycznego uzasadnienia. Tyle. Nie polecam. Polecam dr Folwarskiego z Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: dr R.Kollek- pediatra 25.02.07, 22:11 Hmmm, mój synek jest pacjentem dr Kolek i jak na razie mogę wypowiedzieć się tylko pozytywnie na temat tej Pani.. Poza mną, dobre zdanie o dr Kolek mają moje dwie koleżanki i siostra, których dzieci również leczy.. Antybiotyki przepisuje w ostateczności, jak najbardziej potrafi udzielić rad w postępowaniu z dziećmi cierpiącymi na alergie.. Poza tym jest miła i sympatyczna w stosunku do dzieci, nie nazwałabym jej osobą lekceważącą i 'niedouczoną'.. Dr Kolek przyjmuje w przychodni w Gdyni, na ulicy Legionów od niedawna i wiem (od pań rejestrujących), że przyjeżdżają do niej rodzice z maluchami z Sopotu.. _______________ Darujcie życie Marcie Zawadzie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: dr R.Kollek- pediatra 26.02.07, 11:32 wyjaśniająco do ostatniego postu - wcześniej dr Kolek przyjmowała w przychodni w Sopocie, stąd rodzice z Sopotu.. _______________ Darujcie życie Marcie Zawadzie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta-clio Re: dr R.Kollek- pediatra 26.02.07, 22:05 jeszcze wcześniej na jasieniu w gdańsku i też pacjenci z gdańska przyjeżdżają. poza tym była na oddziale neonatologicznym w gdyni jak w miejskim była porodówka. prowadzi mojego starszego syna od 4 lat. zdarzały nam sie wizyty u innych lekarzy zwłaszcza w pierwszym roku więc mam porównanie. jednak ilu lekarzy tyle opinii. ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
natkare Re: dr R.Kollek- pediatra 28.02.07, 13:19 Byłam raz u tej pani doktor, przyjmue w mojej przychodni.Wrażenie jak najbardziej pozytywne(byłam raz bo od lat trójka moich dzieci chodzi do dr, Kowalskiej- a nosza dr. była na urlopie). Doktor jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_z_gdyni Re: dr R.Kollek- pediatra 28.02.07, 20:24 Dziękuję za Wasze opinie. A jaka jest dr Kowalska?Warto zapisać do niej dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś