Dodaj do ulubionych

Skrót potrzebny w nagłym wypadku

IP: *.mlyniec.gda.pl 26.10.07, 21:34
Już taki mam w swoim fonie, super pomysł.
Obserwuj wątek
    • Gość: togo13 Skrót potrzebny w nagłym wypadku IP: *.chello.pl 27.10.07, 07:52
      Pomysł super.Wbijajmy wszystkim do głowy- ICE. Zostaw w torebce,
      samochodzie, walizce.
      • Gość: Anonim A gdyby tak wasza matka... IP: *.net.pl 27.10.07, 19:42
        Mam w telefonie numer bliskiej mi osoby zapisany pod nazwą np. Asia.
        I jak rozumiem, mam też wpisać ten sam numer po raz drugi pod nazwą ICE. I jak
        zadzwoni do mnie Asia to na 99% wyświetli się sam numer, skąd telefon ma
        wiedzieć czy pokazać "Asia" czy "ICE"?
        Mogę oczywiście wpisać ICE-Asia, ale sztuczne to trochę. Chyba wpiszę "Ice Ice
        Baby" :))) Albo Vanilla Ice ;)))
        • maruda.r Re: A gdyby tak wasza matka... 28.10.07, 12:09
          Gość portalu: Anonim napisał(a):

> Mam w telefonie numer bliskiej mi osoby zapisany pod nazwą np. Asia.
          > I jak rozumiem, mam też wpisać ten sam numer po raz drugi pod nazwą ICE. I jak
          > zadzwoni do mnie Asia to na 99% wyświetli się sam numer, skąd telefon ma
          > wiedzieć czy pokazać "Asia" czy "ICE"?

Kwestia podejścia producenta telefonu. W SE wyświetli się nowszy wpis, więc ICE.
          W książkach adresowych telefonów nie ma reguły unikatowości.

• Gość: XYZ Skrót potrzebny w nagłym wypadku IP: *.chello.pl 27.10.07, 12:01
      ...troszkę dziwi mnie wypowiedż Marii Lewandowskiej, pielęgniarki z zespołu
      ratowniczego Miejskiej Stacji Pogotowia w Gdańsku....na tej samej zasadzie można
      zignorować informację o grupie krwi...
    • Gość: aHorn ICE to pociąg - InterCityExpress IP: *.pools.arcor-ip.net 27.10.07, 12:36
      Ktoś wymyślił a nie pomyślał. Mieszkam w Niemczech i tutaj ICE jest jedną z
      najbardziej rozpoznawanych marek, jest wedle badań kojarzona przez prawie 100%
      pytanych osób. Nikomu nie kojarzy się ona jednak z niczym innym, jak siecią
      szybkich pociągów InterCityExpress. Dlatego wpis "ICE" w telefonie wyglądałby u
      mnie jakbym wpisał "PKP" albo "NSZZ".
      • Gość: prababka44 U Was mozna dodac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 15:10
        ICE-HELP 1, ICE-HELP 2.... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka