Dodaj do ulubionych

dr Fiutowski-pytanie do dziewczyn które chodzą

23.02.07, 14:14
Mam może głupie pytanie: - dziś idę pierwszy raz do dra Fiutowskiego,
napiszcie proszę czy rozbiera się u niego w gabinecie czy ma do tego
specjalne pomieszczenie połączone z gabinetem albo chociaz parawan? Będę
bardzo wdzięczna, bo chciałabym wiedzieć na co się nastawić (nie cierpię się
rozbierać przy lekarzu). Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • olenka101 Re: dr Fiutowski-pytanie do dziewczyn które chodz 23.02.07, 20:38
      niestety, rozbierasz się przy lekarzu -ale już to pewnie wiesz:)
      • zuzia412 Re: dr Fiutowski-pytanie do dziewczyn które chodz 23.02.07, 22:07
        No tak - już wiem :), ale jakoś po raz pierwszy nie było to dla mnie krępujące. I podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami o dr.Fiutowskim, z którymi dotychczas spotkałam się na necie (zresztą innych niż pozytywne nie zauważyłam)
    • gosika78 Re: dr Fiutowski-pytanie do dziewczyn które chodz 24.02.07, 14:47
      Też dużo pozytywów o tym panu słyszałam.
      Był jednym z lekarzy, którzy "obsługiwali" mnie przy porodzie.
      Badał mnie podczas skurczu - wyłam z bólu a on w tym czasie pouczał mnie jak mam się do niego zwracać :/ Jest moją jedyną traumą porodową.
      Reszta lekarzy była bardzo delikatna i taktowna, chociaż żaden nie miał znanego nazwiska.
      Ja osobicie panu Fiutowskiemu mówię NIE :)
      Ale jak chodzisz prywatnie i kaskę płącisz to pewnie będzie miły.
      pozdrawiam
      • zuzia412 Re: dr Fiutowski-pytanie do dziewczyn które chodz 26.02.07, 12:16
        Ja zdecydowałam się na wizytę w gabinecie prywatnym bo pamiętam tego doktora
        właśnie ze szpitala (byłam na patologii przez 3 dni przed porodem).
        Zapamiętałam go jako bardzo delikatnego, uprzejmego i sympatycznego. Oczywiście
        nie neguję tego co napisałaś i absolutnie go nie bronię. Ja też np czytam dużo
        pozytywów o dr. Szafranie - a osobiście mam o nim inne zdanie, też na podstawie
        doświadczeń z porodu. Mam nadzieję ze zarówno ty jak i ja miałysmy pecha i
        trafiłyśmy na "złe" dni tych lekarzy. Pzdr
        • gosika78 Re: dr Fiutowski-pytanie do dziewczyn które chodz 04.03.07, 11:34
          No widzisz, mnie dr Szafran w trakcie porodu głaskał po głowie i biegał załatwiać ZZO :) I jak prosiłam o nie badanie mnie - nie badał.
          Faktycznie, pecha miałyśmy :)
      • taissa1 Re: dr Fiutowski-pytanie do dziewczyn które chodz 15.01.08, 15:38
        Miałam to nieszczęście poznać dr Fiutowskiego i naprawdę wywarł na
        mnie straszne wrażenie.
        Był chamski,odnosił się z ogromną łaską,jego ironiczne żarciki były
        wręcz bulwersujące.
        Sądzę jednak,że to dlatego iż nie spotkalismy się na prywatnej
        wizycie w jego gabinecie a na izbie przyjęć w szpitalu...
        To oczywiście moja opinia,może poprostu miałam pecha...
        Osobiście nie polecam.
    • j.jazgarska Re: dr Fiutowski-pytanie do dziewczyn które chodz 05.03.07, 16:56
      A ja miałam do czynienia i z Fiutowskim i z Szafranem (przed porodem, jak
      robiłam kilka razy ktg, Szafran mnie też kwalifikował do porodu) i dla obydwu
      mówię TAK:-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka