Gość: over IP: *.mlyniec.gda.pl 26.10.07, 21:34 Już taki mam w swoim fonie, super pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: togo13 Skrót potrzebny w nagłym wypadku IP: *.chello.pl 27.10.07, 07:52 Pomysł super.Wbijajmy wszystkim do głowy- ICE. Zostaw w torebce, samochodzie, walizce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim A gdyby tak wasza matka... IP: *.net.pl 27.10.07, 19:42 Mam w telefonie numer bliskiej mi osoby zapisany pod nazwą np. Asia. I jak rozumiem, mam też wpisać ten sam numer po raz drugi pod nazwą ICE. I jak zadzwoni do mnie Asia to na 99% wyświetli się sam numer, skąd telefon ma wiedzieć czy pokazać "Asia" czy "ICE"? Mogę oczywiście wpisać ICE-Asia, ale sztuczne to trochę. Chyba wpiszę "Ice Ice Baby" :))) Albo Vanilla Ice ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: A gdyby tak wasza matka... 28.10.07, 12:09 Gość portalu: Anonim napisał(a): > Mam w telefonie numer bliskiej mi osoby zapisany pod nazwą np. Asia. > I jak rozumiem, mam też wpisać ten sam numer po raz drugi pod nazwą ICE. I jak > zadzwoni do mnie Asia to na 99% wyświetli się sam numer, skąd telefon ma > wiedzieć czy pokazać "Asia" czy "ICE"? ************************************ Kwestia podejścia producenta telefonu. W SE wyświetli się nowszy wpis, więc ICE. W książkach adresowych telefonów nie ma reguły unikatowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Skrót potrzebny w nagłym wypadku IP: *.chello.pl 27.10.07, 12:01 ...troszkę dziwi mnie wypowiedż Marii Lewandowskiej, pielęgniarki z zespołu ratowniczego Miejskiej Stacji Pogotowia w Gdańsku....na tej samej zasadzie można zignorować informację o grupie krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aHorn ICE to pociąg - InterCityExpress IP: *.pools.arcor-ip.net 27.10.07, 12:36 Ktoś wymyślił a nie pomyślał. Mieszkam w Niemczech i tutaj ICE jest jedną z najbardziej rozpoznawanych marek, jest wedle badań kojarzona przez prawie 100% pytanych osób. Nikomu nie kojarzy się ona jednak z niczym innym, jak siecią szybkich pociągów InterCityExpress. Dlatego wpis "ICE" w telefonie wyglądałby u mnie jakbym wpisał "PKP" albo "NSZZ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prababka44 U Was mozna dodac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 15:10 ICE-HELP 1, ICE-HELP 2.... :) Odpowiedz Link Zgłoś