spacja 01.10.07, 20:24 Poszukuję kontaktu do dr M. Szemyka (ginekolog), może wiecie czy przyjmuje on w prywatnym gabinecie, w jakiejś klinice lub w przychodni? Chętnie też przeczytam Wasze opinie nt tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: dr Maciej Szemyk 02.10.07, 12:24 Szemryk - tak chyba jest prawidłowo . W 2004 roku pod koniec pracował w szpitalu na Zaspie (rodziłam synka u niego bardzo fajny gość z tego doktora :-) wiem że jego zona jest lekarzem ogólnym i przyjmuje na Kowalach w przychodni (taka mała filia przychodni z Jasienia)- sam dr Szemryk to nie wiem czy gdzieś przyjmuje .moze zapytaj w szpitalu na zaspie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiareczka Re: dr Maciej Szemyk 02.10.07, 12:37 ten dr odbierał mój poród... tzn. był jednym z wielu lekarzy, którzy przyjmowali, bo poród był skomplikowany :) ale jego zapamiętałam najbardziej - SUUUUUPER LEKARZ! :) złego słowa nie mogę powiedzieć! zresztą jak chodzilam do szkoły rodzenia, to mieliśmy z nim spotkanie, życiowy, sympatyczny, pomocny i MEGA DOWCIPNY :)) złoty człowiek.... :) ale niestety nie wiem gdzie przyjmuje, najlepiej faktycznie zapytać w szpitalu na Zaspie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: dr Maciej Szemyk IP: *.chello.pl 06.10.07, 03:05 Gdańsk, Mickiewicza 28/30 tel.058 344-31-55 rok temu tam przyjmował we wtorki od 15:00, wizyta kosztowała 25 zł.NIe wiem czy teraz też przyjmuje ale zadzwoń do przychodni i zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś