Dodaj do ulubionych

Pośrednicy na cenzurowanym

• Gość: 1234 Re: Pośrednicy na cenzurowanym IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.13, 23:42
      Fakt posiadania ceryfikatu na Jetfoil przez Woodsa, nie zmienia innego faktu, że dostarczane urządzenia przez Bovent na budowę takiego certyfikatu już nie posiadają. Proszę porównać numer certyfkatu i typ na certyfikacie oraz numer i typ urządzenia na naklejce CE na ich urządzeniach.
      I CO, ZATKAŁO WAS KAKAŁO?
      ps.Tutaj na portalu panuje całkowita cenzura. Portal nie jest wart czasu na czytanie.
      • flaktbovent Re: Pośrednicy na cenzurowanym 03.10.13, 00:13
        Szanowni Państwo,

Poprzednie wpisy tego samego anonimowego użytkownika zostały skasowane, ponieważ ekspertyza prawna udowodniła, że są niczym innym jak wprowadzaniem w błąd i działaniem na szkodę firmy Flakt Bovent.

W odpowiedzi na powtórne wprowadzanie naszych Klientów w błąd odpowiadamy:

1) Firma Bovent nie produkuje wentylatorów oddymiajacych, a wszystkie wentylatory są dostarczane bezpośrednio przez fabrykę Flakt Woods, wiec obowiązują certyfikaty wystawione na tę fabrykę. Inna wersja jest niedopuszczalna prawnie.
        2) Zestawy wentylatorów mają różne nazwy handlowe w zależności m.in. od wysokości zabudowy. Jednak - co jest wyraźnie zaznaczone zarówno w certyfikatach jak i w raportach z badań - jeśli produkt występujący pod inną nazwą handlową skłąda się z produktów certyfikowanych, to obowiązują dokładnie te same badania i certyfikaty. Wszystkie badania i wszystkie certyfikaty są dokładnie opisane , należy je tylko przeczytać. Nie ma obowiązku ponownego badania raz certyikowanego wentylatora, tylko dlatego, że został pomalowany np. na zielono i w związku z tym w celu odróżnienia go w sprzedaży dodano mu nowy element w nazwie.
        3) Ponieważ nie znajomość prawa, w tym brak umiejętności posługiwania się certyfikatami, nie zwalnia nikogo od odpowiedzialności, informujemy, że poczyniliśmy niezbędne kroki prawne w celu ustalenia osoby posługującej się nickiem 1234 i jest to prawdopodobnie osoba, która obecnie ma założoną sprawę sądową właśnie o zniesławianie firm wentylacyjnych. Gdy wyrok się uprawomocni, zostanie ona poproszona o ZATKANIE wszystkich kłamliwych komentarzy kosztownymi ogłoszeniami z przeprosinami.
    • Gość: opinie negatywne Re: Sprawa mieszkania w biurze Mar-Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 13:46
      Nie musi mi nikt dyktować wiem bo sama to przechodziłam, dziwne ten sam operator i w podobie opina negatywna już ilekroć powtarza się na forum, chcesz zniszczyć tą kobietę do tego dążysz, pomyśl jak ją zamkną to nigdy nikt nie odzyska pieniędzy a przez takich prostaków jak ty ona nie może zarabiać i oddawać nawet w systemie ratalnym ludziom pieniędzy bo inni czytają takie komentarze i trzymają się od biura z daleka. Jeśli ktoś nie może odzyskać pieniędzy to niech podziękuję takim osłom jak ty którzy do tego doprowadzają.
    • Gość: do zrobionej na sz Re: Biuro nieruchomości Mar Dom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 13:51
      Najpierw naucz się kobieto poprawnie pisać a póżniej pisz opinie na forum bo jeśli chcesz komuś coś dowalić to pisz po polsku a nie ośmieszaj się....... Polka.
    • Gość: DOROTA MAR-DOM ŁÓDŹ IP: *.toya.net.pl 03.12.13, 12:32
      Ja trafiłam tam( NIESTETY) w 2004 roku. Mam bardzo złe doświadczenie z tym biurem. Pani Marlena na początku miła, otwarta ,zachowywała sie niczym przyjaciółka z czasem zmieniła się w osobę bezczelną ,arogancką z którą nie można się spotkać. Wykazałam się ogromną cierpliwością czekając na załatwienie sprawy ale się nie doczekałam a o swoje pieniądze walczyłam póltora roku.Na całe szczęście po wielkich bojach, w ratach ale odzyskałam (choć próbowano mnie jeszcze naciągnąć na opłatę za przekroczenie czasu umowy ). Mnie zaoferowano dwa mieszkania spółdzielcze ,zadłużone na Retkini (mieszkania oglądałam, zaakceptowałam, wpłaciliśmy do biura pieniądze na zadłużenie, w dniu kiedy poszłam już do spółdzielni po odbiór decyzji poinformowano mnie że właściciel był przed godziną i się wycofał?) Pani Marlena niby zaskoczona ?? twierdziła że pieniędzy ze spółdzielni nie da się wypłacić. Czyli co spłaciła moimi pieniędzmi czyjeś zadłużenie) .Dziwne, pokątnie się dowiedziałam że właściciel tego mieszkania nie z pierwszej transakcji się wycofał ,czyżby więc miał z biurem jakiś układ? W tym czasie trafiłam do innego łódzkiego biura nieruchomości i kiedy usłyszano tam nazwisko pani Marleny od razu mi powiedziano że znana jest Ona w środowisku i trudno będzie odzyskać pieniądze. Usłyszałam tam o kilku ciekawych transakcjach Mardomu. Straciłam zdrowie na tym wszystkim i przestrzegam nie dajcie się wrobić. Cieszę sie tylko że udzało sie odzyskać kasę
    • Gość: wyrolowana Marlena Zielke wielka Oszustka IP: *.play-internet.pl 17.12.13, 10:41
      Mam nadzieję że każdy słyszał o oszustce pani Marlenie Zielke - ostatnio nagłośnionej sprawie w mediach. Na reszcie ktoś się wziął za to perfidne zakłamane babsko, do więzienia z nią i to od razu żeby nadal nie naciągała i okradała ludzi z wszystkiego co mają. Za to co robiła powinna dostać minimum z 10 lat i tak mocno po dupie jak niewinni ludzie dostali przez nią. Ostrzegam przed ta babą wszystkich i ludzie zgłaszajcie się do prokuratury - wszyscy którzy zostali przez nią oszukani - nie wierzcie tej babie w nic żadne jej zapewnienie bo ona kłamie i nadal będzie kłamała, nie pozwólmy jej spędzić Świąt Bożego Narodzenia w domu z rodziną - niech Prokuratura wsadzi te babsko do pudła tam gdzie jej miejsce a nie za nasze pieniądze będzie się bawić w Święta i w Sylwestra. DO WIĘZIENIA Z NIĄ TAM JEST JEJ MIEJSCE- OSZUSTKA.
    • Gość: mika nie oczerniaj ludzi sam sobie jesteś winny IP: *.net013-g2.isko.net.pl 18.01.14, 10:34
      Sam sobie jesteś winny, jestem przeciwniczką korzystania z jakichkolwiek pośredników ( po co mam płacić 2 % - jedna z najniższych stawek- za nic) Jak mogłeś wpłacić pieniądze nie na swoje nazwisko ( notarialnie takie rzeczy się załatwia) zanim dokonasz jakichkolwiek wpłat dowiedz się czegoś na temat w twoim przypadku wymiany ( jakbyś pogrzebał dowiedziałbyś się nie ma możliwości wymiany przy zadłużeniach). Tak samo z agencjami każda wpłata pieniędzy ( zadatek, zaliczka)ma być spisana notarialnie wtedy wedle prawa nie mogą Cie wykiwać masz na nich papier
      • Gość: bazyliszek Re: nie oczerniaj ludzi sam sobie jesteś winny IP: *.ip.netia.com.pl 26.02.14, 18:13
        Pani Zielke ma podobno jutro sprawę karną w sądzie wiecie coś więcej o tym.
        • Gość: Do Bazyliszka Re: nie oczerniaj ludzi sam sobie jesteś winny IP: *.play-internet.pl 07.05.14, 22:23
          Pani Marlena miała juz trzecia sprawę w sądzie, to sprawa karana, mnustwo osób pokrzywdznych, ten milion co co mówili ze na tyle oszukała to chyba za mało widać ze o wiekszą kase chodzi. po za tym p. Marlena na dwóch sprawach nie była przyszła dopiero teraz 06.05.2014 na trzecią i zero skruchy, WYRAFINOWANA SWINIA, nawet nie potrafiła spojrzeć nam w oczy i powiedzieć dzien dobry a co dopiero Przepraszam, z tej tłustej świni takie słowa nigdy nie wyjdą do ludzi pokrzywdzonych. I tak wiadomo ze trafi do pierdla tam gdzie jej miejsce bo nie ma niczego, nawet na sprawie się dowiedzielismy że jest po rozwodzie, ma niby alimenty na córke i nic nie ma na siebię, jest bez żadnego majatku. Licze na to że w tym pierdlu dostanie za swoje, powinna trafic do takiej celi że żyć by jej sie odechciało SZMACIE JEDNEJ. TEPIĆ KURWE I ZŁODZIEJKE.
    • Gość: dimetylo Re: Pośrednicy na cenzurowanym IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 10:00
      Zapraszam na stronę www.kolnierze-24.pl
      Szeroka oferta dla hydraulików,instalatorów oraz firm
    • Gość: wydymany ... ...wydymany przez MARDOM. IP: *.4web.pl 08.05.14, 08:47
      Marlena nigdy do pierdla nie trafi a Sąd nigdy od niej ani złotówki nie wyciśnie więc te wszystkie sprawy to strata czasu każdego z Nas,zawsze była wyrafinowana i taką pozostanie tylko ludzie zostali z kredytami które poszły wprost do jej kieszeni,nic w Państwie polskim ani nikt nie jest w stanie jej cokolwiek zrobić!Trzeba tylko dobrze myśleć,jak to mówią"PIERWSZY MILION TRZEBA UKRAŚĆ"i tak właśnie uczyniła,a teraz śmieje się z oszukanych przez siebie ludzi i już kombinuje ze swoimi ludźmi kolejne wałki i ani Policja czy Prokuratura która na pewno już wie o jej zamiarach nic jej nie zrobią bo prawo polskie jest tak dziurawe,że nic tylko korzystać,a Nam biednym żuczkom pozostaje płacić ogromne raty przez wiele lat i płakać do podusi...
      pzdr.
    • Gość: ewelina Lichman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.14, 14:20
      Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z usług tego biura. Zamieniałam mieszkanie komunalne w kamienicy na mieszkanie w bloku w transakcji wieloramiennej. Od samego początku kiedy tylko rozpoczęłam poszukiwania mieszkania na własną rękę, tylko to biuro samo się do mnie odzywało proponując mi różne mieszkania. I tak po 2 miesiącach transakcja się zamknęła. Pomimo formalności urzędowych, które trwały kilka miesięcy i kosztowały mnie sporo nerwów do zamiany wreszcie doszło:) I to również jest zasługą pani Krystyny, która pomogła załatwić odpowiednie dokumenty jednemu z kontrahentów biorących udział w zamianie, który nie chciał opuścić lokalu:) Biuro godne polecenia, a Pani Krystyna to naprawdę porządna osoba, która dba o swojego klienta. Naprawdę gorąco polecam biuro Lichman.
    • kasi-a45 Pozytywna zamiana ze strony center-dom 30.04.15, 16:45
      Kilka miesięcy temu korzystałam z usług biura Pana Bednarskiego Center-dom. Z usług jestem zadowolona. Mieszkanie, które zamieniałam należało do prywatnego właściciela, a jak wiadomo taka zamiana nie jest prosta i szybka jednak Pan Bednarski stanął na wysokości zadania i po upływie 3 miesięcy mogłam przeprowadzać się już do nowego mieszkania w bloku. A jeśli chodzi o pracę papierkową mam tu na myśli administrację i sporządzanie wszelkich wniosków na zamianę oraz wywiadów środowiskowych obeszło się bez większych problemów. Z pełną odpowiedzialnością polecam biuro center-dom właściciel jest miły i konkretny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka