Gość: Maciej IP: *.aster.pl 15.11.11, 17:13 Hej, co sądzicie o nowej inwestycji w Polonicy Zdrój budowanej przez Gant Development, zwłaszcza interesuje mnie ta opcja z wynajmem, a cena wyjątkowa niska aż dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: Polanica Zdrój IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.11, 20:21 Ale tam są mieszkania czy domy? dom można wynająć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Polanica Zdrój IP: *.aster.pl 16.11.11, 16:24 Tak, tam są domy, można kupić na własność lub skorzystać z usług Sun& Snow czyli kupujesz z opcją wynajmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Polanica Zdrój IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.11, 10:48 Nie rozumiem.. Wynajmuje czy kupuje? czy to taka własna inwestycja - że kupuje, jest moje, ale wynajmuje ludziom na wakacje? Widziałem wizualizacje, to tam są małe bloki, stylizowane na takie bliźniaki ale kupuje mieszkanie. Przyznam, że dobrze to wygląda. W Polanicy byłem nie raz na wakacjach, piękna okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Polanica Zdrój IP: *.aster.pl 17.11.11, 14:04 Dokładnie tak kupujesz i masz na własność, ale firma zajmuje się wynajmem . A no i te ceny są śmieszne, szkoda że w Warszawie tylko nie kosztuje mieszkanko.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Polanica Zdrój IP: *.1and1.pl 22.11.11, 15:16 Wiem, że ruszyły tam duże rabaty. Sądzę ze to dobre miejsce żeby zainwestować a od czasu do czasu przejechać odpocząć zwłaszcza za tak niską cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uniek Re: Polanica Zdrój IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.11, 10:40 Inwestycja w w nieruchomość zawsze jest dobrym rozwiązaniem, a już w takiej pięknej okolicy to całkiem. Gdybym ja dysponował taką kasą to bym się nie zastanawiał. Sam wiem, jak teraz ludzie szukają do wynajęcia na wakacje, urlopy, sylweta mieszkań do wynajęcia a nie hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani ani Re: Polanica Zdrój IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.12.11, 21:28 Tym którzy się zastanawiają nad kupnem w Polanicy z myślą o wynajmie, proponuję najpierw dokładnie sprawdzić jak to z tym wynajmem tam jest. Jadąc w sezonie nad morze, do Karpacza czy Szklarskiej bez wcześniejszej rezerwacji zawsze były spore problemy z wynajęciem jakiegoś lokum. W Polanicy nigdy (a już parę razy byłem). Tam chyba jeżdżą głównie emeryci do sanatorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Polanica Zdrój IP: 213.199.241.* 27.12.11, 11:23 Też byłem kilka razy, ale jeśli chodzi o rozrzut wiekowy to było różnie. Fakt latem to już trzeba stawiać na miłośników takich miejsc, ale zimą, przecież niedaleko jest Zieleniec, a tam już z miejscami do spania ciężej - to może być dobra alternatywa, tylko trzeba to dobrze rozreklamować, a pewnie ta agencja się tym zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Polanica Zdrój IP: *.aster.pl 27.12.11, 13:32 Przecież to dobre miejsce dla narciarzy w zimę,a latem dla miłośników gór, więc nie sądzę że tylko emeryci. Uważam, że takie mieszkanie prędzej wynajmie się rodzinie z dziećmi niż emerytom:) Wiadomo też, że to nie Zakopane do którego walą tłumy ale źle nie będzie, tak sądzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula5550 Re: Polanica Zdrój 20.02.12, 12:11 Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś